آلا همچنان رایگان است؟
-
حسین زندی این خل مغزیا از اثرات کنکور خوب میشی
-
fatemeh ganjkhanloo انشاالله ک ته رقابتمون رفاقت باشه
مهشید غضنفرآبادی قطعا این جا من خیلی رقیب و رفیق خوب دارم که واقعا بچه های اینجا خیلی به هم کمک میکنن از هر لحاظ مث یه دبیر و یه مشاور و دوست خوبن
-
مهشید غضنفرآبادی قطعا این جا من خیلی رقیب و رفیق خوب دارم که واقعا بچه های اینجا خیلی به هم کمک میکنن از هر لحاظ مث یه دبیر و یه مشاور و دوست خوبن
fatemeh ganjkhanloo کم پیدا میشه از این ادما
-
مهشید غضنفرآبادی
واقعا -
حسین زندی مشکلی ندارم ..-_-! (می دونی از صبح کللی درس خوندم کمی خستم .. بزار یوخده سر به سرت بزارم!)
-
مهشید غضنفرآبادی در آلا همچنان رایگان است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
نه باور کن 90 درصد بچه های انجمن اینجورین
-
مهشید غضنفرآبادی در آلا همچنان رایگان است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
fatemeh ganjkhanloo میدونم اینو کلا میگم دورو برمون از این ادما کمه مثلا پارسال تو کلاس ما کسی حاظر نبود ی کلمه ب دوستش یاد بده چ برسه بقیه !
-
حسین زندی مشکلی ندارم ..-_-! (می دونی از صبح کللی درس خوندم کمی خستم .. بزار یوخده سر به سرت بزارم!)
@BlAcK-W0_oLF چه خوب با سر به سر گذاشتن انرزی میگیرین ؟
-
fatemeh ganjkhanloo
بچه های الا که کلا عالین دمشون گرم -
fatemeh ganjkhanloo من وقتی دعوا کنم انرژی میگیرم
-
fatemeh ganjkhanloo البته ..-_-!
-
fatemeh ganjkhanloo
کجا رو ؟ -
fatemeh ganjkhanloo میدونم اینو کلا میگم دورو برمون از این ادما کمه مثلا پارسال تو کلاس ما کسی حاظر نبود ی کلمه ب دوستش یاد بده چ برسه بقیه !
مهشید غضنفرآبادی درسته و تو همچین کلاسی کلا بچه ها نمیتونن نتیجه خیلی خوبی بگیرن برعکس کلاس ما اصن اینجوری نیست اگه یه نفر هم نخونده باشه بچه ها هر کاری میکنن که معلم امتحان نگیره حخخخ
-
fatemeh ganjkhanloo البته ..-_-!
@BlAcK-W0_oLF خوبه روش جالبیه اونوق اگه کسی نبود اذیتش کنین چی همینجوری بی انرزی میمونین ؟
-
مهشید غضنفرآبادی درسته و تو همچین کلاسی کلا بچه ها نمیتونن نتیجه خیلی خوبی بگیرن برعکس کلاس ما اصن اینجوری نیست اگه یه نفر هم نخونده باشه بچه ها هر کاری میکنن که معلم امتحان نگیره حخخخ
fatemeh ganjkhanloo خب همین شد ک خیلیا ک فکر میکردن رتبه یک میشن 5رقمی شدن و موندن سال بعد !!! فقط اون ی نفری ک هرکی ازش سوال میپرسید یاد میداد بهش شده 1800
-
حسین زندی نه ولی میشه تورو بزنیم
-
@BlAcK-W0_oLF خوبه روش جالبیه اونوق اگه کسی نبود اذیتش کنین چی همینجوری بی انرزی میمونین ؟
fatemeh ganjkhanloo تا حالا سابقه نداشته کسی نباشه .. بهش فکر نکردم ..!
-
fatemeh ganjkhanloo
کجا رو ؟حسین زندی هیچی اخه همش دنبال لایک هستی از اثرات تازه ثبتنام کردنه که دوست داری اعتبارت بالا بره خخخخخخخخخخ
همه اینجورین اولش -
حسین زندی نه ولی میشه تورو بزنیم