فیزیک2:|!
-
@Mr-Fantastic سلام.... این درد منم هس خدایی اصن مثه هواپیما درس میده میره.... انگار نه انگار
@Sadaf-A در فیزیک2:|! گفته است:
@Mr-Fantastic سلام.... این درد منم هس خدایی اصن مثه هواپیما درس میده میره.... انگار نه انگار
شما هم راه حلی پیدا نکردی؟
-
@Sadaf-A در فیزیک2:|! گفته است:
شما هم راه حلی پیدا نکردی؟
@Mr-Fantastic ن میگم موندم همینجوری چکار کنم اونقد درسای دیگ زیاده که نمیشه ت یه روز همش فیلما فیزیکو دید
-
هفته بعد امتحان دارم از هرچی تا اینجا گفته:|
-
دبیرتون رو ول کن
الان منم دبیر زیستمون رسیده به فصل سوم ولی من باهاش پیش نمیرم و هنوز تو اولای فصل دومم
فیلمای استاد موقاری رو نگاه میکنم -
هفته بعد امتحان دارم از هرچی تا اینجا گفته:|
@Mr-Fantastic سلام .میتونی بیای تاپیک بچه های پایه بقیه بهت کمک میدن فقط قبلش هماهنگ کن که باشن بچه ها.معلم ما که تازه رسیده به خطوط میدان الکتریکی.این معلم ها هر کدومشون یه جورن.
اخه امسال کلن سه تا فصل داریم فصل یک و نصف فصل دو باید تا دی تموم شه ها😐 -
@Mr-Fantastic سلام .میتونی بیای تاپیک بچه های پایه بقیه بهت کمک میدن فقط قبلش هماهنگ کن که باشن بچه ها.معلم ما که تازه رسیده به خطوط میدان الکتریکی.این معلم ها هر کدومشون یه جورن.
اخه امسال کلن سه تا فصل داریم فصل یک و نصف فصل دو باید تا دی تموم شه ها😐@Mr-Fantastic سلام .میتونی بیای تاپیک بچه های پایه بقیه بهت کمک میدن فقط قبلش هماهنگ کن که باشن بچه ها.معلم ما که تازه رسیده به خطوط میدان الکتریکی.این معلم ها هر کدومشون یه جورن.
اخه امسال کلن سه تا فصل داریم فصل یک و نصف فصل دو باید تا دی تموم شه ها😐ما فک کنم تا اواسط یا اواخر ماه بعد فصل یک تموم میشه:|(سه چار جلسه دیگه)
باش حالا ببینم میخواد چجور امتحان بگیره
اگه سوالی بود میزارم اونجا -
دبیرتون رو ول کن
الان منم دبیر زیستمون رسیده به فصل سوم ولی من باهاش پیش نمیرم و هنوز تو اولای فصل دومم
فیلمای استاد موقاری رو نگاه میکنمامیررضا فلاح نژاد اگع امتحان بگیره میخای چکار کنی؟!
-
امیررضا فلاح نژاد اگع امتحان بگیره میخای چکار کنی؟!
@Sadaf-A ارع ...دقیقن:thumbs_up_light_skin_tone:
-
سلام.دبیر ما داره همینطور کتاب رو شخم میزنع میره جلو(هر فرمول رو با یکی دو مثال میگه و میره:flushed_face: )
اینجور که حساب کردم چن جلسه دیگه فصل یک تموم میشع و من 70درصد فصل رو بلد نیستم:|
داشتم با ویدیوهای آقای داداشی جلو میرفتم.ولی دبیر چونان سرعتی داره که باید روزی چنتا ویدیو فیزیک ببینم که تایم ندارم واسه این کار
حالا اگه کسی جزوه کامل و با توضیحات فیزیک دو(فعلا فصل1)دارع لطفا واسم ارسال کنع
راستی کتاب سطح متوسط رو به بالا واسه فیزیک2 کدوم خوبع(تستی)!؟!؟
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic نگاه سطحت اگه بالاس واقعا من بهت نشر الگو رو پیشنهاد میکنم یا نردبام ولی نشر الگو چون هم تستی تشریحیه واقعا از نظر من فوق العاده اس
و هرجا سوالی داشتی تگ کن بچه ها هستن و اگه کمکی ازما بر بیاد دریغ نمیکنیم -
@Mr-Fantastic نگاه سطحت اگه بالاس واقعا من بهت نشر الگو رو پیشنهاد میکنم یا نردبام ولی نشر الگو چون هم تستی تشریحیه واقعا از نظر من فوق العاده اس
و هرجا سوالی داشتی تگ کن بچه ها هستن و اگه کمکی ازما بر بیاد دریغ نمیکنیمramses kabir در فیزیک2:|! گفته است:
@Mr-Fantastic نگاه سطحت اگه بالاس واقعا من بهت نشر الگو رو پیشنهاد میکنم یا نردبام ولی نشر الگو چون هم تستی تشریحیه واقعا از نظر من فوق العاده اس
و هرجا سوالی داشتی تگ کن بچه ها هستن و اگه کمکی ازما بر بیاد دریغ نمیکنیماحتمالا همون نشر رو بگیرم
دمتون گرم:cherry_blossom: :cherry_blossom: -
ramses kabir در فیزیک2:|! گفته است:
و هرجا سوالی داشتی تگ کن بچه ها هستن و اگه کمکی ازما بر بیاد دریغ نمیکنیماحتمالا همون نشر رو بگیرم
دمتون گرم:cherry_blossom: :cherry_blossom:@Mr-Fantastic البته هر نوعیشو نگیریا
سه بعدیشو بگیر -
@Mr-Fantastic البته هر نوعیشو نگیریا
سه بعدیشو بگیرramses kabir در فیزیک2:|! گفته است:
@Mr-Fantastic البته هر نوعیشو نگیریا
سه بعدیشو بگیر:thumbs_up_medium-light_skin_tone: