-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی هست سوال دارم بیایین ج بدین
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی از دوستان فیلم ها رو با سرعت بالاتری نگاه میکنن، میشه بگن چطور و با چ برنامه ای؟
-
بعضی از دوستان فیلم ها رو با سرعت بالاتری نگاه میکنن، میشه بگن چطور و با چ برنامه ای؟
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatima.k28 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
توی Pot Player اگه C رو بزنی تند میشه ، x رو بزنی کند .
-
بچه ها جمع بندی شیمی پیش رو پیدا نمیکنم. کسی میدونه کجاست؟
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
باسلام دراتم اهن26 اخرین زیرلایه ای ک ازالکترون اشغال میشه کدام زیرلایه هس؟ باتشکر
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-eskandari.
4s ميشه چون بيروني ترين زير لايه هست براساس اصل افبا ميشه 4s3d ولي بيروني ترين 4s هستش -
-
باسلام دراتم اهن26 اخرین زیرلایه ای ک ازالکترون اشغال میشه کدام زیرلایه هس؟ باتشکر
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali eskandari !
%(#ff0000)[+]
بیرونی ترین زیر لایه با اخرین زیر لایه که از الکترون اشغال میشود را هم اشتباه نگیرید -
@ali-eskandari.
4s ميشه چون بيروني ترين زير لايه هست براساس اصل افبا ميشه 4s3d ولي بيروني ترين 4s هستشنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط _MILAD_ انجام شدهnegarbanoo
%(#ff0000)[+]
بیرونی ترین زیر لایه با اخرین زیر لایه که از الکترون اشغال میشود را اشتباه نگیرید ... -
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسید و باز و الکتروشیمی میشه بگین کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatima.k28 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اکثر معلما زیاد جالب نمیشه ولی برا فیزیک عالیه
برنامه خاصی لازم نداره با مدیا پلیر میتونی -
fatima.k28 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اکثر معلما زیاد جالب نمیشه ولی برا فیزیک عالیه
برنامه خاصی لازم نداره با مدیا پلیر میتونینوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyema مچکرم.... آره واسه فیزیک و زیست خوبه چون سرعت صحبتشون آهسته است:)
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اشتباه اومدی اینجا شیمیه
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
-
این شیمی سنجش ادمو نا امید میکنه...
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
u3f در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قبول ندارم
شیمی 2 فکر میکنم سخت بوده باشه ولی شیمی 3 و پیش دانشگاهی متوسط و آسون بودن -
قبول ندارم
شیمی 2 فکر میکنم سخت بوده باشه ولی شیمی 3 و پیش دانشگاهی متوسط و آسون بودنReza.Tah در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قبول ندارم
شیمی 2 فکر میکنم سخت بوده باشه ولی شیمی 3 و پیش دانشگاهی متوسط و آسون بودنهمون شیمی دوشو دیدم کلا همه چه ب هم ریخ بقیشم خراب شد!بعضی سوالارو اصلا حواسم پرت شده نخوندم !!!
-
Reza.Tah در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قبول ندارم
شیمی 2 فکر میکنم سخت بوده باشه ولی شیمی 3 و پیش دانشگاهی متوسط و آسون بودنهمون شیمی دوشو دیدم کلا همه چه ب هم ریخ بقیشم خراب شد!بعضی سوالارو اصلا حواسم پرت شده نخوندم !!!
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهu3f در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Reza.Tah در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قبول ندارم
خب نباید از سوال 1 شروع کنید حل کردن که باید از یه فصلی شروع کنید که نقطه قوتتون هست,من از الکترو شیمی و اسید و باز شروع کردم چون بیشتر خونده بودمش و تازگی هم مرور کرده بودم سوالاش هم واقعا آسون بود هیچ وقت این دو تا فصل انقدر آسون نبوده تو سنجش
-
استاد محاسبات رو تدریس نمی کنید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزار ببین بقیش رو تدریس میکنن محاسبات پیش کش نخواستیم