معنای بیت?!!!
-
-
-
-
مفهوم کلیش یعنی توجه به باطن ،درون و سیرت نه صورت و ظاهر
-
مفهوم کلیش یعنی توجه به باطن ،درون و سیرت نه صورت و ظاهر
-
-
Mohammad Javad Mo Ja ن اصلا مربوط به زیبایی معشوق هست که به حدی هست که افراد در بهار دیگه به تماشای گلستان نمیروند و معشوق او رو نگاه میکنند.
-
FaMi نههههه
من قرابت کار نکردمممم
دستور زبان و آرایه هرچی داشتی در خدمتم ولی هنوزززز سر قرابت و درک معنای بیت کار نکردم🙄 -
FaMi نههههه
من قرابت کار نکردمممم
دستور زبان و آرایه هرچی داشتی در خدمتم ولی هنوزززز سر قرابت و درک معنای بیت کار نکردم🙄 -
@Infinitie-A اها.به هر حال ممنون🙏
فقط یک چیزی.خوانش و فهم بیت اولین گام برای موفقیت در ادبیات هست😉FaMi به نظرم نسرین ساکن داره و با مکث خونده میشه
ولی تو که مفهوم بیت را میدونی درسته خوانش صحیح به درک قرابت کمک میکنه ولی نه تا این حد که خودتا درگیر کردی
هیچ کس سر جلسه کنکور از ما نمیخواد بیت را بلند بخونیم فقط فهم معنا مهمه
ولی بازم از بقیه بچه ها بپرس به نظر من که نسرین دل با ساکن خونده میشه -
FaMi نههههه
من قرابت کار نکردمممم
دستور زبان و آرایه هرچی داشتی در خدمتم ولی هنوزززز سر قرابت و درک معنای بیت کار نکردم🙄@Infinitie-A شما دستور زبانتون خوبه پس یه لطفی کنید یه نگاهی به این بندازید
https://forum.alaatv.com/topic/21803/تحلیل-جملهممنونم 🌹🌹🌹
-
FaMi به نظرم نسرین ساکن داره و با مکث خونده میشه
ولی تو که مفهوم بیت را میدونی درسته خوانش صحیح به درک قرابت کمک میکنه ولی نه تا این حد که خودتا درگیر کردی
هیچ کس سر جلسه کنکور از ما نمیخواد بیت را بلند بخونیم فقط فهم معنا مهمه
ولی بازم از بقیه بچه ها بپرس به نظر من که نسرین دل با ساکن خونده میشه -
تا وقتی صورت زیبای معشوق وجود داره،دل صاحبدلان( انسانهای با بصیرت و اهل ذوق) به سمت زیبایی های فصل بهار ( گل و نسرین و...) متمایل نخواهدشد! و به غلبه ی زیبایی معشوق بر زیبایی های فصل بهار اشاره دارد!
"نسرین دل" کاملا بی معنیه! و باید بعد از نسرین مکث کرد! در واقعا تو شیوه ی بلاغی اجزای جمله جابجا میشن و ترتیب ارکان جمله به هم میخوره!
مرتب کردن مصرع2: اهل دل را دل نمی کشد به...
اهل دل %(#ff0000)[را] دل : را فک اضافه هست که تو قدیم بین مضاف و مضاف الیه می آمده یعنی بوده : دلِ (اهل دل/صاحبدلان) -
تا وقتی صورت زیبای معشوق وجود داره،دل صاحبدلان( انسانهای با بصیرت و اهل ذوق) به سمت زیبایی های فصل بهار ( گل و نسرین و...) متمایل نخواهدشد! و به غلبه ی زیبایی معشوق بر زیبایی های فصل بهار اشاره دارد!
"نسرین دل" کاملا بی معنیه! و باید بعد از نسرین مکث کرد! در واقعا تو شیوه ی بلاغی اجزای جمله جابجا میشن و ترتیب ارکان جمله به هم میخوره!
مرتب کردن مصرع2: اهل دل را دل نمی کشد به...
اهل دل %(#ff0000)[را] دل : را فک اضافه هست که تو قدیم بین مضاف و مضاف الیه می آمده یعنی بوده : دلِ (اهل دل/صاحبدلان)