IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
سلام استاد خسته نباشید . فصل ترکیبیات به اتمام نمیرسه ؟ اخه دو قسمت معادلات خطی و اصل شمول و عدم شمول باقی مونده
-
سلام استاد لطفا به سوال من پاسخ بدید ممنون ؟در یک تقسیم باقی مانده یک نهم مربع مقسوم علیه است برای مقسوم علیه چند جواب طبیعی وجود دارد ؟؟؟؟
-
هیچ کس جواب نمیده ؟
-
ms96 sad96 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هیچ کس جواب نمیده ؟
-
استاد ما به امید اول خدا بعدشم شما میخوایم گسسته رو تو کنکور بزنیم خواهشا احتمالو تموم کنین خیلی خیلی ممنونیم !!! خسته هم نباشید خدا خیرتون بد ه
-
سلام استاد خسته نباشید اگه میشه احتمالات رو کامل کامل( از صفر تا صد) بگین
خیلی خیلی منتظر احتمالات هستیم
ممنون -
منم با شما دوست عزیز موافق هستم انشا ا... استاد زحمت میکشند و تموم میکنن !!!
استاد شنبه ی هفته ی دیگه امتحان نوبت دوم گسسته هستش لطفا کمک کنین ممنون -
تدریس فصل اول جبر که شامل مباحث مهم استقرای ریاضی و لانه کبوتری می باشد فراموش نشود!
-
استاد شنبه امتحان گسسته ترم دوم هستش و ما منتظر احتمالات هستیما!!!!!!!!!!!!
-
استاد خواهشا احتمالات رو بزارید ما منتظریم
-
بچه ها جزوه احتمالات هنوز نیومده ؟؟
-
خاهشا احتمالات رو بزارین!!!1
-
سلام عرض شدبه استاد و تمام اساتید الا انشاا... خسته نباشید ببخشید استاد شما توتدریس حاصل ضرب دکارتی گفتید جزوه هاتون رو میزارین اما الان خیلی وقت گذشته اما خبری نیست ما نمی تونیم بدون جزوه پیش بریم خواهش میکنم جزوات رو قرار بدید و زحمتی احتمالات رو هم تموم کنید ممنون ..........
-
سلام استاد بزرگوار.امیدوارم سلامت و سر زنده باشید.استاد زحمت بکشید جزوه فصل حاصل ضرب دکارتی و ادامه ی فیلمای احتمالات رو همین طور که این دوستمون گفت بذارین.خییلی ممنونم.ایشالا سر بلند و پیروز باشید.
-
استاد شما که زحمت کشیدید وتا اینجا به ما اول خدا کمک کرد وبعد هم شما خواهشا این قسمت باقی مانده راه رو هم به ما کمک کنید وبا گذاشتن فیلم و جزوه هاتون ما رو خوشحال کنید ممنون میشم خدا خیرتون بده ****>><>><><><><><<>)()()()()()(
-
استاد جونه هر که دوست دارید فیلما و جزوه هارو بزارین ما منتظریم خواهشا
-
جبر مجموعه ها رو هم استاد تدریس نکردن امیدوارم بعد احتمال این مبحث مهم رو تدریس کنن به اضافه اصل شمول و عدم شمول و معادلات خطی و معادلات سیاله و هم نهشتی و پیمانه ها و فصل اول جبر!!!!!!!!!!!
-
سلام استاد خداقوت..جلسات با اینکه زمانشون کوتاهه ولی خیلی مفیدن
خواهشا زودتر احتمالات رو کامل کنید. -
کم کم باید نگران استاد شد هیچ خبری ازش نیست