کمک...
-
Mahboobeh;2558 said:
من واقعا به جزوه تون (شیمی2)نیاز دارم:apologetic::63:
کمک...سلام، شیمی هنوز شروع نشده ولی شیمی پارسال به همراه جزواتش روی سایت اصلی هست،
در سایت -> چهارم دبیرستان 93 - 1392 -> شیمی -> جزوهاگر جزوه را دانلود کردید، اعلام کنید که موضوع بسته شود ؟
-
Mahboobeh;2558 said:
من واقعا به جزوه تون (شیمی2)نیاز دارم:apologetic::63:
کمک...سلام جزوه شیمی 2 رو که واسه پارساله اگه دانلود کردید باید فیلماش رو هم دانلود کنید چون جزوه به صورت کتاب کلاس هستش یعنی در برگیرنده ی مطالب اصلیه و دانش آموزا اونو سر کلاس تکمیل میکنن.
-
من توشیمی2اشکال زیاددارم ومیترسم نزدیکش بشم
اماشیمی3خوبه بنظرتون 2روبخونم یا3رو؟ -
[QUOTE=sabajojoo;16726]من توشیمی2اشکال زیاددارم ومیترسم نزدیکش بشم
اماشیمی3خوبه بنظرتون 2روبخونم یا3رو؟[/QUOTE][COLOR=#ff0000][SIZE=3][FONT=tahoma]سلام.شيمي3 كه مسائل هستش و بايد بتوني واكنش بنويسي و موازنه كني و بعد هم با تناسب يا ضريب تبديل يا هر روش ديگه اي از داده ها خودتو به خواسته ها برسوني توي واكنش نويسي هم كه فرمول نويسي شيمي 2 بايد بلد باشي اگه فرمول نويسيت تا حدودي رو به راهه برو شيمي 3 رو شروع كن تا يواش يواش توي شيمي جلو بيفتي و در كنارش اروم اروم درسنامه هاي يك بانك تست رو واسه شيمي 2 بخون به تدريج .در مورد شيمي 2 هم حق داري جزئيات زيادي داره كه بايد روي همش مسلط بشي.بالاخره بايد شيمي 2 رو شروع كني هر چيزي اگه ازش بترسي روز به روز شاخ تر ميشه برو يواش يواش شروعش كن به مرور با تكرار اسون ميشه يا حداقل ديگه خيلي سخت جلوه نمي كنه[/FONT][/SIZE][/COLOR] -
پایه ی شیمی 3شیمی 2 برای جواب دادن ب سوالای شیمی باید 3تا شیمی یاد داشته باشین مخصوصا شیمی کنکور 3سال اخیر ک هرسال مفهومی تر میشه نمیشه یکی بخونین و ب درصد اون بسنده کنید سوالات ترکیبی هستن و شیمی 2 هم فقط کمی دقت میخواد فیلم های آقای آقا جانی و حاجی سلیمانی بعدم تست های مبتکران و در آخر تست های سراسری کتاب آبی و زرد
-
[QUOTE=sabajojoo;16726]من توشیمی2اشکال زیاددارم ومیترسم نزدیکش بشم
اماشیمی3خوبه بنظرتون 2روبخونم یا3رو؟[/QUOTE]شیمی دوت داغون باشه بد میلنگی تو شیمی 3 و 4
شک نکن
پس شیمی 2 ت رو شروع کن من شیمیم خوبه مخصوصا 2 بهت کمک میکنم اگه خواستی و اشکال داشتی -
سلام.من میخوام فصل3سال دوم از اقای اقاجانی رو ببینم.میشه یکی دقیقا بگه کدوم جلسات رو باید دانلود کنم؟؟؟؟:63:
-
@a.a;17776 said:
سلام.من میخوام فصل3سال دوم از اقای اقاجانی رو ببینم.میشه یکی دقیقا بگه کدوم جلسات رو باید دانلود کنم؟؟؟؟:63:
حالا چرا همه جلسات نگاه نمیکنی حتی اگه از الان هم شروع کنی و متوسط هفته ای 3-4 فیلم نگاه کنی تا آخر فروردین یا همون اتمام کلاس ها تموم میکنی آقای آقاجانی فیلم هاشون ترکیبی هستن و نرنیب خاصی برای فیلم هاشون وجود نداره حتی اگه فیلم هایی زده باشه فصل سوم شاید تمام مباحث اون فصل تو اون جلسات گفته نشده باشه و در جلسات یا فصل های دیگه گفته شده باشه اما اگه برای آزمون میخوای و فقط ب فرمول نویسی احتیاج داری میتونی از فیلم های صفر تا صد پارسال ک یکی دو جلسه اول فرمول نویسی کار کردن یا فیلم های امسالشون جلسه 2و3و4ایشون استفاده کنی
-
@parmis.74;17786 said:
حالا چرا همه جلسات نگاه نمیکنی حتی اگه از الان هم شروع کنی و متوسط هفته ای 3-4 فیلم نگاه کنی تا آخر فروردین یا همون اتمام کلاس ها تموم میکنی آقای آقاجانی فیلم هاشون ترکیبی هستن و نرنیب خاصی برای فیلم هاشون وجود نداره حتی اگه فیلم هایی زده باشه فصل سوم شاید تمام مباحث اون فصل تو اون جلسات گفته نشده باشه و در جلسات یا فصل های دیگه گفته شده باشه اما اگه برای آزمون میخوای و فقط ب فرمول نویسی احتیاج داری میتونی از فیلم های صفر تا صد پارسال ک یکی دو جلسه اول فرمول نویسی کار کردن یا فیلم های امسالشون جلسه 2و3و4ایشون استفاده کنی
توی برنامه ی ازمونم نوشته فصل3سال دوم.همش هست دیگه...چیکار پس؟
-
چشم.ممنون:love_heart: