درجه یونش
-
مهشید غضنفرآبادی در درجه یونش گفته است:
@N-n-good چ وقتی داره ک ب دانش ا موز کنکوری میگ سوال طرح کن!
اون هفته گفته بود برید پنجتا سوال توضیحی پنجتا پاسخ کوتاه پنجتا جای خالی طرح کنید بیاید😳😳😳
حالا این خوبه ریاضیمون که فیلم تدریس بقیه رو میفرسته با گام به گام پادرس میگه برید خودتون جواباتونو با این چک کنید😵😖@N-n-good حقوقی ک بهشون میدن حلاله؟؟؟!!! :/
-
@N-n-good حقوقی ک بهشون میدن حلاله؟؟؟!!! :/
والا این سوالیه که تو ذهن منم هست ولی انگار برا خیلیا دیگه مهم نیس این چیزا
دبیرای مدرسه ما فک نمیکنن ما کنکوری هستیم فقط مارو به چشم عده ای میبینن که اومدن دیپلم بگیرن و برن دیگه هم قصد دانشگاه و اینا ندارن هیچ هدفیم تو زندگیشون نیس😳
فقط امیدوارم نظام اموزشی اصلاح شه -
والا این سوالیه که تو ذهن منم هست ولی انگار برا خیلیا دیگه مهم نیس این چیزا
دبیرای مدرسه ما فک نمیکنن ما کنکوری هستیم فقط مارو به چشم عده ای میبینن که اومدن دیپلم بگیرن و برن دیگه هم قصد دانشگاه و اینا ندارن هیچ هدفیم تو زندگیشون نیس😳
فقط امیدوارم نظام اموزشی اصلاح شه@N-n-good متاسفانه تصور خیلی از دبیرا اینجوریه!
-
@N-n-good متاسفانه تصور خیلی از دبیرا اینجوریه!
@N-n-good متاسفانه تصور خیلی از دبیرا اینجوریه!
فقط باید دعا کرد این وضعیت درست شه
-
سلام بچها
شما مسئله ای برای درجه یونش اسیدهای قوی دارید؟؟
یه دونه هم باشه کافیهتجربیا
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
متن پررنگ -
سلام بچها
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
متن پررنگ -
سلام بچها
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
متن پررنگ -
سلام بچها
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
متن پررنگ -
-
@N-n-good با خطی خوش بنویس ب معلمتون بده تا باشد ک رستگار شوی :grinning_face_with_sweat:
-
@N-n-good با خطی خوش بنویس ب معلمتون بده تا باشد ک رستگار شوی :grinning_face_with_sweat:
😂مگه فقط این یدونس چنتا سوال دیگه بود اونارو خودم نوشتم حالا اینم بهشون اضافه میکنم
چشم با خط خوبم مینویسم😂
دبیر مدیریتمونم گفته جواب در ذهن تو چه میگذر و این چرت و پرتا رو برا هردرس تو یه برگه مرتب مثل تحقیق بنویسیم براش بفرستیم 😢😟😭😭
ای خداا یکی به دبیرای ما بفهمونه که مادرسای مهم ترم داریم 😟😟
اخه اونا جوابشون یه کلمست من چجور یه صفحه بنویسم براشون😒😞 -
😂مگه فقط این یدونس چنتا سوال دیگه بود اونارو خودم نوشتم حالا اینم بهشون اضافه میکنم
چشم با خط خوبم مینویسم😂
دبیر مدیریتمونم گفته جواب در ذهن تو چه میگذر و این چرت و پرتا رو برا هردرس تو یه برگه مرتب مثل تحقیق بنویسیم براش بفرستیم 😢😟😭😭
ای خداا یکی به دبیرای ما بفهمونه که مادرسای مهم ترم داریم 😟😟
اخه اونا جوابشون یه کلمست من چجور یه صفحه بنویسم براشون😒😞@N-n-good مدیریتم بهتون درس میدن :hushed_face: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: به ما فقط دروس کنکوری !
-
یه سوال الان من تو تاپیک خودم حرف خارج از شیمی زدم اسپم محسوب میشه؟؟؟😯
-
@N-n-good نمیدونم !!!
-
@N-n-good مدیریتم بهتون درس میدن :hushed_face: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: به ما فقط دروس کنکوری !
@N-n-good مدیریتم بهتون درس میدن :hushed_face: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: به ما فقط دروس کنکوری !
خوشبحالتون
😭😭مدیریت برا ما از فیزیک سخت تر میگیره