معلم خوب تو آلا برای یازدهم
-
معلم خوب برای ریاضی...فیزیک...زیست...شیمی...زبان...کیا خوبن...من اشنایی ندارم نمیدونم کی خوب
خیلی ممنون میشم بهم بگین..
برای یازدهم تجربی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمی -
معلم خوب برای ریاضی...فیزیک...زیست...شیمی...زبان...کیا خوبن...من اشنایی ندارم نمیدونم کی خوب
برای یازدهم تجربی
@ریاضیا
@راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمیfateme moosavi 0 فقط معلم های الا یا سایر دبیر ها هم میشه؟
-
با احترام به همشون که عالین اقای ثابتی که در بحث ریاضیات پدیده هستن اقای طلوعی فیزیک اقای پویان نظر هم شیمی
-
برای یازدهم تجربی
@ریاضیا
@راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمیfateme moosavi 0 سلاااااام همه معلم های آلا عالیین ولی واسه زیست آقای موقاری
یه چیز دیگه س عالی تر از عالیین واسه فیزیک هم آفای کازرانیان خیلی خوبن (◍•ᴗ•◍)
-
با احترام به همشون که عالین اقای ثابتی که در بحث ریاضیات پدیده هستن اقای طلوعی فیزیک اقای پویان نظر هم شیمی
ببخشید ولی من ، کلیپ های استاد ثابتی رو برای ریاضی تجربی یازدهم پیدا نمیکنم
-
برای یازدهم تجربی
@ریاضیا
@راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمیfateme moosavi 0 برا زیست استاد موقاری واقعا عالین
شیمی هم استاد پویان نظر خوبه
-
Yasaman Eshaghi من ریا ضی هاشو نگا میکنم تجرربی نمیدونم خداییش
-
برای یازدهم تجربی
@ریاضیا
@راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمیfateme moosavi 0
فیزیک استاد یاری
شیمی استاد پویان نظر
زیست استاد موقاری عااااالیه(هرچی از تدریس خوبشون بگم کم گفتم تا الان ویدیو آموزشی زیست زیاد دیدم هیچکدومشون مثل استاد موقاری جامع و کامل تدریس نکردن)
ریاضی رو حقیقتا خودمم هنوز پیداش نکردم -
fateme moosavi 0
فیزیک استاد یاری
شیمی استاد پویان نظر
زیست استاد موقاری عااااالیه(هرچی از تدریس خوبشون بگم کم گفتم تا الان ویدیو آموزشی زیست زیاد دیدم هیچکدومشون مثل استاد موقاری جامع و کامل تدریس نکردن)
ریاضی رو حقیقتا خودمم هنوز پیداش نکردمSetayesh H1382 اقای ثابتی مگه جای فکرم میزاره
البته اقای شامیزاده هم انصافا خوبن و چون خیلی خیلی خیلی مثال حل میکنن دیگه لازم نیس خودت مطلبو مرور کنی( من احتمالو هیج جوره شیر فهم نمیشدم یا اگه میشدم حداکثر سه چار ماه یادم میموند پارسال فیلمای احتمالشونو دیدم هنوز یادمه)اما خب چون خیلی مثال اینا حل میکنن فیلماشم حداقل چهل دقیقس واسه هیمن ماله کسیه که تایم ازاد داره و میرسونه
اما اقای ثابتی به اندازه و در عین حال مفیده تدریسشون -
Mohammad Afshar من واسه فیزیک اقای داداشیو بیشتر قبول دارم درسته خیلی موضوع باز میکنن و پایه ای میگن(هرچند خودش یه حسنه ولی خب وقت گیره)
اما کلی مثال حل میکنن اکثر مثالا هم میکرو قلمچیه من من یازدهمو با ایشون دیدم واسه همون اغلب تستای میکرو رو بلدمو برام اشنان چون اقای داداشیاز هر تیپ سوالش رو حل کرده بودن
متاسفانه امسال چون وقت ندارم و دبیر مدرسه هم تند تند تدریس میکنه مجبورم با اقای طلوعی پیش برم هرچند ایشونم فوق العادن ولی کاش مثال های سطح بالاتری حل میکردن -
Yasaman Eshaghi ایشون تجربی تدریس نمیکنن فکر کنم
میتونید مباحث مشترک با حسابان ریاضیا رو دانلود کنید یکم جست و جوش وقت گیره ولی بشدت ارزشمنده -
زیست : استاااااد موقاری عالیه عالی/ فیزیک استاد یاری خیلی عالیه /شیمی گودرزی و پویانظر/
-
Mohammad Afshar من واسه فیزیک اقای داداشیو بیشتر قبول دارم درسته خیلی موضوع باز میکنن و پایه ای میگن(هرچند خودش یه حسنه ولی خب وقت گیره)
اما کلی مثال حل میکنن اکثر مثالا هم میکرو قلمچیه من من یازدهمو با ایشون دیدم واسه همون اغلب تستای میکرو رو بلدمو برام اشنان چون اقای داداشیاز هر تیپ سوالش رو حل کرده بودن
متاسفانه امسال چون وقت ندارم و دبیر مدرسه هم تند تند تدریس میکنه مجبورم با اقای طلوعی پیش برم هرچند ایشونم فوق العادن ولی کاش مثال های سطح بالاتری حل میکردنFereshteh Jahangiri اره منم اینو قبول دارم.
-
Setayesh H1382 اقای ثابتی مگه جای فکرم میزاره
البته اقای شامیزاده هم انصافا خوبن و چون خیلی خیلی خیلی مثال حل میکنن دیگه لازم نیس خودت مطلبو مرور کنی( من احتمالو هیج جوره شیر فهم نمیشدم یا اگه میشدم حداکثر سه چار ماه یادم میموند پارسال فیلمای احتمالشونو دیدم هنوز یادمه)اما خب چون خیلی مثال اینا حل میکنن فیلماشم حداقل چهل دقیقس واسه هیمن ماله کسیه که تایم ازاد داره و میرسونه
اما اقای ثابتی به اندازه و در عین حال مفیده تدریسشونFereshteh Jahangiri مرسی از راهنماییت
-
همه عالین
-
Yasaman Eshaghi در معلم خوب تو الا چه کسانی هستن/؟ گفته است:
https://alaatv.com/c/8087 بفرمایین ایشون برا کنکور صفر تا صد تدریس کردن هرسه پایه باهم
-
برای یازدهم تجربی
@ریاضیا
@راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمیfateme moosavi 0
همه اساتید آلا عالی و درجه یک هستن
زیست استاد موقاری عالیییییییییی
ریاضی استاد ثابتی بینظیر
شمی هم استاد پویان نظر
زبان هم استاد عزتی