معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
H_R در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
خدمت شما دوست عزیز
من خلاف این عکس چیزی نگفتم و فکر نمیکنم ما در مورد این مساله حرف زده باشیم کلا
دقیقا سومی چیزی هست که مورد ما بود و بقیه کامل کننده موضوع
سومی میگه اولویت اخر رتبه ی یک کنکور ، نسب به اولویت اول رتبه ی دو ارجحیت داره
من اینو ابتدای بحث هم گفتم
غیر از این برداشت دیگه ای ازش نمیشه -
خدمت شما دوست عزیز
اینم توضیحات دیگهچنانچه از اولویت های شما دانشگاه فرهنگیان باشد و رتبه و نمره شرایط مناسب را در شهرستان کسب کرده باشید بدون توجه به اولویت شما که یک باشد یا یکصد و پنجاه به مصاحبه و معاینه و گزینش معرفی خواهید شد
این صفحه ی چند؟
این رو خودشون گفتن و لازم به ذکر هم هست که کار انتخاب رشته ای میکنن واسه یکی دو روز نیست بالای 20 سال سابقه دارن پس حسابی با این موارد آشنایی دارن
-
خدمت شما دوست عزیز
دقیقا سومی چیزی هست که مورد ما بود و بقیه کامل کننده موضوع
-
خدمت شما دوست عزیز
اینم توضیحات دیگهچنانچه از اولویت های شما دانشگاه فرهنگیان باشد و رتبه و نمره شرایط مناسب را در شهرستان کسب کرده باشید بدون توجه به اولویت شما که یک باشد یا یکصد و پنجاه به مصاحبه و معاینه و گزینش معرفی خواهید شد
این صفحه ی چند؟
-
خدمت شما دوست عزیز
-
-
خدمت شما دوست عزیز
-
خدمت شما دوست عزیز
-
D.fateme.rreplied to Fatemeh Rashidi 0 on ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Rashidi 0 در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Fatemeh Rashidi 0 منبع معتبر یعنی سنجش!
مشاور های اینستاگرام یا چهار تا دانشجو هستند مثل من یا در بهترین حالت فارغ التحصیل رشته ی مشاوره!
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه!شاید باورتون نشه من هرچی دیدم همون بود کگفتم
ی نفر اشتباه کنه
دو نفر اشتباهکنه
نمیدونم والا
ایشاا... ک هرچی خیر هست اتفاق بیفته
موفق باشیدچرا اتفاقا این زیاد اتفاق رخ میده تو کنکور!
جدای کنکور هم زیاده باز
روانشناسای زرد میلیون ها دنبال کننده دارن! -
D.fateme.r ببین دوست عزیز این امکانی که میگن داره بخاطر اینه کلا مثلا اون کسی که الویت اولش رو که پزشکی باشه میاره، ولی فرهنگیان دعوت به مصاحبه نمیشه اینه که نفرات قبلش پزشکی رو نزدن و فرهنگیان زدن این دلیلشه
حالا این که شب قرار شد برای حرفت از سنجش شات بیاری به کنار
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||:خب دلایل زیادی وجود داره خیلی علاقه ندارن خیلیا محیط خانواده یا هزار تا چیز دیگه وجود داره که اونو باید از خودشون بپرسی
عزیزم مشاور شما هر چقدر هم که معتبر باشه باز چیزی که میتونید بهش استناد کنید فقط دفترچه ی سنجش هست
چنین مثال هایی که مشاورتون میاره کمی دور از واقعیته
به هر حال اگه مشاور شما حرفش رو با سنجش ثابت کرد مشخصه که منم میپذیرم -
Infinitie. A نه پرسیدم که سوء تفاهم نشه دیگه
-
H_R سوء تفاهم نشه
دارم میگم من هیچی سر در نمیارم و بقیه سر در میارن -
Infinitie. A در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
فکر میکردم فقط منم که از انتخاب رشته هیچی سر در نمیارم
حالا مطمئن شدم که فقط من از انتخاب رشته هیچی سردر نمیارمالان این جدی بود یا کنایه ؟!
-
D.fateme.r ممنون عزیزم
-
فکر میکردم فقط منم که از انتخاب رشته هیچی سر در نمیارم
حالا مطمئن شدم که فقط من از انتخاب رشته هیچی سردر نمیارم -
Fatemeh Rashidi 0replied to D.fateme.r on ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مشاور های اینستاگرام یا چهار تا دانشجو هستند مثل من یا در بهترین حالت فارغ التحصیل رشته ی مشاوره!
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه!شاید باورتون نشه من هرچی دیدم همون بود کگفتم
ی نفر اشتباه کنه
دو نفر اشتباهکنه
نمیدونم والا
ایشاا... ک هرچی خیر هست اتفاق بیفته
موفق باشید -
D.fateme.r ببین دوست عزیز این امکانی که میگن داره بخاطر اینه کلا مثلا اون کسی که الویت اولش رو که پزشکی باشه میاره، ولی فرهنگیان دعوت به مصاحبه نمیشه اینه که نفرات قبلش پزشکی رو نزدن و فرهنگیان زدن این دلیلشه
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||:خب دلایل زیادی وجود داره خیلی علاقه ندارن خیلیا محیط خانواده یا هزار تا چیز دیگه وجود داره که اونو باید از خودشون بپرسی
-
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||: -
-
D.fateme.rreplied to Fatemeh Rashidi 0 on ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه!
پست 163 از 252