ساعات راه ابریشم و دروس عمومی که خودمون باید بخونیم
-
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگی تو استفاده از راه ابریشم و کلا ویدیو دیدن دارم و بعد سه سال ویدیو دیدن با الا همچنان تایم ویدیو دیدنم خیلی بیشتر از تایم اصلی ویدیو طول میکشه در حالی که جزوه ها رو هم پرینت گرفتم و فط بعضی نکات رو اضافه میکنم
من از ادمین تلگرام برای زمان پرسیدم و گفتن که حدود 5 ساعت در روز راه ابریشم نیاز داره در صورتی که من با 8 ساعت هم نمیرسم به برنامه راه ابریشم و عمومی ها که دیگه هیچی نخوندم برای این ازمون و نمیدونم چیکار کنم برای شما هم همینطوره؟ شما راهکاری دارین؟؟؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیاsarnisa6 به نظر من راه ابریشم تو این فرسنگ چون یکم سایت مشکل پیدا کردو دیرم گذاشته شد برنامش مناسب نبود
من خودمم نرسیدم به برنامه هاش و فوق العاده عقبم ایشالا از فرسنگ بعدی
اخه میدونی حتی تو توضیحات گفته بودن واسه پک روزی پنج ساعت ببینید ولی تو توضیحات لخظه ای ریاضی نوشته حداقل ۳ ساعت شیمی نوشته حداقل ۲ ساعت و فیزیک هم نوشته حداقل دوساعت
یعنی حتی اگه حداقلاشم بگیری روزی ۷ ساعت میشه
واسه همین اکثر بچه ها با برنامه پیش نرفتن یا اگه کساییم تونستن خودشونو برسونن فوق العاده فشرده خوندن من خودمم پنجشنبه جمعه فشرده خوندم ولی دیدم بازدم میاد پایین واسه همین فقط پنج ساعت از کل برناممو دادم به راه ابریشم و خیلی عقبما اما خب با کیفیت میرم جلو درسای دیگمم میخونم و همینطور انشالا در فرسنکای بعدی منتظم تر میشیم -
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگی تو استفاده از راه ابریشم و کلا ویدیو دیدن دارم و بعد سه سال ویدیو دیدن با الا همچنان تایم ویدیو دیدنم خیلی بیشتر از تایم اصلی ویدیو طول میکشه در حالی که جزوه ها رو هم پرینت گرفتم و فط بعضی نکات رو اضافه میکنم
من از ادمین تلگرام برای زمان پرسیدم و گفتن که حدود 5 ساعت در روز راه ابریشم نیاز داره در صورتی که من با 8 ساعت هم نمیرسم به برنامه راه ابریشم و عمومی ها که دیگه هیچی نخوندم برای این ازمون و نمیدونم چیکار کنم برای شما هم همینطوره؟ شما راهکاری دارین؟؟؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیاsarnisa6 مشکل منم همینه 10 تا ویدیو به جای اینکه 5 ساعت بکشه 7 ساعت طول میکشه واسه من
-
منم چند روز خوندم و دیدم نمیرسم!!!!الان کلا از راه ابریشم نا امید شدم و چونکه مدارس تعطیل برنامه دارم فقط دروس دوازدهم رو تو تایمی که مدرسه میرفتم ببینم که حتی به اینم نمیرسم
-
من که آزمون ثبت نام نکردم ولی خیلی عقبم
-
sarnisa6 به نظر من راه ابریشم تو این فرسنگ چون یکم سایت مشکل پیدا کردو دیرم گذاشته شد برنامش مناسب نبود
من خودمم نرسیدم به برنامه هاش و فوق العاده عقبم ایشالا از فرسنگ بعدی
اخه میدونی حتی تو توضیحات گفته بودن واسه پک روزی پنج ساعت ببینید ولی تو توضیحات لخظه ای ریاضی نوشته حداقل ۳ ساعت شیمی نوشته حداقل ۲ ساعت و فیزیک هم نوشته حداقل دوساعت
یعنی حتی اگه حداقلاشم بگیری روزی ۷ ساعت میشه
واسه همین اکثر بچه ها با برنامه پیش نرفتن یا اگه کساییم تونستن خودشونو برسونن فوق العاده فشرده خوندن من خودمم پنجشنبه جمعه فشرده خوندم ولی دیدم بازدم میاد پایین واسه همین فقط پنج ساعت از کل برناممو دادم به راه ابریشم و خیلی عقبما اما خب با کیفیت میرم جلو درسای دیگمم میخونم و همینطور انشالا در فرسنکای بعدی منتظم تر میشیمFereshteh Jahangiri دقیقااا منم نمیرسم هر کاری میکنم شاید به خاطر همینی که میگی باشه امیدوارم بهتر شه از فرسنگ های بعدی
-
sarnisa6 مشکل منم همینه 10 تا ویدیو به جای اینکه 5 ساعت بکشه 7 ساعت طول میکشه واسه من
Pourya 2002 من 10 تام تقریبا 9-10 ساعت
خیلی بده واقعا اینطور
-
منم چند روز خوندم و دیدم نمیرسم!!!!الان کلا از راه ابریشم نا امید شدم و چونکه مدارس تعطیل برنامه دارم فقط دروس دوازدهم رو تو تایمی که مدرسه میرفتم ببینم که حتی به اینم نمیرسم
Mohammad Javad Mo Ja میفهمم الان همه عقبیم مثل اینکه ولی نا امید نشو تا هر جاییشو که میتونی ببین تهش میبینی همین کمی هم که خوندی خیلی بهتره تا اینکه هیچی نخونی
-
من که آزمون ثبت نام نکردم ولی خیلی عقبم
Fatemeh H 0 اها
منم خیلی عقبم
-
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیامن انقدر فیلم دیدم چشام درد میکنه خوابم اصن ندارم...اما مطمئن هستم یه مدت که بگذره همه چی رو غلتک میفته...خب الان اول ساله و برای ما تازه واردها یکم سنگینه اما باید باهاش کنار بیایم وبهش عادت کنیم...راستی آقای ابوذر خانی توی لایوی که با استاد پویان نظر دادن گفتن که از فرسنگ های بعدی کار آسون تر میشه چون هم برنامه منظم تره هم ما درس خون تر میشیم.
-
این جوری نیست که فکر میکنید یکم تلاشتون رو کنید به برنامه میرسید!
من خودم دو روز رو هم از دست دادم ولی خیلی به برنامه نزدیک شدم.
تمام فکر و کار خودتون رو بزارید برای درس خوندن میشه رسید. شک نکنید!Matin_k واقعا من همه تلاشمو میکنم ولی نمیخوام همینطور ردشون کنم دوست دارم با کیفیت باشه خوندنم به خاطر همین الان دروس عمومی رو نمیرسم بخونم و از ریاضی هم 3-4 جلسه عقبم. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم حالا اگه برنامه ای که چیدن برای راه ابریشم زود تر از موعد ازمون باشه میرسم یکم عمومی هم بخونم وگرنه نمیرسم ...
-
من انقدر فیلم دیدم چشام درد میکنه خوابم اصن ندارم...اما مطمئن هستم یه مدت که بگذره همه چی رو غلتک میفته...خب الان اول ساله و برای ما تازه واردها یکم سنگینه اما باید باهاش کنار بیایم وبهش عادت کنیم...راستی آقای ابوذر خانی توی لایوی که با استاد پویان نظر دادن گفتن که از فرسنگ های بعدی کار آسون تر میشه چون هم برنامه منظم تره هم ما درس خون تر میشیم.
سیدمحمد مهدی حسن زاده منم واقعا چشمام درد میکنه ..اره خب اینم هست...اها خوبه پس ..درست میگن..
-
Fereshteh Jahangiri دقیقااا منم نمیرسم هر کاری میکنم شاید به خاطر همینی که میگی باشه امیدوارم بهتر شه از فرسنگ های بعدی
sarnisa6 اره حتما میشه
-
Matin_k واقعا من همه تلاشمو میکنم ولی نمیخوام همینطور ردشون کنم دوست دارم با کیفیت باشه خوندنم به خاطر همین الان دروس عمومی رو نمیرسم بخونم و از ریاضی هم 3-4 جلسه عقبم. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم حالا اگه برنامه ای که چیدن برای راه ابریشم زود تر از موعد ازمون باشه میرسم یکم عمومی هم بخونم وگرنه نمیرسم ...
-
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا -
Matin_k واقعا من همه تلاشمو میکنم ولی نمیخوام همینطور ردشون کنم دوست دارم با کیفیت باشه خوندنم به خاطر همین الان دروس عمومی رو نمیرسم بخونم و از ریاضی هم 3-4 جلسه عقبم. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم حالا اگه برنامه ای که چیدن برای راه ابریشم زود تر از موعد ازمون باشه میرسم یکم عمومی هم بخونم وگرنه نمیرسم ...
-
من انقدر فیلم دیدم چشام درد میکنه خوابم اصن ندارم...اما مطمئن هستم یه مدت که بگذره همه چی رو غلتک میفته...خب الان اول ساله و برای ما تازه واردها یکم سنگینه اما باید باهاش کنار بیایم وبهش عادت کنیم...راستی آقای ابوذر خانی توی لایوی که با استاد پویان نظر دادن گفتن که از فرسنگ های بعدی کار آسون تر میشه چون هم برنامه منظم تره هم ما درس خون تر میشیم.
سیدمحمد مهدی حسن زاده کی گفت؟؟من که کل لایو رو دیدم اما اینو نشنیدم.
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده کی گفت؟؟من که کل لایو رو دیدم اما اینو نشنیدم.
Amir Hossein Gh چرا من حضور داشتم شنیدم
-
Pourya 2002 من 10 تام تقریبا 9-10 ساعت
خیلی بده واقعا اینطور
sarnisa6 سعی کن کلپیارو با سرعت بیشتر از معمولی ببینی