-
Orkide yas در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
hasan bolbol در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
orkide yas
با نام و یاد خدا و آرزوی موفقیت برای شما آینده سازان این سرزمین عزیز همین جا جادارد خدمت شما عزیزان فرا رسیدن ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان رو بهتون شادباش گویم و در این روز خجسته و میمون شاد باشید به زودی ادامه فیلم های مربوط به استاد طلوعی (که به حق معجزه گر فیزیک کنکور میباشد و سرجلسه کنکور دعایش خواهید کرد)در حال مراحل پایانی مونتاژ و تدوین میباشد تا به محضر شما دوستان عزیز تقدیم شود
آرزوی ما موفقیت روز افزون شماست.با تشکر از شکیبایی شما-تیم دکتر طلوعیجسارتا شما چجور ادمینی هستی که نظرسنجیتون با شماره موبایل بود و تو کانال ازش خبری نبود!!!!
چجوری باید فهمید که جدی میگین؟؟؟چون ببخشیدا هرکسی میتونه اینارو بگه!!حرفاتون با گفته های استاد جور نیسایدی hasan bolbol؟
Mmdasn در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Orkide yas در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
hasan bolbol در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
orkide yas
با نام و یاد خدا و آرزوی موفقیت برای شما آینده سازان این سرزمین عزیز همین جا جادارد خدمت شما عزیزان فرا رسیدن ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان رو بهتون شادباش گویم و در این روز خجسته و میمون شاد باشید به زودی ادامه فیلم های مربوط به استاد طلوعی (که به حق معجزه گر فیزیک کنکور میباشد و سرجلسه کنکور دعایش خواهید کرد)در حال مراحل پایانی مونتاژ و تدوین میباشد تا به محضر شما دوستان عزیز تقدیم شود
آرزوی ما موفقیت روز افزون شماست.با تشکر از شکیبایی شما-تیم دکتر طلوعیجسارتا شما چجور ادمینی هستی که نظرسنجیتون با شماره موبایل بود و تو کانال ازش خبری نبود!!!!
چجوری باید فهمید که جدی میگین؟؟؟چون ببخشیدا هرکسی میتونه اینارو بگه!!حرفاتون با گفته های استاد جور نیسایدی hasan bolbol؟
منم دقیقا خیره شدم به آیدیش
-
این پست پاک شده!
hasan bolbol
استاد شما کی باشی -
استاد واقعا ممنونم ازتون که ترمودینامیک رو شروع کردید...واقعا خسته نباشید و دستتون درد نکنه
-
استاد عزیز ممنون
خیییییییییلی ممنون -
خواهشا یه کسی این قسمت 89 صوت اثر دوپلر رو بررسی کنه
خیلی لازمش دارم
سپاس فراوان -
ایشون ادمین کانال استاد هستن و میگن همچین چیزی امکان نداره حالا اون آقا حسن بل بل چی میگن این وسط؟sonsy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ایشون ادمین کانال استاد هستن و میگن همچین چیزی امکان نداره حالا اون آقا حسن بل بل چی میگن این وسط؟چیز میگه
چرت و پرت -
sonsy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ایشون ادمین کانال استاد هستن و میگن همچین چیزی امکان نداره حالا اون آقا حسن بل بل چی میگن این وسط؟چیز میگه
چرت و پرت -
Mmdasn
آخه خب ایشون چ دلیلی داشتن واسه این کارشون؟ مثلا با این کار ک خودشونو از طرف استاد نشون بدن چی نصیبشون میشد؟ -
آقای بلبل این راهی که میری رو ما خاکی شو خیلی وقت پیشا رفتیم عزیز
-
استاد پس فصل 8 پیش چی میشه توروخدا اونم بزارید
-
اقای طلوعی ما الان اخرهای سالیم این روزا معمولا فصول اخر مد نظرتون باید باشه چون ازمون ها هم از اونا میدن . منتظر ادامه فیزیک اتمی ....
-
دوستان جریان متناوب چی شد؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
hasan bolbol
چرا اسم آیدی شما اینجوریه؟>چرا عکس استادو گذاشتید؟ -
دوستان انشالله طی گفت و گوی شخصی و حضوری با استاد و نیز در تلگرام با خود استاد دقت کنید خود استاد (جاداره بگم این که ادمین استاد بوده و هستم و خواهم بود برام افتخار بزرگی بوده و هست وخواهد بود و این برای بعضی ها آرزو بوده و خواهم ماند من شخصا به استاد چنین پیشنهادی دادم چون رو سرمن حق دارند و من 3 سال چه در کلاس های عمومی و نیز در کلاس های خصوصی شاگرد کوچک استاد بودم و اعتقاد راسخ به کار استاد دارم و نیاز به کسب گواهی از هیچ ادمینی برای کارم ندارم و دارم انجام وظیفه و خدمت برا استاد میکنم و نیز این کار خوبی نیز که به فامیلی افراد بخندیم من اسم شریفم حسنعلی بلبلیان هست و به نام و اصالتم میبالم و افتخار میکنم که تونستم با کمک استاد در کنکور94 رشته تجربی رتبه 598 منطقه 3 را کسب کنم و در دانشگاه علوم پزشکی ساری مشغول تحصیل شوم)داشتم عرض میکردم طی تماس مستقیم با استاد از ایشان قول 90 درصد گرفتم که نهایتا تا شنبه فیزیک پیش پرونده اش بسته میشود و قسمت های نیمه تمام ترمیم میشود
با آرزوی موفقیت روز افزون شما آینده سازان این مرز و بوم کهن
-
دوستان انشالله طی گفت و گوی شخصی و حضوری با استاد و نیز در تلگرام با خود استاد دقت کنید خود استاد (جاداره بگم این که ادمین استاد بوده و هستم و خواهم بود برام افتخار بزرگی بوده و هست وخواهد بود و این برای بعضی ها آرزو بوده و خواهم ماند من شخصا به استاد چنین پیشنهادی دادم چون رو سرمن حق دارند و من 3 سال چه در کلاس های عمومی و نیز در کلاس های خصوصی شاگرد کوچک استاد بودم و اعتقاد راسخ به کار استاد دارم و نیاز به کسب گواهی از هیچ ادمینی برای کارم ندارم و دارم انجام وظیفه و خدمت برا استاد میکنم و نیز این کار خوبی نیز که به فامیلی افراد بخندیم من اسم شریفم حسنعلی بلبلیان هست و به نام و اصالتم میبالم و افتخار میکنم که تونستم با کمک استاد در کنکور94 رشته تجربی رتبه 598 منطقه 3 را کسب کنم و در دانشگاه علوم پزشکی ساری مشغول تحصیل شوم)داشتم عرض میکردم طی تماس مستقیم با استاد از ایشان قول 90 درصد گرفتم که نهایتا تا شنبه فیزیک پیش پرونده اش بسته میشود و قسمت های نیمه تمام ترمیم میشود
-
sonsy
سلام من زندگیم رو مدیون استادم و تا آخر عمر شاگرد ایشان بوده و هستم.
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.