یه داغ بزرگ ک نمیدونم چ کارش کنم
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من 6ساله پشت کنکورم هرسال میگم امسال این مشکلات بوجوداومد ونشد سال بعدفلان.کارومیکنم میشه ب شخصه دارم دیوونه میشم بخاطرعمرم ک رفته بخاطراینکه همه میگن ولش کنو نمیتونم خیلی خستم هیچ نمیدونم چ غلطی کنم
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست آلایی
تلاش تلاش و توکل ... درسته بخش اعظمش تلاشه ولی توکل هم خیلی مهمه سعی کن روحیتو از دست ندی میدونم سخته من پشت کنکوری نیستم و سال اولمه ولی درک میکنم فشار روت زیاده دوتا چیز هست که از اطرافیانم یاد گرفتم پدر من هر وقت میخواد بگه كم نیاد مثل اون شعر معروف رو میزنه قبلش یادم نیست ولی میگه:بسی کند و کاوید و کوشش نمود کزان سنگ خارا رهی برگشود زکوشش به هر چیز خواهی رسید والی اخر و ی جمله هم امروز صبح یکی از عزیزترین هام (از بچه ها همین جاست)بهم گفت جملش این بود:و خدایی که به شدت کافیست وقتی حالم بد میشه یا کم میارم به جملع پدرم و خواهرم فکر میکنم ... انشاللع موفق میشی ببخشید سرتونو درد اوردم -
سلام دوست آلایی
تلاش تلاش و توکل ... درسته بخش اعظمش تلاشه ولی توکل هم خیلی مهمه سعی کن روحیتو از دست ندی میدونم سخته من پشت کنکوری نیستم و سال اولمه ولی درک میکنم فشار روت زیاده دوتا چیز هست که از اطرافیانم یاد گرفتم پدر من هر وقت میخواد بگه كم نیاد مثل اون شعر معروف رو میزنه قبلش یادم نیست ولی میگه:بسی کند و کاوید و کوشش نمود کزان سنگ خارا رهی برگشود زکوشش به هر چیز خواهی رسید والی اخر و ی جمله هم امروز صبح یکی از عزیزترین هام (از بچه ها همین جاست)بهم گفت جملش این بود:و خدایی که به شدت کافیست وقتی حالم بد میشه یا کم میارم به جملع پدرم و خواهرم فکر میکنم ... انشاللع موفق میشی ببخشید سرتونو درد اوردمنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده2245Zahra مرسی عزیزدلم
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
ببین کل هدف از قبول شدن تو کنکور اینه که به خوشحالی برسی
وقتی میبینی کل خوشحالیت از بین رفته و نمیتونی ولش کن
مطمعن باش هزاران راه دیگه هست که میتونی موفق بشی . فقط باید خلاقیت داشته باشی و متمرکز باشی
اگر هم باور داری که میتونی قبول شی ، یک بار واسه همیشه صد در صد تلاشت رو بکن و توکل کن . چیز هایی که تو رو دور میکنن از هدفت رو از زندگیت حذف کن
موفق باشی -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جایی قبول میشی اما ما به میلت نیست...یا اصلا قبول نمیشی...اصلا رشتت چیه؟
-
من 6ساله پشت کنکورم هرسال میگم امسال این مشکلات بوجوداومد ونشد سال بعدفلان.کارومیکنم میشه ب شخصه دارم دیوونه میشم بخاطرعمرم ک رفته بخاطراینکه همه میگن ولش کنو نمیتونم خیلی خستم هیچ نمیدونم چ غلطی کنم
Saha sahab
انشاالله این دفعه از هر چی میخوای قبول شی ماهم دعا میکنیم برات -
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaha sahab
اخ عزیز دلم
مشکل ما ادما اینکه زمین خوردن بلدیم اما بلد شدن نه
فکر میکنم مهم ترین مسئله توی موفقیتت روحیه و انگیزه ای هست که نداری
وقتی همه میگن نمیتونی بلد شو بگو میتونم
در ضمن اینو هم بهت بگم شما ۶ ساله داری میخونی به نظرم هر راهی رو هم امتحان کردی دقت نداشتی ینی تمام حواست به درست نیست
یه مشاور بهترین گزینه هست واسه همراه بودن تو این راه در کنارت
موفق و پایدار باشی دوست عزیز در پناه حق -
Saha sahab از تو حرکت از خدا برکت حتماااا سعی و تلاش بکن حتمااا به یه جایی میرسی اگر هدفت رو دوست داشتی باشه از ته قلبت و براش بجنگی اما صبوری میخوای من خودم 11 ام و کم کم ساعت مطالعم رو میبرم بالا یهویی نمیشه که درخت دیدی یهویی در بیاد گل بده؟پس صبور باش و طاقت بیار هیچ وقت هیچ وقت برای یاد گرفتن و بهتر شدن در هررر زمینه ای دیر نیست اگر واقعاا هدفت رو دوست داری باید به اندازه بزرگی اون هدفت هم تلاش کنی امیدوارم موفق شی
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaha sahab
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
فک کنم باید رشته تجربی بخونی و خب حتما توقعت فقط و فقط پزشکیه
من خودمم البته تجربی میخونم اما هم تجربی دوس دارم هم انسانی
سال پیش خیلی رو اینکه من چی قبول شم آیا اشتباه کردم که اومدم تجربی و... کلنجار می رفتم. اما راستش فقط و فقط افت کردم اونم چه افتی
دیروز با یه مشاور صحبت کردم اونم دوسااااااعت
بهم گفت استعداد بیشتری تو انسانی دارم اما تو تجربی هم خیلی مستعدم
میدونی؟ راستش ایراد ماها اینه که اینقدددددرررررر رو اینکه من باید حتماااااا یه رشته خاص قبول شم فوکوس میکنیم که یادمون میره باید یه هدف داشته باشیم و تلاش کنیم نه اینکه هی خودمون رو آزار بدیم
خود من از اول رو یه رشته خاص فوکوس نکردم با خودم گفتم ان شاءالله رتبه خوبی میارم بعد انتخاب میکنم چون تو انسانی روانشناسی و جامعه شناسی و علوم سیاسی دوس دارم و از دوتا رشته هم میشه رفت
شاید شما یه علاقه و استعداد دیگه داری و تو اون میدرخشی اما به خاطر فشاری که از سمت جامعه روت وارد شده تجربی رو انتخاب کردی یا شاید اون قدر تلاش نکردی
من میگم اول با یه مشاور صحبت کن بعد هم یه کاغذ بردار و اون چیزایی که به نظرت باعث شده که عقب بمونی رو اون بنویس بعد کلاهت رو قاضی کن ببین واقعا کدوم موجب این مشکل شده
ان شاءالله همیییییشه موفق باشی -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaha sahab
اینم بگمااااااا من دخترم این ایمیل بابامه -
این پست پاک شده!