استراتژی درس خوندن
-
مهشید غضنفرآبادی چه ربطی داره خو ..! اتفاقا اینا برای کسایی مناسبه که تایم بالا درس می خونن .. حتما تجربه کردید که وقتی از صبح شروع می کنید .. شب هنگام خیلی خسته می شید و بعضی جاها مغزتون قفلی می زنه .. اینا روش هاییه که کمک می کنه حس خستگی دیر هنگام نکنید و چشمانتون هم اذیت نشن ..! جادو و جنبل که نیستن .. روش های علمی هستن .. در ثانی من خودم با 14 ساعت مطالعه روزانه و تکرار این اصول هیچ مشکلی رو حس نمی کنم ..
@BlAcK-W0_oLF من حرف شمارو تکذیب نکردم حاجی
حرف امیرو تایید خب اگ کسی نخاد درس بخونه این روشا براش اصولی نمیشه !
-
این اصول بهتون کمک می کنن که اگه ساعت مطالعه بالای 11 ساعت دارید .. انرژی خودتون رو آهسته آهسته و به درستی صرف کنید ..
@BlAcK-W0_oLF من خودم میخام از این روش استفاده کنم خب
-
@BlAcK-W0_oLF من حرف شمارو تکذیب نکردم حاجی
حرف امیرو تایید خب اگ کسی نخاد درس بخونه این روشا براش اصولی نمیشه !
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی آخه قسمت دوم حرفتون اصلا ربطی به این بحث نداشت .. مثلا اگه این تاپیک در خصوص حل تمامی تست های کنکور با یک فرمول و روزی 2 ساعت خوندن بود .. می شد بهش همچین چیزی گفت ..
-
مهشید غضنفرآبادی آخه قسمت دوم حرفتون اصلا ربطی به این بحث نداشت .. مثلا اگه این تاپیک در خصوص حل تمامی تست های کنکور با یک فرمول و روزی 2 ساعت خوندن بود .. می شد بهش همچین چیزی گفت ..
این پست پاک شده! -
مهشید غضنفرآبادی آخه قسمت دوم حرفتون اصلا ربطی به این بحث نداشت .. مثلا اگه این تاپیک در خصوص حل تمامی تست های کنکور با یک فرمول و روزی 2 ساعت خوندن بود .. می شد بهش همچین چیزی گفت ..
@BlAcK-W0_oLF میدونم امروز خییییلی کار کردی ولی میشه چرت دانشمندی رو توضیح بدی؟
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@BlAcK-W0_oLF میدونم امروز خییییلی کار کردی ولی میشه چرت دانشمندی رو توضیح بدی؟
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammad-gando
قبلا با یکی راجبش حرف زدم الان می فرستم برات ..
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
یه دوستی یکم پایین تر حرف خوبی زده بود. گفته بود اینجارو شلوغ نکنیم و نزاریم چند صفحه بشه که مطلب اصلی گم بشه....
-
یه دوستی یکم پایین تر حرف خوبی زده بود. گفته بود اینجارو شلوغ نکنیم و نزاریم چند صفحه بشه که مطلب اصلی گم بشه....
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammad-gando مطلب اصلی همین بالاست دیه ..!
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا بیخیال .. بزارید دو تا دونه کامنت بره زیر این تاپیک ..!-_-
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی همون که گفتم .. شوخی نکردم !
-
آقا بیخیال .. بزارید دو تا دونه کامنت بره زیر این تاپیک ..!-_-
این پست پاک شده!