سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور
-
Jahid Khalilian اره
-
Jahid Khalilian اره خوبه....
ولی بهتر از اون و سطح بالاتر گاج هست بنظرم -
Jahid Khalilian من رفتم کتاب تست برای دهم بگیرم عملا کتابهای تو بازار بلا استفادن چون طبق حذفیات کتاب ویرایش نشدن پس الویت اولتون درسنامه باشه چون تست ها ترکیب میشن باهم و مطالب حذف شده رو نمیتونیم جواب بدیم ک شامل ۹۰ درصد تست ها میشه
-
Mono این طوری هم نیست شاید اون کتاب خونه نداشته و بهتره از سایت ها سفارش بدین
و اینک توی درس های ریاضی و عربی و ادبیات(فقط یکی دوتا شعر تغییر داشته) و دینی و حتی شیمی(توی این هم یکی دوتا فرمول ) تغییراتی نبوده
در ضمن این تغییرات که میگین باعث تست های ترکیبی شده به نظرم برعکس گفتین نهایتش ۱۰ درصد تست هارو شامل میشه (من عربی جامع برای کنکور ۹۹ رو گرفتم و برای ۱۴۰۱ هست چون حتی متن درس ها هم عوض نشده) -
زیست :خیلی سبز(ماز) اگر سطح خیلی بالایی دارید نشر
شیمی :خیلی سبز یا مبتکران(وقت گیر)
ریاضی :میکرو پایه یا خیلی سبز جامع یا جامع مهر و ماه
فیزیک میکرو یا خیلی سبز(در یک سطح) سطح بالاتری دارید نشرالگو -
saba zarei سطحم خوبه . ولی ریاضی سیر تا پیاز گرفتم.چطوره؟
-
Mono درسنامه چی پیشنهاد میکنید؟
-
من تو عربی و دینی سطحه خوبی دارم فقط برا آشنایی با سوالات و آمادگی برا کنکور چه کتابی میتونه بیشتر بهم کمک کنه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Jahid Khalilian خب اون برای کسایی که پایه ضعیفی دارن خیلی بهتره
شما اگه سطح خوبی داری و مشکلی از نظر هزینه نداری میکرو یا خیلی سبز جامع خیلی بهتر میتونه کمکت کنه -
Jahid Khalilian خیلی سبز جامع عربی
دینی سفیر خرد عالیه -
سلام سلام
خب، بریم سراغ #منابع رشته تجربی
قبلش یه چند تا نکته رو لازمه بهتون بگمنکته اول و خیلی مهم این که این منابع رو بر این فرض میگیم که هیچ منبعی ندارید یا از منبعی که دارید به شدت ناراضی هستین.. در غیر این صورت از منبع خودتون استفاده کنین
منابع پایه(دهم _یازدهم) رو جدا بهتون میگیم و دوازدهم رو هم جدا... اما چرا؟! به چند دلیل :
1️⃣بعضیا کتاب پایه اشون رو خریدن و الان دوازدهمن و میخوان فقط برا دوازدهم کتاب بخرن
2️⃣بعضی کتابها مث آی کیو پلاس، فقط به یه پایه دوازدهمی یا فارغ التحصیل پیشنهاد میشهبرا هر درس دو سه تا منبع معرفی شده، از نظر ما کتابی که بالاتر نوشته شده بهتره اما شما میتونید هر دو یا سه کتاب رو نگاه کنید و اونی که فکر می کنید براتون بهتره و بیشتر باهاش حال می کنین رو بخرید
منابع پایه (دهم و یازدهم)
#ادبیات_فارسی
خیلی سبز
میکروگاج#دین_و_زندگی :
اولویت اول کتاب خیلی سبز
اولویت دوم کتاب میکرو گاج
کتاب آبی کانون#عربی
خط ویژه (یکمی سطحش بالاتر از کتاب درسیه ولی برا درس عربی نیازه)
میکرو طلایی
آبی کانون#زبان
کتاب شهاب اناری
کتاب خیلی سبز#ریاضی
خیلی سبز
میکرو گاج
مهر و ماه فضایی#زیست_شناسی:
فاگوزیست
خیلی سبز#فیزیک:
میکرو گاج
خیلی سبز#شیمی
خیلی سبز
میکرو
تست آبیپی نوشت️
چند نکته۱ - در خرید کتاب ها دقت کنید که :
️ تا جایی که امکان دارد سعی کنید کتاب ها را حضوری تهیه کنید
️ کتاب چاپ جدید بوده باشد و چاپ قدیمی را نخرید
️ ابتدا نام کتاب ها را در اینترنت جستجو کنید و آن را بشناسید تا در خرید دچار سردگمی نشوید
۲ - در تمامی دروس ، چند کتاب خوب وجود دارد که با توجه به تجربه بهترین ها در این لیست به شما معرفی شده اند
اگر کتاب خاصی مدنظر دارید حتما با مشاور خود مشورت کنید و لطفا سر خود عمل نکنید
#معرفی_منابع
#دهم_یازدهم -
roghayeh yousefi تجربی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to roghayeh yousefi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
roghayeh yousefi تجربی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to roghayeh yousefi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بنام خدا
قبل از اینکه منابع مناسب برای پایه دوازدهم رو بگیم یه نکته وجود داره،
بعضی از دوستان بصورت تکی برای سالهای دهم ویازدهم هم کتاب دارن که در این صورت دیگر نیازی نیست برای این سالها کتاب جامع یا....تهیه بشه و حتی پیشنهاد میکنم اگه مجبور شدین چند بار تستهای همون کتابای تکیو بزنین ولی منبع جدید نگیرین! چون داشتن ثبات و انسجام در این زمینه بسیار مهمه و داشتن منابع زیاد برای دروس حتی اگه منابع خییلی خوبی هم باشن منجر به سر در گمی میشه!!اما بعضی از دوستان هم هستن که ممکنه از سال دوازدهم خوندن جدیو شروع کرده باشن ..
