راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
@Mohammad-M امروز تولدمه و این امیدوار کننده ترین و انگیزه بخش ترین جمله ای بود که می تونستم روز تولدم باهاش مواجه شم
Parnian Mohammadi تولدت مبارک
️
️
-
نمیدونم چرا هر وقت من میخوام درس بخونم همه چی خرابه...سایت بالا نمیادو....
حالا اگه من نخوام درس بخونم انیشتین از کانال 3 تدریس میکنه!!!saba hematian دقیقا
-
️
️
Chekav Chekav تنکس ا میلیون
-
Chekav Chekav تنکس ا میلیون
بیایین همه از ته دل دعا کنیم سایت درست بشه!!!
-
بیایین همه از ته دل دعا کنیم سایت درست بشه!!!
saba hematian lk من نظرم اینه جا دعا بریم سر وقت دروسی که وابسته به راه ابریشم نیستن.. بدرود
-
از استرس دارم میمیرم
-
saba hematian lk من نظرم اینه جا دعا بریم سر وقت دروسی که وابسته به راه ابریشم نیستن.. بدرود
Parnian Mohammadi من که سه روز هست فقط دارم عمومی میخونم به خاطر این که باز نشده!
-
چرا اینقدر زود همتون نا امید شدید یه روز فقط راه ابریشم عقب افتاده فرسنگ اولش من میتونم با اطمینان بگم که خیلی هامون هنوز پیله هارو تموم نکردیم حالا بیوفته یک شنبه بچه های که به کامپیوتر علاقه دارن میدونن که هزینه نگه داری از سرور گرفتن و بک آپ از اونها تعویض قطعات به شدت با دلار 30 هزار تومنی بالاس پول و تعداد قطعات داخل کیس یه سرور خیلی بالا تر از کیس های معموله حتی اگه سرور ماله خوده آلا نباشه قطعا وضعیت بد تر خواهد بود چون علاوه بر پول لازم دارنده سرور باید به اونها سود هم داده بشه یعنی هزینه ی بیشتر الان خیلیاهم مثل من در حال نوشتن هستن یعنی ما هم داریم به سرور فشار میاریم پس آروم باشید و فقط صبر کنید در اخرم از ادمین ها میخواییم که برای فرسنگ دوم چند روز زود تر اگه امکانش هست شروع به آپلود ویدو ها کنن و ازتون ممنونیم که شرایط و بستر مناسب یادگیری رو با هزینه مناسب برای ما فراهم کردید راهتون رو به امید خدا ادامه خواهیم داد
@M-an @ادمینMasih shirdel الان امکان دانلود پیله ها هست؟
-
Mohammad Shivaeefar کلاس های انلاین مدرسم بازنمیشه .(همه تونستن وارد شن جز من!!)...یه جا کلاس زبان انلاین گرفتم تشکیل نشد دیروز ...الا هم باز نمیشه...به نظرتون نحسی نیست؟؟
saba hematian پ بخاطره توع
-
saba hematian پ بخاطره توع
Fereshteh Jahangiri چییی؟
-
@Mohammad-M امروز تولدمه و این امیدوار کننده ترین و انگیزه بخش ترین جمله ای بود که می تونستم روز تولدم باهاش مواجه شم
-
از استرس دارم میمیرم
Mohammad Shivaeefar بیخیال بابا استرس چی
فک کن میخوای امتحان بدی تو مدرسه ولی دستگاه خراب شده برگه نمیتونن چاپ کنن
خیلی ربط نداشت ولی فعلن با همین خودت و سرگرم کن تا ببینیم بعد چی میشه -
saba hematian اینکه الا نمیاد
-
فک می کنم چن تا تایپکِ سوال راجبه برنامه ریزی داشتیم
پستای اینجا کمکتون می کنه
@دانش-آموزان-آلاء -
romisa سلام خسته نباشید الان فیلمای فیزیک که آپلود شدن چرا تو پروفایامون نیستن رشته ریاضی
-
saba hematian اینکه الا نمیاد
Fereshteh Jahangiri کاش به خاطر من بود
لااقل یه چیز تو دنیا به خاطر من کار نمیکرد -
M.an
مدیر جان ساعت ۱۰ شد نمیخواهین یه کاری کنین برا دانلود ویدیو های راه ابریشم به خدا ما هم باید وقت بزازیم ببینیم مطالب رو بخونیم راه ابریشم گرفتیم برا بهتری بد تر شد که دو روزه ما به هوایی فرسنگ ها درس های اختصاصی مونو نخوندیم لطفااااااااااا زودتررررررر این ویدیو هارو درست کنین خواهش میکنم -
Amin Rm من گذاشتم صبح دانلود کنم هیچی الان نمیشه نمیدونم والا طرح ابریشم رو ثبت نام کردیم استرس مون کمتر شه بدتر شد که
حس-یخی
ولا من از طرح راه ابریشم خیلی پشیمون هستم سایت که به زور بالا میاد امروز فیلم ها هم پخش نمیشن اصلا و استرسمم زیاد شده تا 25 مهر این همه فیلمو نمیشه دید اصلا این برنامه عملی نیست تقریبا تخصصی رو حساب کنی فقط تخصصی بالای 10 ساعت میشه عمومی هم بماند واقعا عملی نیست