-
من با آقای نیوتون کار ندارم
من انیشتین رو میگم -
amir bagheri 0 اگه دنبال این هستی که هیچیو حفظ نکنی پس کنکور رو فراموش کن
شاید بهت بربخوره ولی اینو صادقانه بهت میگم انقدم خودتو اذیت نکن کاربرد یه معادله ساده رو بفهمی سعی کن معادله رو یاد بگیری تو مسئله بکار ببری نه اینکه بگردی ببینی مثلا توی ویندوز فلان و بستان از فلان چیز استفاده میشه این چه کار مسخره ایه که تو سال کنکور میخوای انجام بدی و بقول خودت تا کنکور ۵۰۰ و ۶۰۰ تا فرمول و نمیدونم از اینجور داستانا حفظ نکنم
حالا من بحثم فرمولای اصلیه نه این فرمولای که روی بعضی سوالا جواب میده -
M Tg اصلا نیوتن داشت زیر درخت چرت میزد سیب خورد تو سرش
مهشید غضنفرآبادی آی قربون آدم چیز فهم
-
من انیشتین رو میگمامیررضا فلاح نژاد نیوتن اساس فیزیکه تو ولش کردی رفتی دنبال شاگردش؟
حالا درسته شاگردش آدم خفنی بوده ولی نمیشه ک
-
من انیشتین رو میگمامیررضا فلاح نژاد امیر بهش بگو ک اگ میخاد حفظ نکنه کلا کنکور امسال و بیخیال شه برا سال بعد بخونه
-
امیررضا فلاح نژاد امیر بهش بگو ک اگ میخاد حفظ نکنه کلا کنکور امسال و بیخیال شه برا سال بعد بخونه
مهشید غضنفرآبادی برا سال بعد چی چی؟؟
من گفتم -
تجربیا فیزیک رو واسه کنکور میخونن
هه
با شنیدن این حرف خندم میگیره
چطور ممکنه فیزیک ٬ بزرگترین دانش بشری رو فقط واسه کنکور بخونید -
هه
چطور ممکنه فیزیک ٬ بزرگترین دانش بشری رو فقط واسه کنکور بخونیدامیررضا فلاح نژاد من هیچی و برا کنکور نمیخونم!
-
مهشید غضنفرآبادی برا سال بعد چی چی؟؟
من گفتمM Tg چی گفتی
-
M Tg چی گفتی
مهشید غضنفرآبادی این آقا همونه که باهم توی دینی تقلب کردیم بعد حذف شد؟؟
آقا راستی دینی رو اشتب نمره زده بودنا از اون سوالایی که حل کردیم فقط ۲ تاش غلط بود -
من تجربیم
بعد کنکور دیگه هیچ وقت توی دروس دانشگاهیم فیزیک رو نمیبینم
ولی دلیل نمیشه که فیزیک رو ول کنم
نخوندن فیزیک خیانته به زندگی خودم
ساختار ذهنی من با شما فرق داره
خیلی فرق داره
خیلی -
هه
چطور ممکنه فیزیک ٬ بزرگترین دانش بشری رو فقط واسه کنکور بخونیدامیررضا فلاح نژاد واقعا فازتو نمیفهمم الان چرا عین این آخوندا که گیر میدن نماز و واسه بهشتش نخونین و از این داستانا گیر دادی به فیزیک؟؟
فیزیکم یه جزئی از کنکوره تو ادعا داری واسه کنکور فیزیکو نمیخونی ولی اینا اداس تو از کجا میدونی اگه کنکوری در کار نبود تو الان اصلا داشتی فیزیک میخوندی؟؟ ببین نمیگم که فقط واسه کنکور ها ولی اینو میگم که تو توی این زمان و این مکان داری فیزیکو میخونی چون قراره کنکور بدی اگه کنکوری نبود نمیگم اصلا ولی شاید حداقل چندین سال بعد تازه میفهمیدی فیزیک چیه یا نه اصلا چندین سال قبل
پس ادای اینجوریا رو درنیار دوست گرامی -
بحث کردن با شما فایده ای نداره
-
من تجربیم
بعد کنکور دیگه هیچ وقت توی دروس دانشگاهیم فیزیک رو نمیبینم
ولی دلیل نمیشه که فیزیک رو ول کنم
نخوندن فیزیک خیانته به زندگی خودم
ساختار ذهنی من با شما فرق داره
خیلی فرق داره
خیلیامیررضا فلاح نژاد ولی یروزی بخاطر کنکور خوندیش که فهمیدی فیزیک چیه
