فراخوان حل تست دینی پیش2
-
@Zohre-Nowrouzi
اگه این سوال کنکورتون باشه کدوم گزینه رو میزنید ؟
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1494163376580-screenshot-832.png -
@Zohre-Nowrouzi در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
Orkide yas یعنی میشینید تستارو حفظ میکنید😐
راستییییییییی من با جواب شما واسه این سوال موافقممم:+1:
Orkide yas منطقیه اخه گل ارکیده دوس
۵سال پیش نام کاربریام همه ارکیده بود -
@Zohre-Nowrouzi
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1494163376580-screenshot-832.pngARTHUR در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
@Zohre-Nowrouzi
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1494163376580-screenshot-832.png3نمیشه؟؟
-
ARTHUR در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
@Zohre-Nowrouzi
http://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1494163376580-screenshot-832.png3نمیشه؟؟
Orkide yas نوچ گفته معیار و میزان سنجش پس میشه حقیقت چون هر عملو برحسب حق میسنجن و بعدش اینکه ب کسی ظلم نمیشه دیه
-
۵سال پیش نام کاربریام همه ارکیده بود@Zohre-Nowrouzi در فراخوان حل تست دینی پیش2 گفته است:
۵سال پیش نام کاربریام همه ارکیده بودچهههه خوووب خوشحالمممم
من نام کاربریم تو خونمونم ارکیدس خخخخ -
ARTHUR ۱خب
3 هم غلط نیست در واقع این سوال 2 تا جواب داره ولی سنجش گفته 1 .
-
۵سال پیش نام کاربریام همه ارکیده بودچهههه خوووب خوشحالمممم
من نام کاربریم تو خونمونم ارکیدس خخخخOrkide yas ن باو جدی وییییی عسیسممم چ باحالی تو
-
ARTHUR ۱خب
3 هم غلط نیست در واقع این سوال 2 تا جواب داره ولی سنجش گفته 1 .
-
Orkide yas نوچ گفته معیار و میزان سنجش پس میشه حقیقت چون هر عملو برحسب حق میسنجن و بعدش اینکه ب کسی ظلم نمیشه دیه
خب یه جا کتاب هم گفته که
براساس ایات و روایات پیامبرا و اماما هم شاهدن هم معیار سنجش اعمالن ص80 -
Orkide yas ن باو جدی وییییی عسیسممم چ باحالی تو
باحالی که از خودتههه
ولی اسممه دیگه مجبورم خخخ -
خب یه جا کتاب هم گفته که
براساس ایات و روایات پیامبرا و اماما هم شاهدن هم معیار سنجش اعمالن ص80Orkide yas ببین گلی تو متنو بذار کنار ایه ۶۹&۶۸زمر رو نگا کن گفته چی ؟اونا شاهدن تو متن ایه گفته شاهد چیز بیشتری گفته نشده ولی ادامه ایه تاکید موکد😂کرده ک چی؟ چون قضاوت برمعیار حقه پس وسیله ی سنجش اعمالم حقیقته ب کسیم ظلم نمیشه عین اون چیزی ک بت گفتم
بعد ایه ۸اعرافم نگا کن گفته الوزن یومئذ الحق وسیله ی سنجش در روز قیامت حق است قضاوت برمعیار حقه -
باحالی که از خودتههه
ولی اسممه دیگه مجبورم خخخOrkide yas چیش گمچو بینم پررو اسم ب این خوجلی داره میگه مجبورم
-
در تلاش هستیم اسم کتاب رو برای دانش آموزان سال بعد تصحیح کنیم
دین و حفظیات :expressionless: -
ARTHUR سه ام اشتباهه محضه یعنی خیلی تابلو غلطه
اشتباه محض ؟ :joy: خود گاج گفته میتونه 3 هم جواب باشه اما 1 صحیح تر هست .
-
Reza.Tah والا ب خدا دینو زندگی فهمیدنیه کجاش حفظیه من تاحالا ی خط حفظ نکردم فقط ی اصلایی داره یاد بگیری حله فقط یه چیزو خیلی خوب میدونم هرچی گفت میگم ایمان تقوا عمل صالح😂
Reza.Tah والا ب خدا دینو زندگی فهمیدنیه کجاش حفظیه من تاحالا ی خط حفظ نکردم فقط ی اصلایی داره یاد بگیری حله فقط یه چیزو خیلی خوب میدونم هرچی گفت میگم ایمان تقوا عمل صالح😂
چرا حفظی نیست؟سوال های کنکور رو بری بدی به یه نفر که تا الان کتاب درسی رو اصلا ندیده ولی دیگه عقلش میرسه چی درسته چی غلط و عربیش هم خوبه
حداقل میگه 2 تا گزینه این سوال درسته (حداقل) -
چرا حفظی نیست؟سوال های کنکور رو بری بدی به یه نفر که تا الان کتاب درسی رو اصلا ندیده ولی دیگه عقلش میرسه چی درسته چی غلط و عربیش هم خوبه
حداقل میگه 2 تا گزینه این سوال درسته (حداقل)Reza.Tah خب الان مشکل چیه دقیقا ک دینو زندگی حفظیه یاحفظی نیست ؟ خو خودت داری میگی دیه همه میدونن اینارو درحد محدودش کتاب اومده باز کرده تو خودت ی چیزایی رو میدونی وقتی کتابه رو بخونی انگار برات از حالت ابهام در اومده فقط لازم ب حفظ نیس ک کلا اعتقادی ب حفظ کردن هیچچچچچچچ چیزی ندارم همش یادگیریه