انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور
-
ramses kabir در انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور گفته است:
@mahta-kamali من خودم تا اخر فصل ۲ فیزیکشو امسال حل کردم
و شاید سرِ جمع ۴ یا ۵تا غلط ازش دراوردم
ولی این ۴ یا ۵ تا غلط دلیل بر این نیست که کتاب نتونسته دِین خودش رو برای اینکه یه کتاب مفهومی برای دانش آموز باشه ادا کنه
البته نظر هر شخصی متفاونه و من نظر خودم رو گقتممیدونی منظور من از غلط
غلط جمع و تفریق نیس
از نظر علمی غلط دارن
فیزیک و ریاضی نشر الگو رو نمیدونم
ولی زیست و شیمی از نظر علمی
خیلی غلط داره@mahta-kamali
من فیزیکشو مطالعه کردم واقعا ازش راضی بودم
ولی تا به حال زیستشو ندیدم
اما اگه میخوای کتاب سطح بالای زیست با کمترین میزان غلط و به صورت مفهومی کار کنی تنها بهت آی کیو رو پیشنهاد میکنم که در یک کلام فوق العاده است تا الان به هیچ وجه هیچ تستیشو ندیدم که غلط داشته باشه و تمامی تست هاش به صورت مفهومین البته اگه میخوای ای کیو کار کنی باید اول تستای منبع اولتو زده باشی که من امسال واسه منبع اولم خیلی سبز رو انتخاب کردم که خیلی سبز هم خالی از عیب نبود. -
خوشحال شدم از اشنایی با همتون در پناه حق باشید یاعلی و خدا نگهدار
-
Mohammad Afshar در انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور گفته است:
fateme moosavi 0 ولی به نظر من سر جمع نشر الگو خیلیی خوبه ولی سطحش بالاس
نشر الگو غلط های زیادی داره
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
من خودم از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم واینا رو پیشنهاد میکنم انتشارات گاج(میکرو) هم خوبه مخصوصا ریاضی.. این دو انتشارات کتابای قوی تری نسبت ب بقیه دارن
-
بچه ها برای درس زبان کتابی که خیلیی ساده توضیح داداه باشه مثلا کسی که زبانش خیلیی ضعیفه میخواد شروع کنه چی رو معرفی میکنید
Mohammad Afshar کتاب زبان جامع تخته سیاه نوشته علی شعبانپور
-
Mohammad Afshar کتاب زبان جامع تخته سیاه نوشته علی شعبانپور
مهشید غضنفرآبادی ممنون
-
این پست پاک شده!
-
انتشارات فاگو ٬نشر الگو٬مبتکران انتشارات بدرد نخورین
انتشارات قلم چی٬گاج٬خیلی سبز انتشارات خوبین
در مورد مهروماه نظری ندارم -
سلام بچه ها
میخواستم از همگی یه نظر سنجی بکنم
برای زیست...شیمی...ریاضی...فیزیک...چه کتابکارایی خوبه؟
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
کتاب خوان
ریاضیا
راهنما-فیزیک راهنما-ریاضی راهنما-زیست راهنما-شیمی
میخوام کتابکاری باشه که داخلش نکات مهم و خلاصه درس و... رو داشته باشه...fateme moosavi 0
سلام دوست عزیز!
فیزیک سیرتاپیاز
شیمی مبتکران
زیست خیلی سبز
ریاضی مهروماه -
سلام دوستان
به نظرتون تست زیست خیلی سبز برای پایه دهم خوبه؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءJahid Khalilian اره
-
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءJahid Khalilian اره خوبه....
ولی بهتر از اون و سطح بالاتر گاج هست بنظرم -
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءJahid Khalilian من رفتم کتاب تست برای دهم بگیرم عملا کتابهای تو بازار بلا استفادن چون طبق حذفیات کتاب ویرایش نشدن پس الویت اولتون درسنامه باشه چون تست ها ترکیب میشن باهم و مطالب حذف شده رو نمیتونیم جواب بدیم ک شامل ۹۰ درصد تست ها میشه
-
Jahid Khalilian من رفتم کتاب تست برای دهم بگیرم عملا کتابهای تو بازار بلا استفادن چون طبق حذفیات کتاب ویرایش نشدن پس الویت اولتون درسنامه باشه چون تست ها ترکیب میشن باهم و مطالب حذف شده رو نمیتونیم جواب بدیم ک شامل ۹۰ درصد تست ها میشه
Mono این طوری هم نیست شاید اون کتاب خونه نداشته و بهتره از سایت ها سفارش بدین
و اینک توی درس های ریاضی و عربی و ادبیات(فقط یکی دوتا شعر تغییر داشته) و دینی و حتی شیمی(توی این هم یکی دوتا فرمول ) تغییراتی نبوده
در ضمن این تغییرات که میگین باعث تست های ترکیبی شده به نظرم برعکس گفتین نهایتش ۱۰ درصد تست هارو شامل میشه (من عربی جامع برای کنکور ۹۹ رو گرفتم و برای ۱۴۰۱ هست چون حتی متن درس ها هم عوض نشده) -
Mono این طوری هم نیست شاید اون کتاب خونه نداشته و بهتره از سایت ها سفارش بدین
و اینک توی درس های ریاضی و عربی و ادبیات(فقط یکی دوتا شعر تغییر داشته) و دینی و حتی شیمی(توی این هم یکی دوتا فرمول ) تغییراتی نبوده
در ضمن این تغییرات که میگین باعث تست های ترکیبی شده به نظرم برعکس گفتین نهایتش ۱۰ درصد تست هارو شامل میشه (من عربی جامع برای کنکور ۹۹ رو گرفتم و برای ۱۴۰۱ هست چون حتی متن درس ها هم عوض نشده) -
زیست :خیلی سبز(ماز) اگر سطح خیلی بالایی دارید نشر
شیمی :خیلی سبز یا مبتکران(وقت گیر)
ریاضی :میکرو پایه یا خیلی سبز جامع یا جامع مهر و ماه
فیزیک میکرو یا خیلی سبز(در یک سطح) سطح بالاتری دارید نشرالگو -
زیست :خیلی سبز(ماز) اگر سطح خیلی بالایی دارید نشر
شیمی :خیلی سبز یا مبتکران(وقت گیر)
ریاضی :میکرو پایه یا خیلی سبز جامع یا جامع مهر و ماه
فیزیک میکرو یا خیلی سبز(در یک سطح) سطح بالاتری دارید نشرالگوsaba zarei سطحم خوبه . ولی ریاضی سیر تا پیاز گرفتم.چطوره؟
-
Jahid Khalilian من رفتم کتاب تست برای دهم بگیرم عملا کتابهای تو بازار بلا استفادن چون طبق حذفیات کتاب ویرایش نشدن پس الویت اولتون درسنامه باشه چون تست ها ترکیب میشن باهم و مطالب حذف شده رو نمیتونیم جواب بدیم ک شامل ۹۰ درصد تست ها میشه
Mono درسنامه چی پیشنهاد میکنید؟
-
من تو عربی و دینی سطحه خوبی دارم فقط برا آشنایی با سوالات و آمادگی برا کنکور چه کتابی میتونه بیشتر بهم کمک کنه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا