من و زیست
-
-
-
Fragile درایه اسم دهانه معده هست همون جایی ک معده شروع میشه خب اونجا ی بنداره ای داره ک همون کاردیاست بعضیا فک میکردن درایه هم بندارست
-
-
-
-
سلام فقط خواستم بگم من از دبیرمون پرسیدم ایشون گفتن بنداره ابتدای معده با انتهای مری تفاوتی ندارد Fragile
-
-
@Dr-Aryan در من و زیست
گفته است:
Fragile در من و زیست
گفته است:
@Dr-Aryan در من و زیست
گفته است:
Fragile خاهش میخای اسکرینشو بدم؟
ن چرا عاخه؟؟
همین ک اومدی این ابهام و برطرف کردی جای تشکر داره
مرسی واقعاخواهش میکنم اینو هم میزارم برا کسایی دیگ ک هنوز ابهام دارن Fragile یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴
من ابهامی ندارم به حرفی که زدم.
قبول کردنش یا نکردنش هم به عهده من نیست.
شما با این روند برید جلو. خبرش رو بعدا بدید -
@Mr-Fantastic
دوست خوب جوابش میشع گزینه۴
همه گزینه ها درسته
گزینه۴ هم به ظاهر درسته...
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه) -
-
@Mr-Fantastic
همه گزینه ها درسته
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه)Amin Mojarradi در من و زیست
گفته است:
@Mr-Fantastic
همه گزینه ها درسته
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه) -
@Mr-Fantastic
همه گزینه ها درسته
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه)Amin Mojarradi در من و زیست
گفته است:
@Mr-Fantastic
همه گزینه ها درسته
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه)مثل اینکه به غیر از من و شما قبول ندارن که گزینه ۴ چرا غلطه. به نظرم خودت رو خسته نکن چون من کردم و حضار دوست دارند چیزی رو بشنون که دوست دارند
-
Amin Mojarradi یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ جالب بود ممنون
-
Amin Mojarradi یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ جالب بود ممنون
-
Amin Mojarradi در من و زیست
گفته است:
@Mr-Fantastic
همه گزینه ها درسته
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه)مثل اینکه به غیر از من و شما قبول ندارن که گزینه ۴ چرا غلطه. به نظرم خودت رو خسته نکن چون من کردم و حضار دوست دارند چیزی رو بشنون که دوست دارند
یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ نظرمو بیان کردم مثل ت ...
پذیرفتنش به عهده دوستانه...
انقدر توی ازمون و تستا این تکرار شده که به این نتیجه رسیدم که کاردیا بنداره انتهای مری هست...( ابتدای معده هیچ بنداره ای نداریم) -
@Dr-Aryan در من و زیست
گفته است:
Fragile در من و زیست
گفته است:
@Dr-Aryan در من و زیست
گفته است:
ن چرا عاخه؟؟
مرسی واقعاخواهش میکنم اینو هم میزارم برا کسایی دیگ ک هنوز ابهام دارن Fragile یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴
شما با این روند برید جلو. خبرش رو بعدا بدیدیحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ در من و زیست
گفته است:
@Dr-Aryan در من و زیست
گفته است:
Fragile در من و زیست
گفته است:
@Dr-Aryan در من و زیست
گفته است:
ن چرا عاخه؟؟
شما با این روند برید جلو. خبرش رو بعدا بدیدفک نمیکنم نیازی ب اثبات حرفم برای شما بوده گفتم کمک کنم شاید ی موقع سوالی اومد اشتباه نکنین درضمن نگفتم ک کسی قبول کنه گفتم ک بچه ها علمشون پربارتر شع البته بچه ها ن اساتیدی مث شما