سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
فیلم دیدن..درس خوندن...تست...چطور همه با هم؟!
-
اول باید تند خونی رو تمرین کنید یعنی اگه برای اولین بار دارید یه مبحث از زیست میخونید طی دو ساعت باید حداکثر یه گفتار رو بخونید وبرای درسای اختصاصی خب همون روزش که تست نمیزنن شما باید درسنامه رو بخونید و تو فاصله دو روز بعد تست اون مبحث رو بزنید تا مطمئن شید درس رو حفظ نکردید توصیه من برای شما اینه توی کلاس دقیق گوش بدید حتی اگه معلم از روی کتاب هم بخونه تا مدت دو ساعت توی حافظه کوتاه مدت ثبت میشه پس همون روزش هر درسی رو که دادن بخونید اگه دیدید نیازه از فیلم های آلا استفاده کنید برای تست زدن اصلا عجله نکنید
-
Setayesh H1382 دقیقا تدریس آلا جامع تر هست
-
برنامه رو میخواستم پیویتون ارسال کنم ک محدود شده
همینجا ارسال کنم؟! -
من با همین مشکل مواجعم نمیتونم درس برنامه بریزم ولی به هر نحوی که باشه حتی شده تاصبح بیدار بمونم درسم میخونم . .بچه ها لطفا بچه هاکمکش کنید
@همیار
@تجربیا
دانش آموز کنکوری
ابوالفضل ریسی
دانش آموز الا -
ارام رشیدی درس خوندنتون روزی چند ساعت میشه؟!
بعد درطول شب یادگیرتون به همون اندازه ایه ک در طول روز داشتید یا براتون فرقی نمیکنه؟! -
فاطمه موسوی 0
سلام الایی عزیز منم مشکل تورو داشتم ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که فقط تو کلاسا حاضری بزنم ولی به جای تدریس دبیر فیلمای الا رو ببینم ینی هم گوشی دستمه هم پای سیستم هستم فیلم میبینم این از این دوتا مسئله امتحان هات هم که با دیدن این فیلما حله
تست هم عصر ها وقت داری دیگه -
Setayesh H1382 والاگاهی تا۷ساعتم میخونم اونم فقت یه کتاب
-
ارام رشیدی ولی ۴تا۵
-
Setayesh H1382 اره اگه مشکلی ندارین
-
ارام رشیدی شب درس خوندن اذیتت نمیکنه؟!
-
فاطمه موسوی 0 باشه گلم
-
Setayesh H1382 نه من کهشب خوندن اذیتم نمیکنه
-
Setayesh H1382 نه میتونم تا۵ صبح بخونم اغلب ازدرس خوندن تیروز متنفرمچون حواسم پرت اطراف میشه ونمی تون تمرکزکنم
-
فاطمه موسوی 0 من شبا از یه ساعتی ب بعد یادگیریم کند میشه️
-
ارام رشیدی آره اینم هست
باید شب درس خوندنو تو خودمو تقویت کنم -
ارام رشیدی من شب خوندن رو بیشتر دوس دارم ولی از خیلی جاها شنیدم که خوب نیست و هر چقدر بازدهی داشته باشه بالاخره نتیجه خوبی نداره