میای ترازتو بگی؟
-
یه آلایی اره اینو خیلی شنیدم...فقط امیدوارم واسه ما رو به پایین جابه جا بشه...!
شما رشته و دانشگاه چی مد نظرتونه ؟Vampire_Hunter برق امیر کبیر.نشد علم و صنعت .نشد شهید بهشتی نشد صنعتی اصفهان
-
Vampire_Hunter برق امیر کبیر.نشد علم و صنعت .نشد شهید بهشتی نشد صنعتی اصفهان
یه آلایی برق خیلی سخته...!
من اگه رتبمم کفاف بده (که میدونم نمیده) برق رو نمیزنم....مکانیک رو هم همینطور...
اهل تهرانین ؟ -
یه آلایی برق خیلی سخته...!
من اگه رتبمم کفاف بده (که میدونم نمیده) برق رو نمیزنم....مکانیک رو هم همینطور...
اهل تهرانین ؟Vampire_Hunter نه.ولی فک نکنین کامپیوتر هم سادست ها!!!!من داداش بزرگم برق می خونن خیلی هم راضیه و تعریف می کنه.منم جذب برق شدم.
-
Vampire_Hunter نه.ولی فک نکنین کامپیوتر هم سادست ها!!!!من داداش بزرگم برق می خونن خیلی هم راضیه و تعریف می کنه.منم جذب برق شدم.
یه آلایی در میای ترازتو بگی؟ گفته است:
Vampire_Hunter نه.ولی فک نکنین کامپیوتر هم سادست ها!!!!من داداش بزرگم برق می خونن خیلی هم راضیه و تعریف می کنه.منم جذب برق شدم.
اره کامپیوترم سخته...
کلن میخام تو دانشگاه یخورده سبک کار کنم...
برادرتون کجا درس میخونن ؟؟؟
اگه خواستین بگین البته -
اره کامپیوترم سخته...
کلن میخام تو دانشگاه یخورده سبک کار کنم...
برادرتون کجا درس میخونن ؟؟؟
اگه خواستین بگین البتهVampire_Hunter صنعتی اصفهان
-
Vampire_Hunter صنعتی اصفهان
یه آلایی خیلی خوبه صنعتی اصفهان....مثل شریفه...
-
یه آلایی خیلی خوبه صنعتی اصفهان....مثل شریفه...
Vampire_Hunter اره البته اینم بگم که پوستش کنده شده.معدل الف شدن اونجاها واقعا سخته.ا.ن حتی تابستوناهم گاها درس می خونه تابستون امسالم که دوره ی کارورزیشو میره شرکت فولاد فک کنم
-
Vampire_Hunter اره البته اینم بگم که پوستش کنده شده.معدل الف شدن اونجاها واقعا سخته.ا.ن حتی تابستوناهم گاها درس می خونه تابستون امسالم که دوره ی کارورزیشو میره شرکت فولاد فک کنم
یه آلایی ینی کار پیدا کردن ؟؟
یا چجوری ؟؟؟
راستی کارنامه تون نیومد ؟؟ برا منم اس ام اسش هم اومد -
یه آلایی ینی کار پیدا کردن ؟؟
یا چجوری ؟؟؟
راستی کارنامه تون نیومد ؟؟ برا منم اس ام اسش هم اومدVampire_Hunter تو کارنامه پروژه ایم زده 6400.ولی خودش نیومده که بزارم رو سایت.نه کارورزی رو باید هردانشجویی بره.فک کنم مدتشم دو ماهه
-
Vampire_Hunter تو کارنامه پروژه ایم زده 6400.ولی خودش نیومده که بزارم رو سایت.نه کارورزی رو باید هردانشجویی بره.فک کنم مدتشم دو ماهه
یه آلایی خیلی خوب..
فعلن من برم حوزه پاسخ تشریحی و اینا بگیرم...
روز خوبی داشته باشین -
یه آلایی خیلی خوب..
روز خوبی داشته باشینVampire_Hunter ممنون هم چنین
-
یه آلایی خیلی خوب..
روز خوبی داشته باشینVampire_Hunter ینی آفرین به خودم.فیزیک و شیمی و دینی و زبان رو هرکدوم یک تا دو سوال غلط وارد کردم.این روانی کننده هست
-
Vampire_Hunter ینی آفرین به خودم.فیزیک و شیمی و دینی و زبان رو هرکدوم یک تا دو سوال غلط وارد کردم.این روانی کننده هست
یه آلایی تراز کلتون چقدر شد ؟؟؟
-
یه آلایی تراز کلتون چقدر شد ؟؟؟
Vampire_Hunter 6400 فعلا از شما عقب ترم
-
Vampire_Hunter 6400 فعلا از شما عقب ترم
یه آلایی نه زیاد !
ازمون جم بندی مشخص میشه -
یه آلایی نه زیاد !
ازمون جم بندی مشخص میشهVampire_Hunter آهان.یعنی دارین می ترسونین منو؟!!!!باشه خیلی هم عالیییی
-
Vampire_Hunter آهان.یعنی دارین می ترسونین منو؟!!!!باشه خیلی هم عالیییی
Vampire_Hunter آهان.یعنی دارین می ترسونین منو؟!!!!باشه خیلی هم عالیییی
بله...خیلی عالیییی
-
Its not good -
کارنامه ها روبزارید ببینم چه کردید
-
برای من هنوز نیومده