مشکل سایت
-
@M-an تنها چیزی که از سایت باز میشه برام همین پایین پایین چند تا قسمت هست که آدرس اینستا و تلگرام و قوانین و این جور چیزا هست میاره
-
@M-an اره سرعت کلا اوکیه با گوشی و مرورگر دیگه مییرم اصلا مشکلی نداره
-
@M-an روی دوره های پایین تر هم که کلیک میکنم فقط این میاره

-
-
-
ای خدا این شانس منه اومدم یه مدت آنلاین ببینم دانلود نکنم اینطوری سرم اومد:anxious_face_with_sweat:
H_R تغییر عادت موجب مرض است ..!
-
هنوز هم مشکل داره ..!؟
-
@M-an
درست درسته:cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom: -
زنده شو شاید بتونم یه کاری کنم ..!
-
-
زنده شو شاید بتونم یه کاری کنم ..!
@BlAcK-W0_oLF چته تو همش شبیه پارازیتی
-
@نگین-وهاب-مقدم
بچگیام رفته بودم پشت بوم خونه گربه بگیرم .. قاتی سیم میما شدم .. بقیشم خودت در جریانی احتمالا ..
-
@نگین-وهاب-مقدم کروم بهتره به صرفه تره اگه نیاورد دیگه مشکل فایر فاکس منم همین طور بود کروم نصب کردم درست شده
-
واییییییییی درست شد:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
بچه الان چ وقته انجمن اومدنه بریم درس شب بیایم:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_big_eyes: