عبور مواد از غشاء
-
سلام.این سوال رو میشه حل کنید.
((طی هر روشی در جابه جایی مواد از غشای فسفولیپیدی که .............میشود؛به شور قطع...............))۱-بزرگترین مولکول غشا دچار تغییر شکل-مصرف انرژی زیستی توسط یاخته مشاهده میشود.
۲-مستقل از شیب غلظت و بر اساس نیاز یاخته انجام-با تشکیل کیسه غشایی و صرف ATPهمراه است.
۳-انرژیATPتوسط یاخته مصرف-اختلاف غلظت مواد در دوسوی غشاء افزایش پیدا میکند.
۴-افزایش اختلاف غلظت میان دو محیط مشاهده-همراه با شکستن پیوندهای پرانرژی در مولکول ATP همراه است.
-
سلام.این سوال رو میشه حل کنید.
((طی هر روشی در جابه جایی مواد از غشای فسفولیپیدی که .............میشود؛به شور قطع...............))۱-بزرگترین مولکول غشا دچار تغییر شکل-مصرف انرژی زیستی توسط یاخته مشاهده میشود.
۲-مستقل از شیب غلظت و بر اساس نیاز یاخته انجام-با تشکیل کیسه غشایی و صرف ATPهمراه است.
۳-انرژیATPتوسط یاخته مصرف-اختلاف غلظت مواد در دوسوی غشاء افزایش پیدا میکند.
۴-افزایش اختلاف غلظت میان دو محیط مشاهده-همراه با شکستن پیوندهای پرانرژی در مولکول ATP همراه است.
-
فک کنم گزینه ۳
-
مصرفATPداخل انتقال فعال و آندوسیتوز و اگزوسیتوز اتفاق میوفته
داخل انتقال فعال ماده از جای کم علظت به پر غلظت میره و باعث میشه غلظت محیطی که از اول پر غلظت بوده بیشتر و در نتیجه اون اختلاف غلظتی که در ابتدا وجود داشت بیشتر بشه
داخل آندوسیتوز و اگزوسیتوزم مواد یا وارد سلول میشن و اختلاف غلظت بیشتر میشه یا خارج...البته مطمئن نیستم -
سلام...
جواب گزینه 2 هست :) -
مصرفATPداخل انتقال فعال و آندوسیتوز و اگزوسیتوز اتفاق میوفته
داخل انتقال فعال ماده از جای کم علظت به پر غلظت میره و باعث میشه غلظت محیطی که از اول پر غلظت بوده بیشتر و در نتیجه اون اختلاف غلظتی که در ابتدا وجود داشت بیشتر بشه
داخل آندوسیتوز و اگزوسیتوزم مواد یا وارد سلول میشن و اختلاف غلظت بیشتر میشه یا خارج...البته مطمئن نیستمZahra Khalili سلام دوصت...
برای انتقال فعال همیشه اختلاف غلظت افزایش پیدا میکنه ....ولی برای اندوسیتوز و اگزوسیتوز همیشه اینجوری نیست و ممکنه اختلاف غلظت افزایش پیدا کنه یا کاهش پیدا کنه
امیدوارم متوجه شده باشی :) -
بله متوجه شدم😅ممنون🌻🌹
-
بله متوجه شدم😅ممنون🌻🌹
Zahra Khalili خاهش :)
-
ولی گزینه دو هم که گفته مستقل از شیب غلظت همیشه منظورش بر خلاف شیب علظته؟
آخه من فک کردم مستقل هم میتونه درجهت شیب علظت منظورش باشه هم برخلافش🤦🏻♀️ -
Zahra Khalili خاهش :)
Amin Mojarradi 🌹🌹🌹🌻🌻🌸🌸
-
ولی گزینه دو هم که گفته مستقل از شیب غلظت همیشه منظورش بر خلاف شیب علظته؟
آخه من فک کردم مستقل هم میتونه درجهت شیب علظت منظورش باشه هم برخلافش🤦🏻♀️Zahra Khalili نه....وقتی میگه مستقل از شیب غلظت یعنی هر جا دوص داره میره(بعضی موقعا در خلاف شیب غلظت و بعضی موقعا در جهت شیب غلظت)....انتشار ها همیشه در جهت شیب غلظت هستند....انتقال فعال همیشه در خلاف شیب غلظته......
ولی
اندوسیتوز و اگزوسیتوز بعضی موقعا در جهت غلظت و بعضی موقعا در خلاف شیب غلظت هست و به عبارتی مستقل از شیب غلظته :) -
ممنون🌹🌹🌹پس الان گزینه دو میشه؟
ممکنه مستقل از شیب غلظت انتشار باشه و با مصرف ATPانجام نمیشه -
ممنون🌹🌹🌹پس الان گزینه دو میشه؟
ممکنه مستقل از شیب غلظت انتشار باشه و با مصرف ATPانجام نمیشهZahra Khalili درون بری و برون رانی همیشه.....
1-مستقل از شیب غلظت
2-با مصرف ATP
3-با تشکیل کیسه غشایی
:) -
خب این که درست 🌹😅🙂ولی گفته طی هر روشی..الان من اون روشو انتشار فرض میکنم و طی فرض من گزینه ۲ غلط میشه که☹
-
خب این که درست 🌹😅🙂ولی گفته طی هر روشی..الان من اون روشو انتشار فرض میکنم و طی فرض من گزینه ۲ غلط میشه که☹
Zahra Khalili ارع دیگ
تنها روشی ک مستقل از شیبه اندوسیتوز و اگزوسیتوز هست برای انتشار و انتقال فعال پایین گفتم :) -
حس میکنم خعلی عصبانی شدی🙂🤣🤣
ببخشید🌻🌻 -
حس میکنم خعلی عصبانی شدی🙂🤣🤣
ببخشید🌻🌻Zahra Khalili ن بخدا ک////////////
چرا اخه؟
خوشال میشم وقتی کسی سوال داره بپرسه و من بتونم کمکش کنم :)
اصلا اینطور نیست....
اگر متوجه نشدی خاهشن بگو دوباره میگم عیبی نداره ک :) -
نه بابا متوجه شدم ممنون از توضیحاتت🌹🌹باعث شدی این موضوع تو ذهنم اشتباه شکل نگیره 😃بازم تشکر🌸🌻
آخه چون این ایموجیو میفرستی گفتم شاید عصبی شده باشی🙂🙂😅🤣🤣🤣🤣 -
نه بابا متوجه شدم ممنون از توضیحاتت🌹🌹باعث شدی این موضوع تو ذهنم اشتباه شکل نگیره 😃بازم تشکر🌸🌻
آخه چون این ایموجیو میفرستی گفتم شاید عصبی شده باشی🙂🙂😅🤣🤣🤣🤣Zahra Khalili نه ..
لبخند فرستادم ک 😂😂 -
آخه چون این ایموجیو میفرستی گفتم شاید عصبی شده باشی🙂🙂😅🤣🤣🤣🤣Zahra Khalili خیلی هم عالی ک متوجه شدی...خیلی خوب شد پس :)