Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. زیست و نکات!!!!!!!!
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی

زیست و نکات!!!!!!!!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
38 دیدگاه‌ها 9 کاربران 305 بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ا امیررضا فلاح نژاد

Setayesh H1382 عزیزم
    اونهمه استاد
    دارن متن کتاب رو کنکوری تدریس میکنن

Setayesh H1382S آفلاین
    Setayesh H1382S آفلاین
    Setayesh H1382
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

امیررضا فلاح نژاد اره خب متن کتاب رو کنکوری تدریس میکنن اما اگه همون متن کتاب واسه کنکور کفایت میکرد ک دیگه نیاز نبود اونا بیان تدریس کنن هر دانش آموزی خودش میخوند.
    یه دانش آموز هرچقدرم زرنگ باشه ولی بازم خودش نمیتونه از خط به خط کتاب درسی نکته کنکوری دربیاره🙂

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Amin MojarradiA Amin Mojarradi

Setayesh H1382 من گوشه کتاب مینویسم....
      میتونی بین کتابت برگه بزاری و بنویسی...

Setayesh H1382S آفلاین
      Setayesh H1382S آفلاین
      Setayesh H1382

Amin Mojarradi ممنون😊🙏🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Setayesh H1382S Setayesh H1382

امیررضا فلاح نژاد اره خب متن کتاب رو کنکوری تدریس میکنن اما اگه همون متن کتاب واسه کنکور کفایت میکرد ک دیگه نیاز نبود اونا بیان تدریس کنن هر دانش آموزی خودش میخوند.
        یه دانش آموز هرچقدرم زرنگ باشه ولی بازم خودش نمیتونه از خط به خط کتاب درسی نکته کنکوری دربیاره🙂

ا آفلاین
        ا آفلاین
        امیررضا فلاح نژاد

Setayesh H1382 دانش آموز متن رو میخونه و بعدش تست کار میکنه
        از رو تستایی که کار کرده میفهمه چه جاهای پتانسیل طرح سوال بیش تری داره .از یه جمله توی کتاب به چه شیوه هایی ممکنه سوال طرح شه و غیره
        ولی به هرحال ممکنه سبک خوندن یه دانش اموز با بقیه متفاوت باشه
        سبک خوندن من اینجوریه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • ا آفلاین
          ا آفلاین
          امیررضا فلاح نژاد

اگه نوشتن جزوه کمکت میکنه جزوه بنویس

مهشید غضنفرآبادیم 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • ا امیررضا فلاح نژاد

اگه نوشتن جزوه کمکت میکنه جزوه بنویس

مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
            مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
            مهشید غضنفرآبادی
            تجربی دانش آموزان آلاء

امیررضا فلاح نژاد هرکی ی جوری ماهم خب حاجی اینجوری

تاخدابنده نوازاست ب خلقش چه نیازمیکشم نازِیکی تاب همه نازکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • ا آفلاین
              ا آفلاین
              امیررضا فلاح نژاد

موفق باشی😺

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • ارام رشیدیا آفلاین
                ارام رشیدیا آفلاین
                ارام رشیدی

والامن نکات که اقای موقاری میگن توی کتابم گوشه کنار مینویسم زیر بعضی قسمت های متن هم خط بکش مث قیدها توکتاب راحتن چون نکته به همراه شکلش یا همون متن بهتر جواب میده

Setayesh H1382S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • ارام رشیدیا ارام رشیدی

والامن نکات که اقای موقاری میگن توی کتابم گوشه کنار مینویسم زیر بعضی قسمت های متن هم خط بکش مث قیدها توکتاب راحتن چون نکته به همراه شکلش یا همون متن بهتر جواب میده

Setayesh H1382S آفلاین
                  Setayesh H1382S آفلاین
                  Setayesh H1382

ارام رشیدی مرسی🙂🙏🏻🥀

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • -Dr_Ugger-- آفلاین
                    -Dr_Ugger-- آفلاین
                    -Dr_Ugger-
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده

من هرچی نکته که روی متن کتاب توضیح میده رو کتاب مینویسم و هر چی نکته و شکل و نمودار هم که رو تخته میگه و میکشه تو دفتر مینویسم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • مهشید غضنفرآبادیم مهشید غضنفرآبادی

