آزمون دادن
-
M Tg :grinning_face_with_sweat: باس میگفتی مشک ان است ک خود بوید نه انکه عطار گوید خودش حساب کار میومد دستش
مهشید غضنفرآبادی من تا یه ساعت بعدش داشتم اداشو درمیوردم و میخندیدم😂😂😂
-
اووو شدیم استاد امین ...استاد مجردی 😂😂
کاری ب اسم و فامیلش ندارم ....
فقط استادشو🤣🤣
من خودم استاد میخام ،رو چ حساب استادم 😔😢😂Amin Mojarradi امام علی (علیه سلام) هرکس ب من یک کلمه بیاموزد مرا بنده ی خودش کرده است
-
من اسم استااااد امین مجردی(: رو نمیتونم منشن کنم کاش یه هشتگمیزدن فقط واسه خودش بود سوال فیزیک داشتیم میزدیم استاد خودش میومد دیگه😁😁

استاد این دوتا رو برام توضیح بده 🌺🌺
Amin Mojarradi -
من اسم استااااد امین مجردی(: رو نمیتونم منشن کنم کاش یه هشتگمیزدن فقط واسه خودش بود سوال فیزیک داشتیم میزدیم استاد خودش میومد دیگه😁😁

Amin Mojarradi -
M Tg پس دیگ حق نداری از مجردی سوال بپرسی منو بیچاره کنی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Shadow Runner اینارو تو خود پاسخ نامشم نوشته و فهمیدم اونجا ولی من دلیل دارم که میگم ۲
-
Shadow Runner اینارو تو خود پاسخ نامشم نوشته و فهمیدم اونجا ولی من دلیل دارم که میگم ۲
M Tg میشه 1
دلیلتون چیه؟ -
M Tg میشه 1
دلیلتون چیه؟Shadow Runner دو ونیم ثانیه طول میکشه وایسه درسته؟؟ بعدشم سرعتش منفی میشه مگه نه؟؟
خب پس میتونیم بگیم وقتی توی ۲ و نیم ثانیه سرعتش مثبت بوده ینی میشه گفت توی ۲ ثانیه هم در جهت محور ایکس بوده -
Shadow Runner دو ونیم ثانیه طول میکشه وایسه درسته؟؟ بعدشم سرعتش منفی میشه مگه نه؟؟
خب پس میتونیم بگیم وقتی توی ۲ و نیم ثانیه سرعتش مثبت بوده ینی میشه گفت توی ۲ ثانیه هم در جهت محور ایکس بودهM Tg اها شما ی چیزیو کلا اشتباه گرفتی
نگفته به سمت مثبت محور x حرکت میکنه (ینی اصن شما با جهت حرکت و سرعتش کاری نداری)
گفته چند ثانیه سمت مثبت محور x هستش که باید معادله حرکت رو تعیین علامت کنی مثل من و تموم -
M Tg اها شما ی چیزیو کلا اشتباه گرفتی
نگفته به سمت مثبت محور x حرکت میکنه (ینی اصن شما با جهت حرکت و سرعتش کاری نداری)
گفته چند ثانیه سمت مثبت محور x هستش که باید معادله حرکت رو تعیین علامت کنی مثل من و تمومShadow Runner 
آقا این درسته؟؟ -
Amin Mojarradi خب مگه سوالا بعد ازموننمیاد بیرون؟؟ تا برم سوالا رو بگیرم برگردم وقت ازمون تموم مگه نمیشه؟؟
M Tg نهه ...صبح زود سوالات تو خود سايت كانونه
-
M Tg من بودم:face_with_tears_of_joy:
هزینه آزمون قلم چی برای دوازدهم تجربی چقدره؟
-
هزینه آزمون قلم چی برای دوازدهم تجربی چقدره؟
Pixie Lott یک میلیون نهصد
-

Amin MojarradiM Tg حل شد مشكلت با پاسخ دوستمون؟
-
M Tg حل شد مشكلت با پاسخ دوستمون؟
Amin Mojarradi گذاشتم بعدن برم سراغش دوباره سوالو حل کنم😑 یکمی گیچ شدم ۵۰ تا تست زدم باهم
-
@M-an من رفتم خدافظ!