یا حتی نظام قدیم باشن و بخوان برای نظام جدید مطالعه کنن .
در این صورت لازمه علاوه بر کتابای پایه دوازدهم کتابایی برای سالهای دهم و یازدهم هم استفاده بشه.
در این صورت پیشنهاد میشه برای درسهای سالهای دهم و یازدهم کتابهای جمع بندی پایه استفاده بشه.(به فرض برای درس ریاضی.. در کنار کتابی که برای سال دوازدهم مطالعه میشه..برای دو سال دیگه کتابی بنام جمع بندی پایه گرفته بشه که شامل ریاضی دهم و یازدهم در یک کتاب هست).
خب بترتیب اولویت میپردازیم به معرفی منابع:
دروس عمومی:
ادبیات(بخش کلی):
۱)خیلی سبز: این کتاب بصورتیه که حدود ۷۰ درصد مطالب آن مربوط به سال دوازدهم و ۳۰ درصد هم به مطالب سالهای پایه اختصاص دادع شده و هم به دانش آموزانی که برای ادبیات سالهای پایه کتاب تکی دارند و هم به دوستانی که ندارند توصیه میشه.اما به هر حال کامل نیست.
۲)میکرو گاج دوازدهم۳جمع بندی پایه میکرو گاج(برای دوستانیکه در دروس پایه کتابی ندارند)
عربی:
۱)خط ویژه
۲)میکرو طلایی دوازدهم(فقط برای دوستانی که برای سالهای پایه کتاب دارند)
۲)میکرو طلایی گاج کامل: این کتاب مطالب هر سه سالو کامل پوشش میده و برای دوستانی توصیه میشه که در دروس پایه هیچ کتابیو ندارن.دین و زندگی:
۱)خیلی سبز دوازدهم
۲)میکرو گاج دوازدهم
۳)دین و زندگی پایه خیلی سبز(در صورت نداشتن کتاب برای پایه)زبان انگلیسی:
۱)جامع مبتکران شهاب اناری(هم برای دوستانی که برای سالهای پایه کتاب دارند کامله و توصیه میشه و هم برای دوستانی که هیچ کتابیو ندارن کامله و توصیه میشه!!)
۲)خیلی سبز دوازدهم (برای کسانیکه در سال های پایه کتاب دارند)
۳)جامع خیلی سبز سه سال(در صورت عدم داشتن منبع برای سالهای پایه )دروس اختصاصی:
ریاضی:
۱)میکرو گاج دوازدهم
۲)خیلی سبز دوازدهم
۳)آبی کانون( این کتاب تستهای فوق العاده استانداردی داره ولی متاسفانه درسنامه چندانی نداره. خرید اون صرفا بستگی به نیاز شما داره)
۴)جمع بندی پایه میکرو گاج(در صورت عدم داشتن منبع برای سالهای پایه)زیست شناسی:
۱)خیلی سبز دوازدهم
۲)فاگو زیست دوازدهم
۳)آی کیو پلاس جامع برای سه سال(در صورت نداشتن منبع برای پایه)
۴)جمع بندی پایه میکرو جامع گاج(درصورت نداشتن منبع برای سالهای پایه)(بزودی میاد بازار با کادر تالیفی نام آشنا)فیزیک:
۱)میکرو گاج
۲)خیلی سبز
۳)جمع بندی پایه میکرو گاج(در صورت عدم داشتن منبع برای سالهای پایه)شیمی:
۱)خیلی سبز
۲)میکرو گاج
۳)آبی کانون
۴)جمع بندی پایه خیلی سبز(در صورت نداشتن منبع برای سالهای پایه)دوستان دقت کنید در صورت خرید کتاب ها که برای سه سال کامل هستند مثل آی کیو پلاس جامع یا زبان مبتکران جامع برای سه سال ..نیازی به خرید کتاب برای دوازدهم هم دیگه نیست..
#معرفی_منابع
#دوازدهم -
-