Setayesh H1382 من جزوه مینویسم بنظرم کتاب و نباید زیاد کثیف کرد نکاتم زیاد هستن کتاب فقط قیدارو باید هایلایت کرد ک تو چشم باشن پیشنهاد میکنم جزوه بنویسی

Mahdi TabM آفلاین
                      Mahdi TabM آفلاین
                      Mahdi Tab

مهشید غضنفرآبادی ولی این کار هم زمان بره و هم اینکه اگه توی کتاب مطالب یه جا جمع شده باشه بهتره چون توی تصویر سازی خیلی کمک میکنه بهتون اینو مطمئن باشید که روشتون درست نیست و اینکه اگه نکات زیاده.کتاب درستیون رو سیمی کنین و به انتهای هر فصل چند برگ اضافه کنین این خیلی بهتره (منم توی سال دهم توی یه دفتر می نوشتم نکات زیست رو ولی از یه کسی که توی شهرمون رتبه خوب(۷۶) آورده بود پرسیدم گفت زیست بهتره حاشیه نویسی شه

0
                      • Mahdi TabM Mahdi Tab

مهشید غضنفرآبادی ولی این کار هم زمان بره و هم اینکه اگه توی کتاب مطالب یه جا جمع شده باشه بهتره چون توی تصویر سازی خیلی کمک میکنه بهتون اینو مطمئن باشید که روشتون درست نیست و اینکه اگه نکات زیاده.کتاب درستیون رو سیمی کنین و به انتهای هر فصل چند برگ اضافه کنین این خیلی بهتره (منم توی سال دهم توی یه دفتر می نوشتم نکات زیست رو ولی از یه کسی که توی شهرمون رتبه خوب(۷۶) آورده بود پرسیدم گفت زیست بهتره حاشیه نویسی شه

مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                        مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                        مهشید غضنفرآبادی
                        تجربی دانش آموزان آلاء

Mahdi Tab من حاشینه نویسی دارم تو کتابم ولی نکاتی ک جناب مقاری میگن رو توی کتاب نمی نویسم چون جا نمیشه الانم وقتی برای سیمی کردنش ندارم ولی دفترم هر صفحه توش مشخصه و کتاب و جزوه رو باهم میخونم

مهشید غضنفرآبادیم Mahdi TabM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

Mahdi Tab من حاشینه نویسی دارم تو کتابم ولی نکاتی ک جناب مقاری میگن رو توی کتاب نمی نویسم چون جا نمیشه الانم وقتی برای سیمی کردنش ندارم ولی دفترم هر صفحه توش مشخصه و کتاب و جزوه رو باهم میخونم

مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                          مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                          مهشید غضنفرآبادی
                          تجربی دانش آموزان آلاء

مهشید غضنفرآبادی در زیست و نکات!!!!!!!! گفته است:

درضمن باید جوری نکته برداری کرد ک برای سه سال بعد بتونی بخونیشون!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • امیر محمد طاهریا آفلاین
                            امیر محمد طاهریا آفلاین
                            امیر محمد طاهری
                            دهم تجربی

بهترین کار جزوه نویسی و مشخص کردن نکات کلیدیه
                            البته فقط برای زیست
                            اونایی که میگن اشتباهه یه سرچ کنن که نوشتن بسیار تاثیر خوبی بر یادگیری داره
                            من بعضی وقتا که نوشتنو تموم می کنم انقدر خوب یاد گرفتم که دیگه لازم نیست بخونم
                            البته برای درسایی مثل فیزیک و ریاضی و .... بسیار مخربه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2

Mahdi TabM آفلاین
                              Mahdi TabM آفلاین
                              Mahdi Tab

