Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
hasan bolbol
بلی بلی,در پاسخ به فرمایشات گرانبهایتان باید این مطلب رو اضافه بنمایم که تا حالا ادمینی را ندیده ایم که نام فامیلی (اصالت)خود را در نام کاربری خود به تمسخر بکشد و همچنین با نوشتن طوماری به درازای رود نیل,سعی در اطلاع رسانی در یک انجمن دانش آموزی بنماید در حالی که حتی به کانال تلگرام استاد نیز دسترسی نداشته و حتی از استاد قول 90% گرفته است و چه تخمین دقیقی,90% احتمال بالایی است البته که خود استاد تا الان این قول را به دانش آموزان در کانال خود نداده اند اما ما این را از شما میشنویم.
شما نیز در تمامی مراحل زندگی چه در مراحل ادمینی و چه در کلاس های عمومی و خصوصی موفق باشید
علی برکت ا...:hand:
یک دانش آموز آلاء
1396/2/20 -
#تدریس #فیزیک جلسه ١٢٦ ترمودینامیک (قسمت اول)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/6201
@alaa_sanatisharif
-
بلبل خان نسبتا محترم شما حق نداری عکس دکتر رو بزاری.. ایشون ادمینی بجز آقای رحیمی ادمین کانال تلگرامشون ندارن.. اگه اینجوریه منم عکس دکتر عمارلو رو میزارم میگم ادمینشم.. شما یا بیکاری یا اومدی نزدیکای کنکور اعصاب آلایی های عزیز رو بهم بریزی.. یا حق
-
-
hasan bolbol دوست عزیز فروم قوانینی داره و شما هم باید از قوانین اون پیروی کنید کسی توی فروم نمیتونه بگه من با فلان استاد هماهنگ کردم که ادمین ایشون اینجا باشم شما باید با خود آلا هماهنگ کنید و تا اونجایی ک من دیدم کسی نه به فامیلی شما توهین کرد نه به اصالت شما
به قوانین احترام بزارید و اگر واقعا قراره پیام رساننده دکتر طلوعی باشید باید با خود آلا هماهنگ کنید -
چندت کنم حکایت شرح انقدر کفایت----------باقی نمیتوان گفت الا به غمگساران
-
هر کس جایی نشیند که خواهد و مرادش بود-----------چنان کشندش که نخواهد و مرادش نبود
-
hasan bolbol
اینجا تاپیک گزیده اشعار نیست !!! اسپم نفرستید
در ضمن دوباره می خوام به این تاپیک توجه کنید>>>http://forum.alaatv.com/topic/3208/اخطار-جدي-به-همه-ي-اعضاي -
سلام دوستان جلسات 115 تا 119 چرا نیستند ؟
-
آره درسته منم چند بار گفتم اما کسی جوابی نمیده
-
-
دوستان گرامی اگر فیلمای جلسات 120 تا 124 رو نگاه کنید متوجه میشید که تایم هر فیلم حدود 1 ساعت هست به عبارتی انگار دو جلسه در یک جلسه ادقام شده.در نتیجه تمامی آموزشهای این قسمت کامله و احتمالا دلیل نبود فیلمای 115 تا 119 ادقام شدن در قسمتهای 120 تا 124 هست...
البته این نظر شخصی من هست بعد از نگاه کردن به فیلمای این قسمت.
موفق باشید. -
SnzNzr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان گرامی اگر فیلمای جلسات 120 تا 124 رو نگاه کنید متوجه میشید که تایم هر فیلم حدود 1 ساعت هست به عبارتی انگار دو جلسه در یک جلسه ادقام شده.در نتیجه تمامی آموزشهای این قسمت کامله و احتمالا دلیل نبود فیلمای 115 تا 119 ادقام شدن در قسمتهای 120 تا 124 هست...
البته این نظر شخصی من هست بعد از نگاه کردن به فیلمای این قسمت.
موفق باشید.نه دوست عزیز هنوز جلسات باقی مونده باید بیاد رو سایت فیزیک اتمی کامل نشده و فصل اخر پیش هم نیومده اون جاهای خالی مال اوناس
-
سلام همایش ساعت چند شروع میشه؟
وجزوه همایش چجوری باید بگیریم.