دو تا سوال از زیست یازدهم
-
سلام روزتون بخیر
اگه میتونید این دو تا سوال رو راهنمایی کنید که درسته یا غلطه با ذکر دلیل خیلی ممنوننورون حسی تنها نورونی است که جسم سلولی اش در دستگاه عصبی محیطی است.
در حشرات دستگاه عصبی مرکزی و محیطی وجود ندارد. -
سلام روزتون بخیر
اگه میتونید این دو تا سوال رو راهنمایی کنید که درسته یا غلطه با ذکر دلیل خیلی ممنوننورون حسی تنها نورونی است که جسم سلولی اش در دستگاه عصبی محیطی است.
در حشرات دستگاه عصبی مرکزی و محیطی وجود ندارد.Mohamad56 در دو تا سوال از زیست یازدهم گفته است:
سلام روزتون بخیر
در حشرات دستگاه عصبی مرکزی و محیطی وجود ندارد.بله درسته،رابط که همه زندگیش بخش مرکزی هست.حرکتی هم فقد جسم سلولیش و دندریت بخش مرکزی هست و بقیه بخش هاش محیطی و حسی هم فقد پایانه اکسونیش بخش مرکزی هست و بقیش محیطی
فک میکنم حشرات هم بخش مرکزی و محیطی رو دارن -
Mohamad56 در دو تا سوال از زیست یازدهم گفته است:
سلام روزتون بخیر
در حشرات دستگاه عصبی مرکزی و محیطی وجود ندارد.بله درسته،رابط که همه زندگیش بخش مرکزی هست.حرکتی هم فقد جسم سلولیش و دندریت بخش مرکزی هست و بقیه بخش هاش محیطی و حسی هم فقد پایانه اکسونیش بخش مرکزی هست و بقیش محیطی
فک میکنم حشرات هم بخش مرکزی و محیطی رو دارن@Mr-Fantastic خیلی ممنون ولی در مورد سوال دومی تو کتاب ذکر نشده که دستگاه عصب مرکزی و محیطی دارد مبنای پاسخ شما که دستگاه محیطی دارند چیه؟ بهتون گفتند یا از کتاب کمک درسی خوندید یا نظر خودتونه
-
@Mr-Fantastic خیلی ممنون ولی در مورد سوال دومی تو کتاب ذکر نشده که دستگاه عصب مرکزی و محیطی دارد مبنای پاسخ شما که دستگاه محیطی دارند چیه؟ بهتون گفتند یا از کتاب کمک درسی خوندید یا نظر خودتونه
@Mr-Fantastic خیلی ممنون ولی در مورد سوال دومی تو کتاب ذکر نشده که دستگاه عصب مرکزی و محیطی دارد مبنای پاسخ شما که دستگاه محیطی دارند چیه؟ بهتون گفتند یا از کتاب کمک درسی خوندید یا نظر خودتونه
به طور مستقیم ندیدم جایی
ولی طبق مطالبی که خونده بودم به نظر میاد داشته باشن
ولی خب بهترین کار اینع صبر کنید بچه ها بیان نظر قطعی بدن -
سلام روزتون بخیر
فک میکنم حشرات هم بخش مرکزی و محیطی رو دارن@Mr-Fantastic کامل و دقیق
-
ممنون از همگی