IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
سوال از میدان الکتریکی
-
چرا جهت خطوط میدان وقتی از داخل رسانا بیرون اومد فرق کرد؟؟؟؟؟ -
-
-
من دلیلشو خوب نمی دونم ولی یه ازمایش جالب انجام دادم مربوط به میدان الکتریکیه شما هم اگه خواستین انجام بدین
-
زمانی که تلفن همراهو بزاری تو قابلمه روبی و سرشو بزنی و با یه تلفن همراه دیگه تماس بگیری با همون موبایلی که تو قابلمه است صدا زنگ تماس موبایلی که تو قابلمه است به هیچ وجه نمی یاد
-
@نگین-وهاب-مقدم خیلی ممنون
-
-
امیررضا فلاح نژاد سلام...
چون وقتی که میاد روی سطح رسانا همه جای سطحش پخش میشه و همه جا بارش یکسان میشه..
بخاطر همینه که اون خطایی ک اومدن بیرون یکنواخت و مرتب اومدن بیرون...بر عکس داخل -
Amin Mojarradi خیلی ممنون
-
امیررضا فلاح نژاد خاهش
-
ولی یه سوال مگه پخش شدن تو سطح رسانا مخصوص بار نیست یعنی خطوط میدان همه پخش میشن؟
-
امیررضا فلاح نژاد اوهوم ...
وقتی بار همه جا به یه اندازه پخش میشه ...پس میدانی که از اون بار ها منشات گرفته هم ب اندازه پخش میشن -
Amin Mojarradi ولی جسم باردار که به رسانا تماس پیدا نکرده؟
-
امیررضا فلاح نژاد تماس پیدا نکنه..اصلا مهم نیست...اون میدان خودشو بروز میده....
به طور کلی هر باری در نزدیکی خودش ی میدانی به وجود میاره که از رابطه e=kq/r2 ب دست میاد -
میدان خودشو بروز میده
توی اینم هیچ شکی نیست
ولی وقتی از رسانا عبور میکنه راستای خطوط میدان عوض میشه؟؟؟؟ -
این پست پاک شده!
-
امیررضا فلاح نژاد اگر ی چیزی بیاد جلوش که اون هم میدان داشته باشه اره...
-
Amin Mojarradi رسانایی که جلوشه که میدان نداره
-
یعنی بار دار نیست که میدان داشته باشه
-
هی صبر گرفتم چی شد