فیلم دیدن..درس خوندن...تست...چطور همه با هم؟!
-
Mobina M خب بعضی نکات کنکوری ک در مجموعه های آلاء گفته میشه رو دبیر نمیگه. نمیتونم دبیرای ایشون و بقیه روش تدریسشون به چه شکلیه:)
ولی خب واسه تست زدن و کنکوری خوندن با یه مجموعه ای مثل آلاء نیازه:)Setayesh H1382 دقیقا تدریس آلا جامع تر هست
-
Setayesh H1382 دقیقا تدریس آلا جامع تر هست
فاطمه موسوی 0 👌🏻🦋
برنامه رو میخواستم پیویتون ارسال کنم ک محدود شده
همینجا ارسال کنم؟! -
من با همین مشکل مواجعم نمیتونم درس برنامه بریزم ولی به هر نحوی که باشه حتی شده تاصبح بیدار بمونم درسم میخونم . .بچه ها لطفا بچه هاکمکش کنید
همیار
تجربیا
دانش آموز کنکوری
ابوالفضل ریسی
دانش آموز الا -
من با همین مشکل مواجعم نمیتونم درس برنامه بریزم ولی به هر نحوی که باشه حتی شده تاصبح بیدار بمونم درسم میخونم . .بچه ها لطفا بچه هاکمکش کنید
همیار
تجربیا
دانش آموز کنکوری
ابوالفضل ریسی
دانش آموز الاارام رشیدی درس خوندنتون روزی چند ساعت میشه؟!
بعد درطول شب یادگیرتون به همون اندازه ایه ک در طول روز داشتید یا براتون فرقی نمیکنه؟! -
سلام بچهای آلایی من واقعا الان سردرگمم
میخوام ک کنکوری بخونم ولی مدرسه نمیزاره چون مجازی و خیلی سخت شده
یازدهم هستم چجور برنامه ریزی کنم؟ک هم فیلم های آلا رو ببینم هم خودم تست بزنم هم امتحان های مدرسه رو بخونم:|فاطمه موسوی 0
سلام الایی عزیز منم مشکل تورو داشتم ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که فقط تو کلاسا حاضری بزنم ولی به جای تدریس دبیر فیلمای الا رو ببینم ینی هم گوشی دستمه هم پای سیستم هستم فیلم میبینم این از این دوتا مسئله امتحان هات هم که با دیدن این فیلما حله
تست هم عصر ها وقت داری دیگه -
ارام رشیدی درس خوندنتون روزی چند ساعت میشه؟!
بعد درطول شب یادگیرتون به همون اندازه ایه ک در طول روز داشتید یا براتون فرقی نمیکنه؟!Setayesh H1382 والاگاهی تا۷ساعتم میخونم اونم فقت یه کتاب
-
Setayesh H1382 والاگاهی تا۷ساعتم میخونم اونم فقت یه کتاب
ارام رشیدی ولی ۴تا۵
-
فاطمه موسوی 0 👌🏻🦋
برنامه رو میخواستم پیویتون ارسال کنم ک محدود شده
همینجا ارسال کنم؟!Setayesh H1382 اره اگه مشکلی ندارین
-
Setayesh H1382 والاگاهی تا۷ساعتم میخونم اونم فقت یه کتاب
ارام رشیدی شب درس خوندن اذیتت نمیکنه؟!
-
Setayesh H1382 اره اگه مشکلی ندارین
فاطمه موسوی 0 باشه گلم🙂
-
Setayesh H1382 نه من کهشب خوندن اذیتم نمیکنه
-
Setayesh H1382 نه میتونم تا۵ صبح بخونم اغلب ازدرس خوندن تیروز متنفرمچون حواسم پرت اطراف میشه ونمی تون تمرکزکنم
-
Setayesh H1382 نه من کهشب خوندن اذیتم نمیکنه
فاطمه موسوی 0 من شبا از یه ساعتی ب بعد یادگیریم کند میشه🤦🏼♀️😅
-
Setayesh H1382 نه میتونم تا۵ صبح بخونم اغلب ازدرس خوندن تیروز متنفرمچون حواسم پرت اطراف میشه ونمی تون تمرکزکنم
ارام رشیدی آره اینم هست👌🏻
باید شب درس خوندنو تو خودمو تقویت کنم😅 -
ارام رشیدی من شب خوندن رو بیشتر دوس دارم ولی از خیلی جاها شنیدم که خوب نیست و هر چقدر بازدهی داشته باشه بالاخره نتیجه خوبی نداره
-
همه بهم میگن اخرش دیونه میشم 🤣🤣🤣
-
ارام رشیدی من شب خوندن رو بیشتر دوس دارم ولی از خیلی جاها شنیدم که خوب نیست و هر چقدر بازدهی داشته باشه بالاخره نتیجه خوبی نداره
فاطمه موسوی 0 منم اینو شنیدم ولی قبول ندارم!!!
چون سال نهم و دهمم فقط شبا درس میخوندم اتفاقا یادگیریم چند برابر میشد.
ولی امسال دیگه نمیتونم شبا درس بخونم... -
شما برنامه مدرستون رو این جا بزارید من ببینم و بگید کدوم درسارو میخوایید از آلا فیلم نگاه کنید من فردا یه نظری میدم
Mobina M واییی توخیلی خوبی .من از پارسال از الافیلم نگاه می کنم.❤❤❤❤❤❤
-
فاطمه موسوی 0 منم اینو شنیدم ولی قبول ندارم!!!
چون سال نهم و دهمم فقط شبا درس میخوندم اتفاقا یادگیریم چند برابر میشد.
ولی امسال دیگه نمیتونم شبا درس بخونم...Setayesh H1382 اره منم بادرس خوندن توی شب رتبه اول مدرسه شدم