درجه یونش
-
سلام بچها
شما مسئله ای برای درجه یونش اسیدهای قوی دارید؟؟
یه دونه هم باشه کافیهتجربیا
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
متن پررنگ -
سلام بچها
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
متن پررنگ -
سلام بچها
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
متن پررنگ -
-
@N-n-good با خطی خوش بنویس ب معلمتون بده تا باشد ک رستگار شوی :grinning_face_with_sweat:
-
@N-n-good با خطی خوش بنویس ب معلمتون بده تا باشد ک رستگار شوی :grinning_face_with_sweat:
مهشید غضنفرآبادی در درجه یونش گفته است:
😂مگه فقط این یدونس چنتا سوال دیگه بود اونارو خودم نوشتم حالا اینم بهشون اضافه میکنم
چشم با خط خوبم مینویسم😂
دبیر مدیریتمونم گفته جواب در ذهن تو چه میگذر و این چرت و پرتا رو برا هردرس تو یه برگه مرتب مثل تحقیق بنویسیم براش بفرستیم 😢😟😭😭
ای خداا یکی به دبیرای ما بفهمونه که مادرسای مهم ترم داریم 😟😟
اخه اونا جوابشون یه کلمست من چجور یه صفحه بنویسم براشون😒😞 -
😂مگه فقط این یدونس چنتا سوال دیگه بود اونارو خودم نوشتم حالا اینم بهشون اضافه میکنم
چشم با خط خوبم مینویسم😂
دبیر مدیریتمونم گفته جواب در ذهن تو چه میگذر و این چرت و پرتا رو برا هردرس تو یه برگه مرتب مثل تحقیق بنویسیم براش بفرستیم 😢😟😭😭
ای خداا یکی به دبیرای ما بفهمونه که مادرسای مهم ترم داریم 😟😟
اخه اونا جوابشون یه کلمست من چجور یه صفحه بنویسم براشون😒😞@N-n-good مدیریتم بهتون درس میدن :hushed_face: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: به ما فقط دروس کنکوری !
-
یه سوال الان من تو تاپیک خودم حرف خارج از شیمی زدم اسپم محسوب میشه؟؟؟😯
-
@N-n-good نمیدونم !!!
-
@N-n-good مدیریتم بهتون درس میدن :hushed_face: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: به ما فقط دروس کنکوری !
@N-n-good مدیریتم بهتون درس میدن :hushed_face: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone: به ما فقط دروس کنکوری !
خوشبحالتون
😭😭مدیریت برا ما از فیزیک سخت تر میگیره -
خوشبحالتون
😭😭مدیریت برا ما از فیزیک سخت تر میگیره@N-n-good :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: هویت ی جلسه برا ما گذاشتن معلمش بیشتر از شیمی و ریاضی و اینا سخت میگرفت پروندیمش
-
@N-n-good :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: هویت ی جلسه برا ما گذاشتن معلمش بیشتر از شیمی و ریاضی و اینا سخت میگرفت پروندیمش
@N-n-good :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: هویت ی جلسه برا ما گذاشتن معلمش بیشتر از شیمی و ریاضی و اینا سخت میگرفت پروندیمش
افرین بهتون
دبیر مدیریت ما همون دبیر ریاضیمونه 😡
هرچقدرم به مدیرمون اعتراض میکنیم سریع میگه مگه اینجا مدرسه غیرانتفاعیه😟😖😖😔😫😓 -
افرین بهتون
دبیر مدیریت ما همون دبیر ریاضیمونه 😡
هرچقدرم به مدیرمون اعتراض میکنیم سریع میگه مگه اینجا مدرسه غیرانتفاعیه😟😖😖😔😫😓@N-n-good یعنی هرکسی ک پول میده حق اظهار نظر داره؟؟؟؟؟؟؟ تاسف!!!! مدرسه ما نمونه دولتی بود
-
@N-n-good یعنی هرکسی ک پول میده حق اظهار نظر داره؟؟؟؟؟؟؟ تاسف!!!! مدرسه ما نمونه دولتی بود
@N-n-good یعنی هرکسی ک پول میده حق اظهار نظر داره؟؟؟؟؟؟؟ تاسف!!!! مدرسه ما نمونه دولتی بود
😞واقعا تاسف داره فقط نمیدونم امسالو چجوری بگذرونم
-
😞واقعا تاسف داره فقط نمیدونم امسالو چجوری بگذرونم
@N-n-good فیلمای الارو ببین کمکیم خاستی بیا همینجا از بچه ها بپرس