-
سلام صادقانه جواب بدید راه ابریشم یا کلاسای بیرون ؟:)
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Ghavidel من کلا دشمن کلاس بیرونم نمیدونم چرا سریع نسبت بهش حالت تهاجمی میگیرم
-
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R سلام
میشه چتتون رو باز کنین؟ -
Maryam Ghavidel من کلا دشمن کلاس بیرونم نمیدونم چرا سریع نسبت بهش حالت تهاجمی میگیرم
-
@Infinitie-A
سلام من وقتی میزنم که ذخیره بشه،
میزنه خطا،نام کاربری بسیار طولانی است!
فکر نکنم بشه نه؟نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Babazadeh برای اینکه اتیکت از یک خط بیشتر نشه اینو میگه
شما اون اتیکت دانش آموزان آلا رو غیرفعال کن بعد ماله این گروهو فعال کن ببین بهت اجازه میده یا نه! -
Fatemeh Babazadeh برای اینکه اتیکت از یک خط بیشتر نشه اینو میگه
شما اون اتیکت دانش آموزان آلا رو غیرفعال کن بعد ماله این گروهو فعال کن ببین بهت اجازه میده یا نه!نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A
نه بازم اخطار داد -
@Sahar-tuo وقتی اتیکت بخوره اسمت خودتم میتونی ببینیش
بروی توی قسمت پروفایلت بعد وارد ویرایش بشو
یه قسمت داره گروه ها اون رو باز کن و تیک بچه های کنکور ۱۴۰۰ تجربی رو بزن بعد تنظیماتو ذخیره کننوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A درستید
مرسی
-
@Sahar-tuo در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
بچه ها برا ریاضی راه ابریشم تجربی برنامه نمیدن؟
قراره بدن
-
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیمچ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده
...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)
در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنیدنوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرنگ تیکت با رنگ پروفم ست شد
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sahar-tuo خواهش میکنم
-
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیمچ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده
...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)
در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنیدنوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه ها پی دی اف تمرین های محاسبات که استاد پویان نظر گفتند برامون در نظر گرفتند رو پروفایلمون قرار نمیگیره؟
-
بچه ها پی دی اف تمرین های محاسبات که استاد پویان نظر گفتند برامون در نظر گرفتند رو پروفایلمون قرار نمیگیره؟
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sahar-tuo چرا قرار گرفته
-
بچه ها پی دی اف تمرین های محاسبات که استاد پویان نظر گفتند برامون در نظر گرفتند رو پروفایلمون قرار نمیگیره؟
@Sahar-tuo در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
هنوز که نزاشتن