-
kimiya.spa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
lotfan yeki channel ostad ro bede
http://forum.alaatv.com/topic/3462/کانال-های-تلگرام-استادان-آلا/7
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام دوستان واقعا تدریس استاد عالیه خدا ازشون راضی باشه من تو شهرستانم و اینجا تاپ ترین استادمون در حد یه دانش آموزم نمیدونه حالا که من تو فرزانگان میخونم.دوستان اگه ما هر کدوم 10 تومن کمک کنیم خیلی عالی میشه.
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این اردو طلایی واقعن دگ رفته رو مخ نمیشه این پیش ثبت نام رو کنسل کرد؟!!!
-
ی مبحثی تدریس بشه ک بشه100درصد سوالاشو زد منطقی ترینش فصل8فیزیک پیش
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhasan bolbol خب یه رای گیری در کانال بزارن اگ امکانش هست اینجا ک نمیشه یکی یکی کامنت هارو خوند :|
-
خيليا هستن که تلگرام استفاده نميکنن و نميتونن رای بدن اونجوری!
-
استاد اثر دوپلر و گرما رو تدریس کنید
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هست -
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان .
فک کنم لازم نیس اینجا کامنت بزاریم فقط باید یکی از اون سه تا عدد رو به اون شماره ای که پایین قرار دادن بفرستیم .
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟ -
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmmgh244 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هستلینک بده پیدا نمیکنم
-
فک کنم لازم نیس اینجا کامنت بزاریم فقط باید یکی از اون سه تا عدد رو به اون شماره ای که پایین قرار دادن بفرستیم .
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمملی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟تدریس شده
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه فصلی بگین مثل فصل 8 پیش2 که بشه تمام سولاتشو زد و 100 زد
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اثر دوپلر رو کی داره؟؟؟؟؟
-
یه فصلی بگین مثل فصل 8 پیش2 که بشه تمام سولاتشو زد و 100 زد
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab1999 موافقم و بعد ازون گرما.
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جااااااااااااان هر کی دوست دارین به فیلمبردارتون بگین اینقدر بیش از اندازه رو تخته زوم نکنه چون واقعا اعصاب خورد کنه و حواس آدم پرت میشه اگه مقدار زوم کمتر باشه خیلی بهتر میشه موافقا کامنت بزارن من الان دارم فصل صوت رو میبینم واقعا فیلمبرداریش بده
-
جااااااااااااان هر کی دوست دارین به فیلمبردارتون بگین اینقدر بیش از اندازه رو تخته زوم نکنه چون واقعا اعصاب خورد کنه و حواس آدم پرت میشه اگه مقدار زوم کمتر باشه خیلی بهتر میشه موافقا کامنت بزارن من الان دارم فصل صوت رو میبینم واقعا فیلمبرداریش بده
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza_j در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلمبرداری عالیه هیچ مشکلی نداره!!!
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گالوانومتر چی بود؟!!! یادم رفتههههه
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تدریس مبحث حرکت دایره ای و ماهواره و ترمودینامیک فراموش نشود!
-
این پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فصل 8پیش استاد واجب تره >>>>>!!!
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیلم برداری عالی عالی هستش
خواهشا بچه ها نظر الکی ندین و بهونه نگیرین
فیلم برداری عالی عالی هستش و در واقه من با زوم کردن فیلم بردار موافقم
دست فیلم بردار های عزیز درد نکنه ممنون