مهشید غضنفرآبادی حالا در مورد سیمی کردن مگه چقدر زمان میبره که وقت ندارین؟سیمی کردن کتاب من کلا نیم ساعت طول کشید
                              در مورد اینم یه چیزی بگم به نظرم بهتره برای زیست ویدیو نبینید.اصلا نیاز نیست چون درسنامه بهتره من با این که معلم هامون همکاری نمی کنن اصلا به ما درست و حساب کمک نمی کنن بهمون ولی برای ریاضی و فیزیک هم ویدیو نمی بینم و فقط توی قسمت هایی که دیگه خیلی گیر دارم ویدیو می بینم چون خیلی زمان بره سعی کنید برنامه هاتون رو تست محور کنین چون این بهتره و شما هم که دوازدهم هستین حداقل روزی ۲۵۰ تا رو داشته باشین (یکی از مشاور ها میگفت دانش آموزی داشته که بعد روزی ۱۰۰۰ تا تست می‌زده و همون دانش آموز بعد کنکور ۹۹ گفته بود با دیدن سوالات عشق کردم چون سوالاتی نبود که همه بتونن حل کنن و خوب نتیجه خوبی هم گرفته قطعا ) اینو گفتم بگم که با دیدن ویدیو اینقدر ها هم نیاز نیست بیشتر روی تمرین و تکرار کنین
                              اگه میخوایین می تونین برین توی سایت ماز و اونجا مصاحبه رتبه های زیر ۱۰۰ رو گوش کنین هیچ کدوم نگفته از ویدیو های این سایت استفاده کردم و فقط در مورد منابع تستشون حرف میزنن
                              خیلی طولانی شد
                              ولی جمع بندی این باشه که درسنامه بهتر از ویدیو هست
                              اگه ویدیو هم دیدین حتما بعدش تست کار کنین (میدونم موضوع بحث این نبود ها ولی فکر کردم نیازه که بدونین چون فقط توی این انجمن ها بحث در مورد اینه که چه ویدیو ببینم خوبه)

0
                              • Mahdi TabM Mahdi Tab

مهشید غضنفرآبادی حالا در مورد سیمی کردن مگه چقدر زمان میبره که وقت ندارین؟سیمی کردن کتاب من کلا نیم ساعت طول کشید
                                در مورد اینم یه چیزی بگم به نظرم بهتره برای زیست ویدیو نبینید.اصلا نیاز نیست چون درسنامه بهتره من با این که معلم هامون همکاری نمی کنن اصلا به ما درست و حساب کمک نمی کنن بهمون ولی برای ریاضی و فیزیک هم ویدیو نمی بینم و فقط توی قسمت هایی که دیگه خیلی گیر دارم ویدیو می بینم چون خیلی زمان بره سعی کنید برنامه هاتون رو تست محور کنین چون این بهتره و شما هم که دوازدهم هستین حداقل روزی ۲۵۰ تا رو داشته باشین (یکی از مشاور ها میگفت دانش آموزی داشته که بعد روزی ۱۰۰۰ تا تست می‌زده و همون دانش آموز بعد کنکور ۹۹ گفته بود با دیدن سوالات عشق کردم چون سوالاتی نبود که همه بتونن حل کنن و خوب نتیجه خوبی هم گرفته قطعا ) اینو گفتم بگم که با دیدن ویدیو اینقدر ها هم نیاز نیست بیشتر روی تمرین و تکرار کنین
                                اگه میخوایین می تونین برین توی سایت ماز و اونجا مصاحبه رتبه های زیر ۱۰۰ رو گوش کنین هیچ کدوم نگفته از ویدیو های این سایت استفاده کردم و فقط در مورد منابع تستشون حرف میزنن
                                خیلی طولانی شد
                                ولی جمع بندی این باشه که درسنامه بهتر از ویدیو هست
                                اگه ویدیو هم دیدین حتما بعدش تست کار کنین (میدونم موضوع بحث این نبود ها ولی فکر کردم نیازه که بدونین چون فقط توی این انجمن ها بحث در مورد اینه که چه ویدیو ببینم خوبه)

مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                                مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                                مهشید غضنفرآبادی
                                تجربی دانش آموزان آلاء

Mahdi Tab من کلا نمیتونم از خونه خارج شم یعنی نمیخام یک کرونا دو اتلاف وقت درضمن وقتی ویدیو هارو میبینی ب نکاتی میرسی ک از چشمت دور افتاده و حتی اساتیدم تاکید کردن ک باید تست زیاد زد ویدیو هم زیاد وقت نمیگیره ب نظرم و توی ویدیو ها هم استاتید ب صورت تحلیلی تستارو حل میکنن ب هر حال هر کسی از ی روشی خوشش میاد من دلم میخاد وقتی کتاب زیستمو میخونم سیاه و کثیف نباشه و توش دنبال مطالب نگردم و وقتی میخونم نکات و حفظی نخونم بلکه شکلارو خودم تحلیل کنم بعد برگردم ب جزوه!

