تفاوت دورترین الکترون وآخرین الکترون در دستهd
-
0-0ftm دوستان به صورت سوال توجه کنید.نوشته: مجموعn+l %(#ff0000)[الکترونها] ی لایه ی ظرفیت! یعنی باید برای %(#ff0000)[تمام الکترونها] ی ظرفیتی بیایم و n+l رو حساب کنیم و سرآخر همش رو جمع بزنیم! نگفته فقط برای یک الکترون ظرفیتی که!!
اتفاقا سوال جالبیه: در تناوب 4 ام کلا به سه جورر آرایش لایه ی ظرفیت برخورد می کنیم:گروه های اول و دوم هستن که به صورت4s هستن
گروه های3 تا 12 یا واسطه ها که آرایش لایه ی ظرفیتشون به صورت4s3d هست و
گروه های13 تا18 که به صورت 4s4p میشن!
حالا من بررسی کردم دیدم دو مورد( یا دو عنصر) میتونن از تناوب 4 این ویژگی رو داشته باشن!( یعنی لایه ی ظرفیتشون جمع n+l الکترونهاش بشه23)
عنصر وانادیم23(V23) مربوط به گروه5 که آرایش لایه ظرفیتش اینجوریه:
و عنصر آرسنیک33(As33) از گروه 15 که آرایش لایه ظرفیتش اینجوریه:
خودتون میتونید بیاید و برای تک تک الکترون های لایه ظرفیت این دوتا n+l رو حساب کنید و بریزید رو هم که تو هر دو مورد23 میشه!
گزینه1:برای As33 صادق هست( به "می تواند" دقت کنید)
گزینه2:در مورد هر دو صادقه و یون سه مثبت هیچ کدومشون به آرایش گاز نجیب نمی رسه
گزینه3: در مورد V23 صادقه( به " میتواند" دقت کنید)
گزینه4: غلطه!! چون گفته حداکثر باید As رو برداریم چون این الکترون بیشتری داره! وقتی حساب می کنی می فهمی که8 الکترون با l=0 درسته ولی حداکثر15 الکترون با l=1 داره نه13 تا!@Mohsen-Taheri-0
عدد هاشو کنار هم گذاشتی؟؟؟
به جان خودم اگه سوال منظورش این بوده باشه،طراحو فحش میدم
آخهه نه اخههههه سوال مسخره تر از این ندیده بودم
نگااا چجور اومده منظورشو بیان کرده! -
@Mohsen-Taheri-0
نگااا چجور اومده منظورشو بیان کرده! -
0-0ftm در تفاوت دورترین الکترون وآخرین الکترون در دستهd گفته است:
@Mohsen-Taheri-0 ببخشید
ولی من نفهمیدم الان کدومو با کدوم جمع کردید شد23:(ببینید هر الکترونی خودش همn داره و هم l پس برای هر کدوم باید لحاظ بشه چون تو صورت سوال گفته الکترونهای لای ظرفیت!
-
@Mohsen-Taheri-0
نگااا چجور اومده منظورشو بیان کرده!@Infinitie-A در تفاوت دورترین الکترون وآخرین الکترون در دستهd گفته است:
@Mohsen-Taheri-0
نگااا چجور اومده منظورشو بیان کرده!ببخشید عزیز پس منظورش چی بوده؟
ببین این دیگه ترفندای طرح تست هستش که طراحا ازین حربه ها استفاده می کنن! ولی کاملا منطقی هست!
شما نگران نباشید چون درس رو بلدید و فقط به یک کلمه تو صورت سوال دقت نکردید که برای بار اول اصلا اشکال نداره!
انشاالله سعی کنید که دیگه از این خطاها تکرار نکنید.
موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
0-0ftm دوستان به صورت سوال توجه کنید.نوشته: مجموعn+l %(#ff0000)[الکترونها] ی لایه ی ظرفیت! یعنی باید برای %(#ff0000)[تمام الکترونها] ی ظرفیتی بیایم و n+l رو حساب کنیم و سرآخر همش رو جمع بزنیم! نگفته فقط برای یک الکترون ظرفیتی که!!
اتفاقا سوال جالبیه: در تناوب 4 ام کلا به سه جورر آرایش لایه ی ظرفیت برخورد می کنیم:گروه های اول و دوم هستن که به صورت4s هستن
گروه های3 تا 12 یا واسطه ها که آرایش لایه ی ظرفیتشون به صورت4s3d هست و
گروه های13 تا18 که به صورت 4s4p میشن!
حالا من بررسی کردم دیدم دو مورد( یا دو عنصر) میتونن از تناوب 4 این ویژگی رو داشته باشن!( یعنی لایه ی ظرفیتشون جمع n+l الکترونهاش بشه23)
عنصر وانادیم23(V23) مربوط به گروه5 که آرایش لایه ظرفیتش اینجوریه:
و عنصر آرسنیک33(As33) از گروه 15 که آرایش لایه ظرفیتش اینجوریه:
خودتون میتونید بیاید و برای تک تک الکترون های لایه ظرفیت این دوتا n+l رو حساب کنید و بریزید رو هم که تو هر دو مورد23 میشه!
گزینه1:برای As33 صادق هست( به "می تواند" دقت کنید)
گزینه2:در مورد هر دو صادقه و یون سه مثبت هیچ کدومشون به آرایش گاز نجیب نمی رسه
گزینه3: در مورد V23 صادقه( به " میتواند" دقت کنید)
گزینه4: غلطه!! چون گفته حداکثر باید As رو برداریم چون این الکترون بیشتری داره! وقتی حساب می کنی می فهمی که8 الکترون با l=0 درسته ولی حداکثر15 الکترون با l=1 داره نه13 تا!@Mohsen-Taheri-0
دقیقا همینطوره که شما گفتید -
0-0ftm در تفاوت دورترین الکترون وآخرین الکترون در دستهd گفته است:
@Mohsen-Taheri-0 ببخشید
ولی من نفهمیدم الان کدومو با کدوم جمع کردید شد23:(ببینید هر الکترونی خودش همn داره و هم l پس برای هر کدوم باید لحاظ بشه چون تو صورت سوال گفته الکترونهای لای ظرفیت!
-
0-0ftm
سلام این سوال میشه گزینه ی 4
عنصر میتونه آرسنیک یا وانادیم باشه که آرسنیک عدد اتمیش 33 در نتیجه گزینه ی یک نمیتونه باشه
گزینه ی دو هم درسته
گزینه ی سه هم درسته وانادیم واسطه ای از گروه 5 امه
اخری غلطه