ما الان تازه داریم تاتی تاتی میکنیم میفهمیم چقدر بعضی دروس دوست داشتنی و کاربردیه ولی قرار نیس بگیم فلان درسو واسه کنکور میخونی هه فلان چون تو از این مرحله رد شدی دلیل نمیشه این حرفا رو واسه بچه کنکوری بزنی که فیزیک یکی از چالش برانگیز ترین درساس واسش -
امیررضا فلاح نژاد واقعا فازتو نمیفهمم الان چرا عین این آخوندا که گیر میدن نماز و واسه بهشتش نخونین و از این داستانا گیر دادی به فیزیک؟؟
فیزیکم یه جزئی از کنکوره تو ادعا داری واسه کنکور فیزیکو نمیخونی ولی اینا اداس تو از کجا میدونی اگه کنکوری در کار نبود تو الان اصلا داشتی فیزیک میخوندی؟؟ ببین نمیگم که فقط واسه کنکور ها ولی اینو میگم که تو توی این زمان و این مکان داری فیزیکو میخونی چون قراره کنکور بدی اگه کنکوری نبود نمیگم اصلا ولی شاید حداقل چندین سال بعد تازه میفهمیدی فیزیک چیه یا نه اصلا چندین سال قبل
پس ادای اینجوریا رو درنیار دوست گرامیM Tg
من فیزیک میخونم
با پارامتراش زندگی میکنم
شبا با مبناش میخوابم
من فیزیکو نمی خونم
من فیزیکو درک میکنم............................ -
لطفا
خواهشا
دیگه هروقت خواستی در مورد فیزیک حرف بزنی پای کنکور رو وسط نکش -
M Tg
من فیزیک میخونم
با پارامتراش زندگی میکنم
شبا با مبناش میخوابم
من فیزیکو نمی خونم
من فیزیکو درک میکنم............................امیررضا فلاح نژاد چقد شعارانه
خب من همچین حسیو ندارم
من این حسو کم کم دارم با شیمی و زیست پیدا میکنم با اینکه فیزیکمم خوبه ها وقتی سوالیو شاخشو میکشنم ذوق میکنم ولی خب سلیقه س از نظر تو فیزیک همه چیزه شاید از نظر من شیمی همه چیز باشه که جفتشم غلطه چون همه علوم بهم مرتبطن و همگی دونه هستن ما اومدیم جداشون کردیم -
لطفا
خواهشا
دیگه هروقت خواستی در مورد فیزیک حرف بزنی پای کنکور رو وسط نکشامیررضا فلاح نژاد فیزیکو کنکور
-
بعد کنکور چکار میکنی...
-
بعد کنکور چکار میکنی...
امیررضا فلاح نژاد خیلی کارا اصلا قراره بعد کنکور زندگی شروع شه و لذت زندگیو ببریم
سلام دوستانی که امسال قراره برن یازدهم به شما هم گفتن امتحانات یازدهم نهاییه؟یا فقط مدرسه ماست که هی داره گوشزد میکنه🥲
هیچ جاهم درست حسابی توضیح ندادن درباره این.الان موندیم همه کتابارو دونه به دونه حفظ کنیم یا نه فقط سوالای معلم رو...
مخصوصا کتاب تاریخ و زمینش🥴
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همه
توی این تاپیک قصد دارم پی دی اف هایی که مدرسه لطف میکنه برامون میفرسته رو به اشتراک بذارم.
تست دروس هستند همراه با پاسخنامه.
https://s19.picofile.com/file/8431235984/4_5909231913842772276.pdf.html
تست دینی سال دهم
️ درس های ۷ تا ۹
همراه با پاسخنامه
🪴️🪴️
https://s19.picofile.com/file/8431236692/4_6015020243993233742.pdf.html
جزوه تست فارسی سال دهم
️ 100 تست از قرابت معنایی
همراه با پاسخنامه
🪴️🪴️
انشالله مورد استفاده قرار بگیره.
باز هم هست که کم کم به اشتراک میذارم سر فرصت.
@تجربیا
@انسانیا
@دهم
@دانش-آموزان-آلاء