کم کردن تعداد صفحات جزوه(درخواست)
-
الا جا بذاره بهتره ... حالا اگه خواستید میتونید خودتون مطابق میل تغییرشون بدین ،،، من کپی رو صفحه ای 200 تومن میدم
خوشبحالم
Mohammad Javad Mo Ja در گفته است:
الا جا بذاره بهتره ... حالا اگه خواستید میتونید خودتون مطابق میل تغییرشون بدین ،،، من کپی رو صفحه ای 200 تومن میدم
خوشبحالم
اونجا کجاست؟:|
-
امیر دقتی خوشبحالت
من اینجا خودمو کشتم تا قبول کنه با هزارتا منت صفحه هزار برام پشت رو بزنه -
پاسخ: درخواست یک راه ابریشمی از آلا
سلام الا لطفا تعداد صفحات جزوه ها را کم کنید یکم کوچک تر بنویسید بابا بیرون هر صفحه 1000 تومان میگیرن مثلا خیلی صفحه الکی گزاشتید درسنامه شیمی دهم صفحه 26 و 29 اصلا هیچی داخلش نیست فقط یه تست و یه جمع بندیهرکی جایی کهپرینت ارزونمیگیره کرج معرفی کنه
-
خوشبحالم
سلام میتونید کپی ها تونو با یک کتاب فروش قرار بزارین فایلشو تو واتساپ بفرستین پرینت بگیره براتون تو اینجا پشت و رو یک ورق 220 تومن میگیرن ساه سفید
-
سلام میتونید کپی ها تونو با یک کتاب فروش قرار بزارین فایلشو تو واتساپ بفرستین پرینت بگیره براتون تو اینجا پشت و رو یک ورق 220 تومن میگیرن ساه سفید
Alireza abdi خب همه جا میگن نمیصرفه کمتر از هزار
پول برگمونم در نمیاد -
بچه ها یه سوال اصلا کسی رنگی میگیره؟
-
H_R هر کی پولشو داره
-
H_R هر کی پولشو داره
-
Alireza abdi خب همه جا میگن نمیصرفه کمتر از هزار
پول برگمونم در نمیادFereshteh Jahangiri شهر شما کجاست یکم بگردین پیدا می کنین تو شهرتون شهر شما کجاست
-
H_R والا امروز فقط ۱۰۰ هزار شد تستاو کنکورچه ها بیان چی میشه
-
Fereshteh Jahangiri شهر شما کجاست یکم بگردین پیدا می کنین تو شهرتون شهر شما کجاست
Alireza abdi کرج البته نه خود کرج کیانمهر
-
Fereshteh Jahangiri در کم کردن تعداد صفحات جزوه(درخواست) گفته است:
-
@BlAcK-W0_oLF شما مال کدوم شهرین؟؟
Fatemeh H 0 من زنجان هستم .. کافی نت که نبرید ..! همیشه جایی ببرید که کار اصلیشون در خصوص پرینت و صحافی باشه ..
-
میگم از من صفحه ای ۱۷۰ تومن میگیره خوبه؟
و این که شما سعی کنید کافی نت نبرید چون خیلی میگیرن -
Fatemeh H 0 من زنجان هستم .. کافی نت که نبرید ..! همیشه جایی ببرید که کار اصلیشون در خصوص پرینت و صحافی باشه ..
@BlAcK-W0_oLF ممنون از راهنماییتون
-
میگم از من صفحه ای ۱۷۰ تومن میگیره خوبه؟
و این که شما سعی کنید کافی نت نبرید چون خیلی میگیرنAmir Ezadpanah عالیه
-
میگم بچه ها هر کی که کرمانیه بگه کجا پرینت میگیره ممنون
-
من امروز رفتم گشتم برگه ای ۴۰۰ تومن پیدا کردم بالاخره
-
میگم بچه ها هر کی که کرمانیه بگه کجا پرینت میگیره ممنون
Fatemeh H 0
سلام
بچها هرکسی مطابق با شهر خودش،توی دیوار میتونه جاهای خیلی مناسبی رو پیدا کنه
من اونروز 80ص سیاه سفید (بدون شکل،فقط متن)پرینت گرفتم، صحفه ای 1500
ولی بعدش که اگهی های سایت دیوار رو چک کردم،فهمیدم همونو با ص 200تومن هم میتونستم پرینت بگیرم
️
-
پاسخ: درخواست یک راه ابریشمی از آلا
سلام الا لطفا تعداد صفحات جزوه ها را کم کنید یکم کوچک تر بنویسید بابا بیرون هر صفحه 1000 تومان میگیرن مثلا خیلی صفحه الکی گزاشتید درسنامه شیمی دهم صفحه 26 و 29 اصلا هیچی داخلش نیست فقط یه تست و یه جمع بندیعرفان مام خضری عزیز جان شما میتونی سیاه سفید بزنی
حتما نباید که رنگی بزنی