امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ساعات راه ابریشم و دروس عمومی که خودمون باید بخونیم
-
بچه ها من یه مشکل خیلی بزرگی تو استفاده از راه ابریشم و کلا ویدیو دیدن دارم و بعد سه سال ویدیو دیدن با الا همچنان تایم ویدیو دیدنم خیلی بیشتر از تایم اصلی ویدیو طول میکشه در حالی که جزوه ها رو هم پرینت گرفتم و فط بعضی نکات رو اضافه میکنم
من از ادمین تلگرام برای زمان پرسیدم و گفتن که حدود 5 ساعت در روز راه ابریشم نیاز داره در صورتی که من با 8 ساعت هم نمیرسم به برنامه راه ابریشم و عمومی ها که دیگه هیچی نخوندم برای این ازمون و نمیدونم چیکار کنم برای شما هم همینطوره؟ شما راهکاری دارین؟؟؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا -
sarnisa6 به نظر من راه ابریشم تو این فرسنگ چون یکم سایت مشکل پیدا کردو دیرم گذاشته شد برنامش مناسب نبود
من خودمم نرسیدم به برنامه هاش و فوق العاده عقبم ایشالا از فرسنگ بعدی
اخه میدونی حتی تو توضیحات گفته بودن واسه پک روزی پنج ساعت ببینید ولی تو توضیحات لخظه ای ریاضی نوشته حداقل ۳ ساعت شیمی نوشته حداقل ۲ ساعت و فیزیک هم نوشته حداقل دوساعت
یعنی حتی اگه حداقلاشم بگیری روزی ۷ ساعت میشه
واسه همین اکثر بچه ها با برنامه پیش نرفتن یا اگه کساییم تونستن خودشونو برسونن فوق العاده فشرده خوندن من خودمم پنجشنبه جمعه فشرده خوندم ولی دیدم بازدم میاد پایین واسه همین فقط پنج ساعت از کل برناممو دادم به راه ابریشم و خیلی عقبما اما خب با کیفیت میرم جلو درسای دیگمم میخونم و همینطور انشالا در فرسنکای بعدی منتظم تر میشیم -
منم چند روز خوندم و دیدم نمیرسم!!!!الان کلا از راه ابریشم نا امید شدم و چونکه مدارس تعطیل برنامه دارم فقط دروس دوازدهم رو تو تایمی که مدرسه میرفتم ببینم که حتی به اینم نمیرسم
-
من که آزمون ثبت نام نکردم ولی خیلی عقبم
-
Fereshteh Jahangiri دقیقااا منم نمیرسم هر کاری میکنم شاید به خاطر همینی که میگی باشه امیدوارم بهتر شه از فرسنگ های بعدی
-
Pourya 2002 من 10 تام تقریبا 9-10 ساعت خیلی بده واقعا اینطور
-
Mohammad Javad Mo Ja میفهمم الان همه عقبیم مثل اینکه ولی نا امید نشو تا هر جاییشو که میتونی ببین تهش میبینی همین کمی هم که خوندی خیلی بهتره تا اینکه هیچی نخونی
-
Fatemeh H 0 اها منم خیلی عقبم
-
من انقدر فیلم دیدم چشام درد میکنه خوابم اصن ندارم...اما مطمئن هستم یه مدت که بگذره همه چی رو غلتک میفته...خب الان اول ساله و برای ما تازه واردها یکم سنگینه اما باید باهاش کنار بیایم وبهش عادت کنیم...راستی آقای ابوذر خانی توی لایوی که با استاد پویان نظر دادن گفتن که از فرسنگ های بعدی کار آسون تر میشه چون هم برنامه منظم تره هم ما درس خون تر میشیم.
-
Matin_k واقعا من همه تلاشمو میکنم ولی نمیخوام همینطور ردشون کنم دوست دارم با کیفیت باشه خوندنم به خاطر همین الان دروس عمومی رو نمیرسم بخونم و از ریاضی هم 3-4 جلسه عقبم. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم حالا اگه برنامه ای که چیدن برای راه ابریشم زود تر از موعد ازمون باشه میرسم یکم عمومی هم بخونم وگرنه نمیرسم ...
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده منم واقعا چشمام درد میکنه ..اره خب اینم هست...اها خوبه پس ..درست میگن..
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده کی گفت؟؟من که کل لایو رو دیدم اما اینو نشنیدم.
-
Amir Hossein Gh چرا من حضور داشتم شنیدم