-
Morteza Khodaie شکل اینه
منم اون فیلم استاد را دیدم و جزوه هاشون الان جلومه ولی برا چربی چنین چیزی نگفتن
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط Morteza Khodaie انجام شده@mitra-ism-rahmani خب ببینید تو لایه چربی گیرنده فشار هست ک دورش بافت پیوندی سست هست و این بافت سست این رشته هارو داره پس به واسطه ی این در بافت چربی می توان رشته های الاستک و ..دید اوکی؟
-
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
۱. در طی ماه دوم تمام اندام های جنین شکل مشخص میگیرد.
۲. در انتهای سه ماهه اول اندام های جنسی جنین شکل مشخصی میگیرند.چی شد چی شد!!!!!! اول میگه ماه دوم مشخص میشن همشون بعد میگه اندام های جنسی انتهای سه ماهه اول شکل میگیره
خب نظر شما چیه؟؟؟؟سوال خوبیست واینکه اینا همه باید میگفت به طور معمول دیگه @راهنما-زیست
-
@mitra-ism-rahmani شکل کتاب عوض شده ؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie حتی این یکی شکله هم که استاد موقاری ترکیبی تدریس کردن هم رشته های کلاژن را برای درم که بافت پیوندی متراکم هست اورده نه لایه چربی که زیرشع
من مطمئنم استاد موقاری درست میگن احتمالا خیلی سبز اشتباه کرده
-
@mitra-ism-rahmani خب ببینید تو لایه چربی گیرنده فشار هست ک دورش بافت پیوندی سست هست و این بافت سست این رشته هارو داره پس به واسطه ی این در بافت چربی می توان رشته های الاستک و ..دید اوکی؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie بله این درسته
ولی بحث اصلی ما اینه که خود بافت چربی حاوی این رشته ها هست یا نه -
Morteza Khodaie حتی این یکی شکله هم که استاد موقاری ترکیبی تدریس کردن هم رشته های کلاژن را برای درم که بافت پیوندی متراکم هست اورده نه لایه چربی که زیرشع
من مطمئنم استاد موقاری درست میگن احتمالا خیلی سبز اشتباه کرده
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani منم این تحلیل رو از تدریس اقای موقاری کردم حالا ببینم آقای میرزایی چی میگن
-
دیگه بریم بخوابیم
-
Morteza Khodaie بله این درسته
ولی بحث اصلی ما اینه که خود بافت چربی حاوی این رشته ها هست یا نهنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani اوکی
-
@mitra-ism-rahmani اوکی
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie اوکی
-
H_R من دارم برنامه فردا رو می نویسم تو بخواب
-
Mobina M خفه میشم میمیرم خونم میره گردنت
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@mitra-ism-rahmani حال داری هرشب بری بگی چقد خوندی
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
-
@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم منم برم گزارش بدم شما ها اونور گزارش نمیدین H_R @نگین-وهاب-مقدم ؟؟؟؟؟
بعضی وقتا کیفکی
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم آره اینگار آخه یه ذره انگیزه میده
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
nima H
سلام اقا نیما
بیزحمت یه مددی بدید ما موندیم تو گل -
nima H
سلام اقا نیما
بیزحمت یه مددی بدید ما موندیم تو گل@Infinitie-A اخراج شد