سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
معلم خوب تو آلا برای یازدهم
-
معلم خوب برای ریاضی...فیزیک...زیست...شیمی...زبان...کیا خوبن...من اشنایی ندارم نمیدونم کی خوب
خیلی ممنون میشم بهم بگین..
برای یازدهم تجربی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@راهنما-فیزیک @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمی -
fateme moosavi 0 فقط معلم های الا یا سایر دبیر ها هم میشه؟
-
با احترام به همشون که عالین اقای ثابتی که در بحث ریاضیات پدیده هستن اقای طلوعی فیزیک اقای پویان نظر هم شیمی
-
fateme moosavi 0 سلاااااام همه معلم های آلا عالیین ولی واسه زیست آقای موقاری یه چیز دیگه س عالی تر از عالیین واسه فیزیک هم آفای کازرانیان خیلی خوبن (◍•ᴗ•◍)
-
ببخشید ولی من ، کلیپ های استاد ثابتی رو برای ریاضی تجربی یازدهم پیدا نمیکنم
-
fateme moosavi 0 برا زیست استاد موقاری واقعا عالین شیمی هم استاد پویان نظر خوبه
-
Yasaman Eshaghi من ریا ضی هاشو نگا میکنم تجرربی نمیدونم خداییش
-
fateme moosavi 0
فیزیک استاد یاری
شیمی استاد پویان نظر
زیست استاد موقاری عااااالیه(هرچی از تدریس خوبشون بگم کم گفتم تا الان ویدیو آموزشی زیست زیاد دیدم هیچکدومشون مثل استاد موقاری جامع و کامل تدریس نکردن)
ریاضی رو حقیقتا خودمم هنوز پیداش نکردم -
Fereshteh Jahangirireplied to Setayesh H1382 on آخرین ویرایش توسط Fereshteh Jahangiri انجام شده
Setayesh H1382 اقای ثابتی مگه جای فکرم میزاره
البته اقای شامیزاده هم انصافا خوبن و چون خیلی خیلی خیلی مثال حل میکنن دیگه لازم نیس خودت مطلبو مرور کنی( من احتمالو هیج جوره شیر فهم نمیشدم یا اگه میشدم حداکثر سه چار ماه یادم میموند پارسال فیلمای احتمالشونو دیدم هنوز یادمه)اما خب چون خیلی مثال اینا حل میکنن فیلماشم حداقل چهل دقیقس واسه هیمن ماله کسیه که تایم ازاد داره و میرسونه
اما اقای ثابتی به اندازه و در عین حال مفیده تدریسشون -
Mohammad Afshar من واسه فیزیک اقای داداشیو بیشتر قبول دارم درسته خیلی موضوع باز میکنن و پایه ای میگن(هرچند خودش یه حسنه ولی خب وقت گیره)
اما کلی مثال حل میکنن اکثر مثالا هم میکرو قلمچیه من من یازدهمو با ایشون دیدم واسه همون اغلب تستای میکرو رو بلدمو برام اشنان چون اقای داداشیاز هر تیپ سوالش رو حل کرده بودن
متاسفانه امسال چون وقت ندارم و دبیر مدرسه هم تند تند تدریس میکنه مجبورم با اقای طلوعی پیش برم هرچند ایشونم فوق العادن ولی کاش مثال های سطح بالاتری حل میکردن -
Fereshteh Jahangirireplied to Yasaman Eshaghi on آخرین ویرایش توسط Fereshteh Jahangiri انجام شده
Yasaman Eshaghi ایشون تجربی تدریس نمیکنن فکر کنم
میتونید مباحث مشترک با حسابان ریاضیا رو دانلود کنید یکم جست و جوش وقت گیره ولی بشدت ارزشمنده -
زیست : استاااااد موقاری عالیه عالی/ فیزیک استاد یاری خیلی عالیه /شیمی گودرزی و پویانظر/
-
Fereshteh Jahangiri اره منم اینو قبول دارم.
-
Fereshteh Jahangiri مرسی از راهنماییت
-
همه عالین
-
Yasaman Eshaghi در معلم خوب تو الا چه کسانی هستن/؟ گفته است:
ببخشید ولی من ، کلیپ های استاد ثابتی رو برای ریاضی تجربی یازدهم پیدا نمیکنم
https://alaatv.com/c/8087 بفرمایین ایشون برا کنکور صفر تا صد تدریس کردن هرسه پایه باهم
-
fateme moosavi 0
همه اساتید آلا عالی و درجه یک هستن
زیست استاد موقاری عالیییییییییی
ریاضی استاد ثابتی بینظیر
شمی هم استاد پویان نظر
زبان هم استاد عزتی