سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
قلم چی 18 مهر
-
منم این ازمون به 5500برای شروع فک میکنم اگه بتونم
-
darya ghasemi حتما میتونی...
اگر از همین فردا صبح شروع کنی به جدی درس خوندن شک نکن به سادگی میتونی به ۵۵۰۰ برسی فقط کافیه استارتش رو بزنی -
خیلی خوبه که نظر میدین و میگین نظراتتونو و میگید که به چه ترازی میخاید برسید برای ازمون بعدی...
هفته بعد جمعه عصر، همتون رو منشن میکنم بیاید و ببینید ترازایی که مد نظرتون بوده رو ایا بهش رسیدین؟ چطور پیشرفتین؟
بهش چقدر نزدیک شدین...
و میتونید خودتون رو اینجوری با خود یه هفته قبلتون مقایسه کنید و ببینید چقدر پیشرفت کردین
ایشالا همتون به ترازای مد نظرتون برسید -
M Tg ببین استرس نداشته باش اصلا چیز خاصی نیست ی امتحان مثل بقیه امتحانا از الانم ب نتیجش فکر نکن ک تمرکزت و از دست بدی
-
Amin Mojarradi تو خودت دانش آموزی؟؟
-
مهشید غضنفرآبادی باش مرسی
-
مهشید غضنفرآبادی اره 12 تجربی
-
Amin Mojarradi دمت گرم خیلی قشنگ انگیزه میدی
-
مهشید غضنفرآبادی عه؟
خوشالم که میتونم انقدر کمک بچه ها کنم.... ایشالا همه موفقن -
Amin Mojarradi امیدوارم خودتم موفق باشی ن تنها کنکور بلکه تمام مراحل زندگیت
-
مهشید غضنفرآبادی مرسی ک
همچنین -
Amin Mojarradi به ۶۰۰۰برسم ان شاءالله فعلا کافیه
پارسال فقط بار اول۶۰۰۰شدم از وقتی تعطیل شدیم افتضاح افت کردم حتی به ۴۶۰۰هم رسیدم
مامانم دیروز اومده میگه این هفته که خیلی نیست همش ۱۰ صفحهاس ، زشته کم بشی باید ۷۰۰۰بشی
من هرچی شدم کارنامهم میفرستم -
زهرا بنده خدا ناامید نباش ! امیدواری خودش خیلیی تاثیر داره موفق باشی
-
مهشید غضنفرآبادی ممنونم همچنین
-
زهرا بنده خدا سلام دوست خوب ....
افرین ..تراز ۶۰۰۰ خوبه برای اولین ازمونت
عیبی نداره (چون انلاین بوده یکم ترازا اومده پایین ولی ۱۴۰۰ تا من ندیدم تا الان)
عیب نداره تو این یه هفته رو اگر خوب کار کنی و تلاش کنی قطعا به ۶۲۰۰ هم میرسی...
نه ... اصلا اینطور نیست که چون بودجش کمه و ۱۰ صفحه هست میتونی ۷۰۰۰ بشی
اگر کمه برای همه کمه ...اگر اسونه برای همه اسونه ...و صد درصد اگر سخت باشه هم برای همه سخته....
روی این ده صفحه باید خیلی تسلط داشته باشی تا بتونی ۷۰۰۰ بشی...
بنظرم اصلا کار سختی نیست و هر کسی میتونه بهش برسع ...
فقط یکم بیشتر از الان باید به خودت سختی بدی تا بهش برسی ...
شک نکن یکم تلاش کنی ۷۰۰۰ هم میشی -
مهشید غضنفرآبادی دقیقن
-
@Amin-Mojarradiممنونم ازتون خیلی خوب انگیزه میدین بهمون
هرجایی هم سوالی دیدم دو ساعت توضیح میدید تا متوجه بشیم با وجود اینکه کنکور دارید برای بچه های انجمن هم وقت میزارید.
ان شاءالله توی همه مراحل زندگی تون موفق باشید و رشته ای که دوست دارید قبول بشید. -
زهرا بنده خدا خیلی ممنونم
دوصت دارم همه موفق بشن و هر چیزیو که بلدم به همه تا جایی که میتونم انتقال بدم و کمکم کنم ...
خودم حس خوبی میگیرم
ممنونم بازم ...انشالله شما هم همیشع موفق باشین