تست
-
سلام بچه ها من پارسال کنکور دادم و تقریبا نصف یا بیشتر سوالای کتابای تستو حل کردم و سوالاتی ک اشکال داشتم یا مهم بودن رو مشخص کردم برای امسال که میخوام دوباره بخونم برای دروس اختصاصی بنظرتون باز کلشو بزنم یا اونایی ک نزدم +اشکالاتم ؟ لطف میکنید اگر ک راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجوی-پزشکی @راهنما-زیست @راهنما-ریاضی @راهنما-شیمی @راهنما-فیزیک -
سلام بچه ها من پارسال کنکور دادم و تقریبا نصف یا بیشتر سوالای کتابای تستو حل کردم و سوالاتی ک اشکال داشتم یا مهم بودن رو مشخص کردم برای امسال که میخوام دوباره بخونم برای دروس اختصاصی بنظرتون باز کلشو بزنم یا اونایی ک نزدم +اشکالاتم ؟ لطف میکنید اگر ک راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجوی-پزشکی @راهنما-زیست @راهنما-ریاضی @راهنما-شیمی @راهنما-فیزیک -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجوی-پزشکی @راهنما-زیست @راهنما-ریاضی @راهنما-شیمی @راهنما-فیزیکسلام بچه ها من پارسال کنکور دادم و تقریبا نصف یا بیشتر سوالای کتابای تستو حل کردم و سوالاتی ک اشکال داشتم یا مهم بودن رو مشخص کردم برای امسال که میخوام دوباره بخونم برای دروس اختصاصی بنظرتون باز کلشو بزنم یا اونایی ک نزدم +اشکالاتم ؟ لطف میکنید اگر ک راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجوی-پزشکی @راهنما-زیست @راهنما-ریاضی @راهنما-شیمی @راهنما-فیزیکاگه کتاب تست ها سوالات مهم رو علامت دار کرده فقد اونا + نزده ها + اشکالات
اگه علامت دار نکردع که به نظر من لازم نیست دوباره سمت تست های گذشته بری( اگه میدونی که فراموششون کردی حتما سمتشون برو!)فقد اشکالات و نزده ها رو کار کن