عبور مواد از غشاء
-
سلام.این سوال رو میشه حل کنید.
((طی هر روشی در جابه جایی مواد از غشای فسفولیپیدی که .............میشود؛به شور قطع...............))۱-بزرگترین مولکول غشا دچار تغییر شکل-مصرف انرژی زیستی توسط یاخته مشاهده میشود.
۲-مستقل از شیب غلظت و بر اساس نیاز یاخته انجام-با تشکیل کیسه غشایی و صرف ATPهمراه است.
۳-انرژیATPتوسط یاخته مصرف-اختلاف غلظت مواد در دوسوی غشاء افزایش پیدا میکند.
۴-افزایش اختلاف غلظت میان دو محیط مشاهده-همراه با شکستن پیوندهای پرانرژی در مولکول ATP همراه است.
-
سلام.این سوال رو میشه حل کنید.
((طی هر روشی در جابه جایی مواد از غشای فسفولیپیدی که .............میشود؛به شور قطع...............))۱-بزرگترین مولکول غشا دچار تغییر شکل-مصرف انرژی زیستی توسط یاخته مشاهده میشود.
۲-مستقل از شیب غلظت و بر اساس نیاز یاخته انجام-با تشکیل کیسه غشایی و صرف ATPهمراه است.
۳-انرژیATPتوسط یاخته مصرف-اختلاف غلظت مواد در دوسوی غشاء افزایش پیدا میکند.
۴-افزایش اختلاف غلظت میان دو محیط مشاهده-همراه با شکستن پیوندهای پرانرژی در مولکول ATP همراه است.
-
فک کنم گزینه ۳
-
مصرفATPداخل انتقال فعال و آندوسیتوز و اگزوسیتوز اتفاق میوفته
داخل انتقال فعال ماده از جای کم علظت به پر غلظت میره و باعث میشه غلظت محیطی که از اول پر غلظت بوده بیشتر و در نتیجه اون اختلاف غلظتی که در ابتدا وجود داشت بیشتر بشه
داخل آندوسیتوز و اگزوسیتوزم مواد یا وارد سلول میشن و اختلاف غلظت بیشتر میشه یا خارج...البته مطمئن نیستم -
سلام...
جواب گزینه 2 هست -
مصرفATPداخل انتقال فعال و آندوسیتوز و اگزوسیتوز اتفاق میوفته
داخل انتقال فعال ماده از جای کم علظت به پر غلظت میره و باعث میشه غلظت محیطی که از اول پر غلظت بوده بیشتر و در نتیجه اون اختلاف غلظتی که در ابتدا وجود داشت بیشتر بشه
داخل آندوسیتوز و اگزوسیتوزم مواد یا وارد سلول میشن و اختلاف غلظت بیشتر میشه یا خارج...البته مطمئن نیستمZahra Khalili سلام دوصت...
برای انتقال فعال همیشه اختلاف غلظت افزایش پیدا میکنه ....ولی برای اندوسیتوز و اگزوسیتوز همیشه اینجوری نیست و ممکنه اختلاف غلظت افزایش پیدا کنه یا کاهش پیدا کنه
امیدوارم متوجه شده باشی -
بله متوجه شدم
ممنون
-
بله متوجه شدم
ممنون
Zahra Khalili خاهش
-
ولی گزینه دو هم که گفته مستقل از شیب غلظت همیشه منظورش بر خلاف شیب علظته؟
آخه من فک کردم مستقل هم میتونه درجهت شیب علظت منظورش باشه هم برخلافش
️
-
Zahra Khalili خاهش
-
ولی گزینه دو هم که گفته مستقل از شیب غلظت همیشه منظورش بر خلاف شیب علظته؟
آخه من فک کردم مستقل هم میتونه درجهت شیب علظت منظورش باشه هم برخلافش
️
Zahra Khalili نه....وقتی میگه مستقل از شیب غلظت یعنی هر جا دوص داره میره(بعضی موقعا در خلاف شیب غلظت و بعضی موقعا در جهت شیب غلظت)....انتشار ها همیشه در جهت شیب غلظت هستند....انتقال فعال همیشه در خلاف شیب غلظته......
ولی
اندوسیتوز و اگزوسیتوز بعضی موقعا در جهت غلظت و بعضی موقعا در خلاف شیب غلظت هست و به عبارتی مستقل از شیب غلظته -
ممنون
پس الان گزینه دو میشه؟
ممکنه مستقل از شیب غلظت انتشار باشه و با مصرف ATPانجام نمیشه -
ممنون
پس الان گزینه دو میشه؟
ممکنه مستقل از شیب غلظت انتشار باشه و با مصرف ATPانجام نمیشهZahra Khalili درون بری و برون رانی همیشه.....
1-مستقل از شیب غلظت
2-با مصرف ATP
3-با تشکیل کیسه غشایی
-
خب این که درست
ولی گفته طی هر روشی..الان من اون روشو انتشار فرض میکنم و طی فرض من گزینه ۲ غلط میشه که
-
خب این که درست
ولی گفته طی هر روشی..الان من اون روشو انتشار فرض میکنم و طی فرض من گزینه ۲ غلط میشه که
Zahra Khalili ارع دیگ
تنها روشی ک مستقل از شیبه اندوسیتوز و اگزوسیتوز هست برای انتشار و انتقال فعال پایین گفتم -
حس میکنم خعلی عصبانی شدی
ببخشید -
حس میکنم خعلی عصبانی شدی
ببخشیدZahra Khalili ن بخدا ک////////////
چرا اخه؟
خوشال میشم وقتی کسی سوال داره بپرسه و من بتونم کمکش کنم
اصلا اینطور نیست....
اگر متوجه نشدی خاهشن بگو دوباره میگم عیبی نداره ک -
نه بابا متوجه شدم ممنون از توضیحاتت
باعث شدی این موضوع تو ذهنم اشتباه شکل نگیره
بازم تشکر
آخه چون این ایموجیو میفرستی گفتم شاید عصبی شده باشی -
بازم تشکر
آخه چون این ایموجیو میفرستی گفتم شاید عصبی شده باشیZahra Khalili نه ..
لبخند فرستادم ک -
بازم تشکر
آخه چون این ایموجیو میفرستی گفتم شاید عصبی شده باشیZahra Khalili خیلی هم عالی ک متوجه شدی...خیلی خوب شد پس