قلم چی 18 مهر
-
M Tg اولین بارته؟
مهشید غضنفرآبادی آره
-
M Tg
اومای گاد...
پس خدا کنه همیشه روشن باشه بترکونیAmin Mojarradi بخاطر تنبلی فقط مواقعی روشنه
-
Amin Mojarradi بخاطر تنبلی فقط مواقعی روشنه
-
منم این ازمون به 5500برای شروع فک میکنم اگه بتونم
-
منم این ازمون به 5500برای شروع فک میکنم اگه بتونم
darya ghasemi حتما میتونی...
اگر از همین فردا صبح شروع کنی به جدی درس خوندن شک نکن به سادگی میتونی به ۵۵۰۰ برسی فقط کافیه استارتش رو بزنی -
خیلی خوبه که نظر میدین و میگین نظراتتونو و میگید که به چه ترازی میخاید برسید برای ازمون بعدی...
هفته بعد جمعه عصر، همتون رو منشن میکنم بیاید و ببینید ترازایی که مد نظرتون بوده رو ایا بهش رسیدین؟ چطور پیشرفتین؟
بهش چقدر نزدیک شدین...
و میتونید خودتون رو اینجوری با خود یه هفته قبلتون مقایسه کنید و ببینید چقدر پیشرفت کردین
ایشالا همتون به ترازای مد نظرتون برسید -
مهشید غضنفرآبادی آره
M Tg ببین استرس نداشته باش اصلا چیز خاصی نیست ی امتحان مثل بقیه امتحانا از الانم ب نتیجش فکر نکن ک تمرکزت و از دست بدی
-
خیلی خوبه که نظر میدین و میگین نظراتتونو و میگید که به چه ترازی میخاید برسید برای ازمون بعدی...
هفته بعد جمعه عصر، همتون رو منشن میکنم بیاید و ببینید ترازایی که مد نظرتون بوده رو ایا بهش رسیدین؟ چطور پیشرفتین؟
بهش چقدر نزدیک شدین...
و میتونید خودتون رو اینجوری با خود یه هفته قبلتون مقایسه کنید و ببینید چقدر پیشرفت کردین
ایشالا همتون به ترازای مد نظرتون برسیدAmin Mojarradi تو خودت دانش آموزی؟؟
-
M Tg ببین استرس نداشته باش اصلا چیز خاصی نیست ی امتحان مثل بقیه امتحانا از الانم ب نتیجش فکر نکن ک تمرکزت و از دست بدی
مهشید غضنفرآبادی باش مرسی
-
Amin Mojarradi تو خودت دانش آموزی؟؟
مهشید غضنفرآبادی اره 12 تجربی
-
مهشید غضنفرآبادی اره 12 تجربی
Amin Mojarradi دمت گرم خیلی قشنگ انگیزه میدی
-
Amin Mojarradi دمت گرم خیلی قشنگ انگیزه میدی
مهشید غضنفرآبادی عه؟
خوشالم که میتونم انقدر کمک بچه ها کنم.... ایشالا همه موفقن -
مهشید غضنفرآبادی عه؟
خوشالم که میتونم انقدر کمک بچه ها کنم.... ایشالا همه موفقنAmin Mojarradi امیدوارم خودتم موفق باشی ن تنها کنکور بلکه تمام مراحل زندگیت
-
Amin Mojarradi امیدوارم خودتم موفق باشی ن تنها کنکور بلکه تمام مراحل زندگیت
مهشید غضنفرآبادی مرسی ک
همچنین -
-
بچه ها همونجور ک میدونید تقریبا یه هفته دیگه ازمون قلم چی هست....
کسایی که قلم چی ثبت نام کردن:
به نظر خودتون امادگی دارید برای این ازمون هفته اینده؟
فکر میکنید ترازتون چقدر بشه؟
این یه نوع هدف گذاریه و شما میتونید اون مقدار ترازی که میخاید بهش برسید رو اینجا بنویسید، بعد یه هفته دیگه بیاید نکاه کنید که ایا بهش رسیدین ؟ اگر نرسیدین چقدر بهش نزدیک شدین مثلن.....
خیلی خوب میشه اگه مشارکت کنید و اینجا مقدار امادگیتون برای ازمون بعد رو بنویسیدAmin Mojarradi به ۶۰۰۰برسم ان شاءالله فعلا کافیه
پارسال فقط بار اول۶۰۰۰شدم از وقتی تعطیل شدیم افتضاح افت کردم حتی به ۴۶۰۰هم رسیدم
مامانم دیروز اومده میگه این هفته که خیلی نیست همش ۱۰ صفحهاس ، زشته کم بشی باید ۷۰۰۰بشی
من هرچی شدم کارنامهم میفرستم -
Amin Mojarradi به ۶۰۰۰برسم ان شاءالله فعلا کافیه
پارسال فقط بار اول۶۰۰۰شدم از وقتی تعطیل شدیم افتضاح افت کردم حتی به ۴۶۰۰هم رسیدم
مامانم دیروز اومده میگه این هفته که خیلی نیست همش ۱۰ صفحهاس ، زشته کم بشی باید ۷۰۰۰بشی
من هرچی شدم کارنامهم میفرستمزهرا بنده خدا ناامید نباش ! امیدواری خودش خیلیی تاثیر داره موفق باشی
-
زهرا بنده خدا ناامید نباش ! امیدواری خودش خیلیی تاثیر داره موفق باشی
مهشید غضنفرآبادی ممنونم همچنین
-
Amin Mojarradi به ۶۰۰۰برسم ان شاءالله فعلا کافیه
من هرچی شدم کارنامهم میفرستمزهرا بنده خدا سلام دوست خوب ....
افرین ..تراز ۶۰۰۰ خوبه برای اولین ازمونت
عیبی نداره (چون انلاین بوده یکم ترازا اومده پایین ولی ۱۴۰۰ تا من ندیدم تا الان)
عیب نداره تو این یه هفته رو اگر خوب کار کنی و تلاش کنی قطعا به ۶۲۰۰ هم میرسی...
نه ... اصلا اینطور نیست که چون بودجش کمه و ۱۰ صفحه هست میتونی ۷۰۰۰ بشی
اگر کمه برای همه کمه ...اگر اسونه برای همه اسونه ...و صد درصد اگر سخت باشه هم برای همه سخته....
روی این ده صفحه باید خیلی تسلط داشته باشی تا بتونی ۷۰۰۰ بشی...
بنظرم اصلا کار سختی نیست و هر کسی میتونه بهش برسع ...
فقط یکم بیشتر از الان باید به خودت سختی بدی تا بهش برسی ...
شک نکن یکم تلاش کنی ۷۰۰۰ هم میشی