پزشکی بقیه الله و دبیری فرهنگیان
-
سلام من پزشکی بقیه الله و زیست فرهنگیان دعوت شدم لطفا هرچی راجب مصابحه این دوتا مخصوصا بقیه الله میدونید بگید تا عمر دارم دعاتون میکنم ممنون.
-
-
سلام من پزشکی بقیه الله و زیست فرهنگیان دعوت شدم لطفا هرچی راجب مصابحه این دوتا مخصوصا بقیه الله میدونید بگید تا عمر دارم دعاتون میکنم ممنون.
Shadow Runner سلام
تبریک میگم بهتون
درباره مصاحبه فرهنگیان اینکه ظاهرتون باید موجه باشه و در شان یه معلم،با آرامش حرف بزنین، تو این چن روز یکم اطلاعات دینیتونو بالا ببرین
پسرعموی من مسئول گزینشه تو استانمون همیشه میگه کسی از مصاحبه رد نمیشه مگه اینکه خیلی مشکل اعتقادی عمیق داشته باشه مهم نمره علمیتونه
برا مصاحبه سپاهم باید خیلی موجه و با اعتماد بنفس بالا باشین(یکی از فامیلامون ریش گذاشته بود برا مصاحبش)
-
خب اینکه لباس ساده ولی شیک و مرتب بپوشین ... یه وقت شلوار لی نپوشینا
بعد اینکه اگه دخترین چادر بپوشین و آرایش زیاد نکنید و اینکه هر سوالی پرسیدن راستش رو بگین چون توی قسمت روانشناسی یه سوالاتی میپرسن که قشنگ معلوم میشه دروغ میگین یا راست
-
امممم دیگه اینکه مثلا یه سوالای خاصی میپرسن مثل اینکه هدفت از معلم شدن چیه روز اول کلاس به بچه ها چی میگی یا اینکه اگه فلان گل رو داشتی باشی فلان اتفاق براش بیوفته چیکار میکنی...
از اوضاع الان جامعه اطلاع داشته باشی با اعتماد به نفس و محکم باشی و اینکه من شنیدم وقتی داری حتی وارد میشی به راه رفتن طرف هم نگاه میکنن -
امممم دیگه اینکه مثلا یه سوالای خاصی میپرسن مثل اینکه هدفت از معلم شدن چیه روز اول کلاس به بچه ها چی میگی یا اینکه اگه فلان گل رو داشتی باشی فلان اتفاق براش بیوفته چیکار میکنی...
از اوضاع الان جامعه اطلاع داشته باشی با اعتماد به نفس و محکم باشی و اینکه من شنیدم وقتی داری حتی وارد میشی به راه رفتن طرف هم نگاه میکننH_R @f-noori7979 ممنون دوستان
-
H_R @f-noori7979 ممنون دوستان
Shadow Runner در پزشکی بقیه الله و دبیری فرهنگیان گفته است:
H_R @f-noori7979 ممنون دوستان
خواهش میکنم
-
عهههه مبارکاااااااااااا به به چقد خوووب ایشالا شیرینی قبولی
-
عهههه مبارکاااااااااااا به به چقد خوووب ایشالا شیرینی قبولی
M Tg ممنون داداش من ک معلوم نیس ولی ایشالا قبولیه خودت
-
M Tg ممنون داداش من ک معلوم نیس ولی ایشالا قبولیه خودت
Shadow Runner قبولی نگران نباش
-