-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان یه سوال؟
برای یه درسی مثلا مثه زیست حتما باید از یه منبع برای تست استفاده کنم یا فقط یدونه منبع؟
خواهشا پاسخ بدین.
چون من یه کتابو کاملا کار کردم ولی جواب نداد .
اصلا نمیتونم ازمون درصد خوبی بیارم -
@Faride Ebrahimi
میتونی از دکتر شکیبایان ببینی یا آقای سلیمانی قسمت محاسبات -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#تدریس #شیمی جلسه 94 - آقای #آقاجانی
مسائل نمک های آب پوشیده (نمک متبلور) (قسمت اول)
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/6207
@alaa_sanatisharif
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an داداش جزوه های همایش رو نفرستادینا ..همایش آنلاین
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه آلاء همایش فروردین اقای اقاجانی رو خریداری نکرد؟؟؟پس چی شد؟؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این سوال منم هست راجب فیلم های همایش شیمی پایه استاد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی بیمه نامه استفاده کرده.....من میخوام بیمه نامه اسید و باز بگیرم ولی سه تا قسمت هس هر کدوم 12 تومن ولی یه جزوه هم تو سایت استاد هس اون 10 تومن ک استاد تو کانالش نوشته هر کی هر کدومو داره فرق نمیکنه ... الان اگه کسی استفاده کرده بگه تا منم برم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ساختار ویتامین c تو کدام قسمت هاست ؟
-
دوستان چرا انتالپی استاندارد تشکیل C2H2 بزرگتر از انتالپی استاندارد تشکیل C2H4هست؟؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسم این طرح صفر تا صده ولی فعلا صفرتا پنجاه کنکور تدریس شده البته مطمعنم که باقی مطالب هم تدریس میشه چون آلاء و اقای اقاجانی قول دادن و اعتبارشون رو خراب نمیکنن ....ممنونم آلاء
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
meti.97 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان چرا انتالپی استاندارد تشکیل C2H2 بزرگتر از انتالپی استاندارد تشکیل C2H4هست؟؟
پیوند 3گانه داره
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ساختار ویتامین c تو کدام قسمت هاست ؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhad محلول ها شیمی 3
-
سلام من الکتروشیمی رواز فیلمای پارسال خوندم ولی هنوز باهاش مشکل دارم کسی الکتروشیمی رو خوب فهمیده بگه چکار کرده ممنون
-
سروش هیچکس گفته هر کی مهندس اقاجانی شیمی رو تموم کنه منم مجازو بیرون میدم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه چرا 2 روزه فیلم نمیاد؟(+_+)
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و خسته نباشید
بچه ها بنظر شما پیش دوتدریس بشه بهتر نیست؟ -
سلام کسی بیمه نامه استفاده کرده.....من میخوام بیمه نامه اسید و باز بگیرم ولی سه تا قسمت هس هر کدوم 12 تومن ولی یه جزوه هم تو سایت استاد هس اون 10 تومن ک استاد تو کانالش نوشته هر کی هر کدومو داره فرق نمیکنه ... الان اگه کسی استفاده کرده بگه تا منم برم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
mmshq
:trollface: