زیست و نکات!!!!!!!!
-
Setayesh H1382 نه نه نه اشتباه میکنی
فقط متن کتاب
کنکور هر چقدر هم سخت باش باز از متن کتاب میاد
نکات خارج از کتاب دانش آموز رو نابود میکنهامیررضا فلاح نژاد اگه قرار بود فقط متن کتاب باشه چرا اینهمه استاد دارن کنکوری تدریس میکنن؟؟؟؟
-
Setayesh H1382 وقتی جناب موقاری از روی متن کتاب میخونه روی ی سری کلمات ی مکث میکنه یا میگ این مهمه تو کتاب اونارو هایلایت کن مثل قیدها
-
امیررضا فلاح نژاد اگه قرار بود فقط متن کتاب باشه چرا اینهمه استاد دارن کنکوری تدریس میکنن؟؟؟؟
Setayesh H1382 عزیزم
اونهمه استاد
دارن متن کتاب رو کنکوری تدریس میکنن -
Setayesh H1382 نه نه نه اشتباه میکنی
فقط متن کتاب
کنکور هر چقدر هم سخت باش باز از متن کتاب میاد
نکات خارج از کتاب دانش آموز رو نابود میکنهامیررضا فلاح نژاد بعضی چیزا تو کتاب مبهمن باید با نکته بفهمیشون
-
امیررضا فلاح نژاد بعضی چیزا تو کتاب مبهمن باید با نکته بفهمیشون
مهشید غضنفرآبادی باید بفهمیشون نه این که بنویسیشونو حفظشون کنی
-
مهشید غضنفرآبادی باید بفهمیشون نه این که بنویسیشونو حفظشون کنی
امیررضا فلاح نژاد ی سری چیزارو باید چشم ببینه!!
تو جدول تناوبی و حفظ میکنی یا یاد میگیری؟؟ -
دوستان شما نکات هر گفتار و کلا هر فصل رو توی کتاب یادداشت میکنید یا جزوه مینویسید؟!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
یازدهم
دوازدهمSetayesh H1382 من گوشه کتاب مینویسم....
میتونی بین کتابت برگه بزاری و بنویسی... -
Setayesh H1382 عزیزم
اونهمه استاد
دارن متن کتاب رو کنکوری تدریس میکننامیررضا فلاح نژاد اره خب متن کتاب رو کنکوری تدریس میکنن اما اگه همون متن کتاب واسه کنکور کفایت میکرد ک دیگه نیاز نبود اونا بیان تدریس کنن هر دانش آموزی خودش میخوند.
یه دانش آموز هرچقدرم زرنگ باشه ولی بازم خودش نمیتونه از خط به خط کتاب درسی نکته کنکوری دربیاره -
Setayesh H1382 من گوشه کتاب مینویسم....
میتونی بین کتابت برگه بزاری و بنویسی...Amin Mojarradi ممنون
-
امیررضا فلاح نژاد اره خب متن کتاب رو کنکوری تدریس میکنن اما اگه همون متن کتاب واسه کنکور کفایت میکرد ک دیگه نیاز نبود اونا بیان تدریس کنن هر دانش آموزی خودش میخوند.
یه دانش آموز هرچقدرم زرنگ باشه ولی بازم خودش نمیتونه از خط به خط کتاب درسی نکته کنکوری دربیارهSetayesh H1382 دانش آموز متن رو میخونه و بعدش تست کار میکنه
از رو تستایی که کار کرده میفهمه چه جاهای پتانسیل طرح سوال بیش تری داره .از یه جمله توی کتاب به چه شیوه هایی ممکنه سوال طرح شه و غیره
ولی به هرحال ممکنه سبک خوندن یه دانش اموز با بقیه متفاوت باشه
سبک خوندن من اینجوریه -
اگه نوشتن جزوه کمکت میکنه جزوه بنویس
-
اگه نوشتن جزوه کمکت میکنه جزوه بنویس
امیررضا فلاح نژاد هرکی ی جوری ماهم خب حاجی اینجوری
-
موفق باشی
-
والامن نکات که اقای موقاری میگن توی کتابم گوشه کنار مینویسم زیر بعضی قسمت های متن هم خط بکش مث قیدها توکتاب راحتن چون نکته به همراه شکلش یا همون متن بهتر جواب میده
-
والامن نکات که اقای موقاری میگن توی کتابم گوشه کنار مینویسم زیر بعضی قسمت های متن هم خط بکش مث قیدها توکتاب راحتن چون نکته به همراه شکلش یا همون متن بهتر جواب میده
ارام رشیدی مرسی
-
من هرچی نکته که روی متن کتاب توضیح میده رو کتاب مینویسم و هر چی نکته و شکل و نمودار هم که رو تخته میگه و میکشه تو دفتر مینویسم
-
Setayesh H1382 من جزوه مینویسم بنظرم کتاب و نباید زیاد کثیف کرد نکاتم زیاد هستن کتاب فقط قیدارو باید هایلایت کرد ک تو چشم باشن پیشنهاد میکنم جزوه بنویسی
مهشید غضنفرآبادی ولی این کار هم زمان بره و هم اینکه اگه توی کتاب مطالب یه جا جمع شده باشه بهتره چون توی تصویر سازی خیلی کمک میکنه بهتون اینو مطمئن باشید که روشتون درست نیست و اینکه اگه نکات زیاده.کتاب درستیون رو سیمی کنین و به انتهای هر فصل چند برگ اضافه کنین این خیلی بهتره (منم توی سال دهم توی یه دفتر می نوشتم نکات زیست رو ولی از یه کسی که توی شهرمون رتبه خوب(۷۶) آورده بود پرسیدم گفت زیست بهتره حاشیه نویسی شه
-
مهشید غضنفرآبادی ولی این کار هم زمان بره و هم اینکه اگه توی کتاب مطالب یه جا جمع شده باشه بهتره چون توی تصویر سازی خیلی کمک میکنه بهتون اینو مطمئن باشید که روشتون درست نیست و اینکه اگه نکات زیاده.کتاب درستیون رو سیمی کنین و به انتهای هر فصل چند برگ اضافه کنین این خیلی بهتره (منم توی سال دهم توی یه دفتر می نوشتم نکات زیست رو ولی از یه کسی که توی شهرمون رتبه خوب(۷۶) آورده بود پرسیدم گفت زیست بهتره حاشیه نویسی شه
Mahdi Tab من حاشینه نویسی دارم تو کتابم ولی نکاتی ک جناب مقاری میگن رو توی کتاب نمی نویسم چون جا نمیشه الانم وقتی برای سیمی کردنش ندارم ولی دفترم هر صفحه توش مشخصه و کتاب و جزوه رو باهم میخونم
-
Mahdi Tab من حاشینه نویسی دارم تو کتابم ولی نکاتی ک جناب مقاری میگن رو توی کتاب نمی نویسم چون جا نمیشه الانم وقتی برای سیمی کردنش ندارم ولی دفترم هر صفحه توش مشخصه و کتاب و جزوه رو باهم میخونم
مهشید غضنفرآبادی در زیست و نکات!!!!!!!! گفته است:
درضمن باید جوری نکته برداری کرد ک برای سه سال بعد بتونی بخونیشون!
-
بهترین کار جزوه نویسی و مشخص کردن نکات کلیدیه
البته فقط برای زیست
اونایی که میگن اشتباهه یه سرچ کنن که نوشتن بسیار تاثیر خوبی بر یادگیری داره
من بعضی وقتا که نوشتنو تموم می کنم انقدر خوب یاد گرفتم که دیگه لازم نیست بخونم
البته برای درسایی مثل فیزیک و ریاضی و .... بسیار مخربه