-
دوستان یه سوال، آزمون های سنجش جایی گذاشته نمیشه تو سایتی کانالی چیزی؟ اجازه ی پخش نداره؟!
-
سلام دوستان میگم چون لینک جزوه رو فرستادن دیگه همراه با فیلم برامون نمیفرستن؟؟؟
-
دوستان یه سوال، آزمون های سنجش جایی گذاشته نمیشه تو سایتی کانالی چیزی؟ اجازه ی پخش نداره؟!
shirinn در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سوالات سنجش حتی قبل از آزمون هم لو میره. تو کانال های تلگرامی موجود هست!
-
mohammadhassan جدا؟ من هرچی گشتم هیچ جا پیدانکردم. میشه آدرسه یه کانالی که گذاشته رو لطف کنید؟
-
این پست پاک شده!
-
http://konkur.in/45571/دانلود-آزمونهای-سنجش-سال-تحصیلی-94-95.html
اینم کل ازمون سنجش پارسال هست . -
دوستان من اصلا در حدی نیستم بخوام به دکتر بگم چیکار کنن!! ولی احساس نمیکنین جزوه همایش واسه این زمان یکم حجیمه؟؟؟ مخصوصا اینکه مقاومت-مغناطیس-القا-فیزیک اتمی-سینماتیک-دینامیک توش نیست؟؟؟؟؟
-
احتمالا فصل های دیگه رو میدن باز چون همش باید باشه
-
H azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فااطمه در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
H azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعاکسی نبودجواب سوال منو بده؟؟؟؟
سوالتون چی بوده؟؟
سوال ۱۱۵۹ فیزیک نشرالگوروباروش آقای طلوعی حل کنیدواسم
http://s8.picofile.com/file/8294714684/IMG_20170512_143422.jpg
@javadm328
سلام منظورتون این روشه
-
جزوه همایش فقط 15 تا سوال رو فقط شامل میشه که
-
سلام بچه ها ممنون میشم بهم کمک کنین که واسه 20 درصد فیزیک در کنکور بخوام درصدم 20 بشه یعنی...
کدوم قسمتارو بخونم فقطم حفظی باشه فرموا اینا نمیتونم بخونم
اگه برای ریاضی هم بتونین کمکم کنین که کجاهارو بخونم که بتونم 20 درصد کنکورو بگیرم ممنون میشم
روزهای خوبی تا کنکور براتون آرزو میکنم -
سلام بچه ها ممنون میشم بهم کمک کنین که واسه 20 درصد فیزیک در کنکور بخوام درصدم 20 بشه یعنی...
اگه برای ریاضی هم بتونین کمکم کنین که کجاهارو بخونم که بتونم 20 درصد کنکورو بگیرم ممنون میشم
روزهای خوبی تا کنکور براتون آرزو میکنمD.r Esmaili در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
روزهای خوبی تا کنکور براتون آرزو میکنم
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...