Mahdi TabM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

Mahdi Tab من کلا نمیتونم از خونه خارج شم یعنی نمیخام یک کرونا دو اتلاف وقت درضمن وقتی ویدیو هارو میبینی ب نکاتی میرسی ک از چشمت دور افتاده و حتی اساتیدم تاکید کردن ک باید تست زیاد زد ویدیو هم زیاد وقت نمیگیره ب نظرم و توی ویدیو ها هم استاتید ب صورت تحلیلی تستارو حل میکنن ب هر حال هر کسی از ی روشی خوشش میاد من دلم میخاد وقتی کتاب زیستمو میخونم سیاه و کثیف نباشه و توش دنبال مطالب نگردم و وقتی میخونم نکات و حفظی نخونم بلکه شکلارو خودم تحلیل کنم بعد برگردم ب جزوه!

Mahdi TabM آفلاین
                                  Mahdi TabM آفلاین
                                  Mahdi Tab

مهشید غضنفرآبادی من خودم خیلی ویدیو دیدن رو دوست دارم ولی باور کنین به خوشش اومدن نیست که اخه من توی سال دهم برای گرما و تعادل از ۵ تا دبیر ویدیو دیدم ولی باور کنین هیچ کدومشون به اندازه کتاب درسی درسی نبود چون شاید بشه تست های کتاب های ساده رو با ویدیو حل کرد ولی با روش های گفته شده یه بار توی تست های نردبام خیلی سبز امتحان کنین ببینید چقدر از سوالات رو براتون حل میکنه
                                  من فقط قصدم کمک کردنه وگرنه نه سودی به من میرسه از این نه زیانی

0
                                  • Marziyeh Fallah 0M آفلاین
                                    Marziyeh Fallah 0M آفلاین
                                    Marziyeh Fallah 0
                                    دانش آموزان آلاء تجربی

به نظر منم فرق میکنه یکی وقتی فیلم میبینه بهتر درس براش تثبیت میشه یکی هم وقتی میخونه بهتر میفمه من خودم برا زیست زمانی که فیلم میبینم بدون اینکع بخونم نسبت به اون زمانی که درسنامه و کتاب را میخونم تست بیشتری میتونم بزنم البته بستگی داره به تدریس معلمی که داشتین مثلا معلما ما فقط روخونی میکرد اصلا توضیحم نمیداد

Setayesh H1382S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • Mahdi TabM Mahdi Tab

مهشید غضنفرآبادی من خودم خیلی ویدیو دیدن رو دوست دارم ولی باور کنین به خوشش اومدن نیست که اخه من توی سال دهم برای گرما و تعادل از ۵ تا دبیر ویدیو دیدم ولی باور کنین هیچ کدومشون به اندازه کتاب درسی درسی نبود چون شاید بشه تست های کتاب های ساده رو با ویدیو حل کرد ولی با روش های گفته شده یه بار توی تست های نردبام خیلی سبز امتحان کنین ببینید چقدر از سوالات رو براتون حل میکنه
                                      من فقط قصدم کمک کردنه وگرنه نه سودی به من میرسه از این نه زیانی

مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                                      مهشید غضنفرآبادیم آفلاین
                                      مهشید غضنفرآبادی
                                      تجربی دانش آموزان آلاء

Mahdi Tab خب هر استادی با دیگری فرق داره خیلی از اساتید الا کنکوری درس میدن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Marziyeh Fallah 0M Marziyeh Fallah 0

به نظر منم فرق میکنه یکی وقتی فیلم میبینه بهتر درس براش تثبیت میشه یکی هم وقتی میخونه بهتر میفمه من خودم برا زیست زمانی که فیلم میبینم بدون اینکع بخونم نسبت به اون زمانی که درسنامه و کتاب را میخونم تست بیشتری میتونم بزنم البته بستگی داره به تدریس معلمی که داشتین مثلا معلما ما فقط روخونی میکرد اصلا توضیحم نمیداد

Setayesh H1382S آفلاین
                                        Setayesh H1382S آفلاین
                                        Setayesh H1382

Marziyeh Fallah 0 اره دقیقا👌🏻
                                        اکثرا دبیرا همینجورین متاسفانه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• 1
                                        • 2
                                        • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه