Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
Šàřà در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همایش دکتر طلوعی برگزار شد؟؟؟
اونجوری که میدونم بله
-
سلام چرا كسي پاسخگوي سوالات ما نيست نه توي تلگرام ن اينجا لطفا بگيد فيلم رو چ موقعي براي ما پست ميكنيد؟؟؟
-
دوستان كسي زنگ زده ب آلا ؟؟جواب ميدن؟؟
-
کسی متاسفانه پاسخگو نیست این بود اعتماد ما به الا....
ولی کسانی که از همکاران الا این پیام من رو میبینن خواهشتا لطف کنین (((اگر!!!!))) فیلم ها رو برای ما ارسال میکنین از سر و تهش نزنین!!
چون ما که راضی نیستیم اگر این کار رو بکنین.
البته باید به خدا جوابگو باشید. -
بدقولی کردین...هم واسه ریاضی هم واسه فیزیک...الان از پشتیبانی بعد همایش هم عقب میفتیم...لااقل پاسخگو کارتون باشین...
اینطور نیس که ما پول دادیم شاکی هستیم , بیشتر واسه وقتیه که داره میره و ما واسش برنامه ریخته بودیم... -
ادمين هاي محترم ما ب اندازه ي پولي ك داديم و وقتي ك داريم هدر ميديم حق داريم
لطفا پاسخگو باشيد بين ما و دانش آموزان خضوري هيچ تفاوتي نيست ااگر اونا ٢٠٠ تومان دادن ما هم همينطور اگر اونا وقتشون ارزش داره ما هم همنيطور. -
tedsmith@
ايشون درست ميگن لطفا فيلم كامل رو ب دست ما برسونيد -
tedsmith در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
البته سابقه ی کاریه خوبی برای الا شد امید وارم همه از همایشه انلاین درس عبرت بگیرن....
سلام
کجا دیدین آلاء بدقولی کنه که الان بار دومش باشه?
صبور باشین لطفا زود قضاوت نکنید -
zahra_75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادمين هاي محترم ما ب اندازه ي پولي ك داديم و وقتي ك داريم هدر ميديم حق داريم
لطفا پاسخگو باشيد بين ما و دانش آموزان خضوري هيچ تفاوتي نيست ااگر اونا ٢٠٠ تومان دادن ما هم همينطور اگر اونا وقتشون ارزش داره ما هم همنيطور.دوست عزیز فیلم همایش به همراه جزوه با بهترین کیفیت برای شما ارسال خواهد شد...لطفا صبور باشید
-
zahra_75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
tedsmith@
ايشون درست ميگن لطفا فيلم كامل رو ب دست ما برسونيدخیلی ممنون! این حرفای شما واقعا جای تاسف داره
مثل اینکه فراموش کردین آلاء چهارساله که داره فیلم رایگان با بهترین کیفیت در اختیار دانش آموزا قرار میده
همین فیلم های جمع بندی سایت ۹۰ میلیون خریداری شده فقط برای اینکه عدالت آموزشی برای دانش آموزای مناطق محروم و کسایی که به امکانات کافی دسترسی ندارن برقرار بشه! اونم بدون هیچ حامی مالی!
لطفا قبل از هر حرف و قضاوتی یه کمی فکر کنید! -
سلام دوستان
الان داشتم چنتا از کامنت هاتونو می خوندم فهمیدم شما هم دارین اشتباهای 2ساله قبله من رو دوباره انجام میدین . من امسال ساله سومه که دارم کنکور میدم . همه چیشو می دونم دیگه تقریبا . خواستم به عنوانه یه نظر ( نه بیشتر ) اگه دوس داشتین گوش بدین . عمل کنین .
این جور که ملومه بعضی هاتون دوس دارین همه درسارو با درصد های خیلی بالا جمع کنین و برین جلو مثلا برای همین فیزیک خیلی هاتون ناراحتین ازین که شاید به 80% که قرار بوده برسین نرسین ولی خوبب به 50 یا 60 که می رسین دیگه نه ؟
حتی اگه بعضی از مبحثایی هم که استاد طلوعی تدریس کردن رو براتون سخت باشه و نخواین بخونین مثله مدار که من خودم هم این مبحث رو حذفش کردم بازم درصداتون خیلی بالا میشه برای کنکور .
ی مورده دیگه هم بود توی شیمی که خیلیا می خواستن شیمی پیش 2 و اسید و بازها رو بخونن درصورتی که اگه از قبل چیزی نخونده باشین و فقط منتظره تدریسه استاد آقاجانی باشین واقا ضرر می کنین چون هم مبحثیه که تستاش روون و راحت نیست هم اینکه حتی اگه شما این هارو هم نخونین و فقط به مبحثای تدریس شده بپردازین ( مثلا شیمی 2 که میتونین از فیلمای پارسال استفاده کنین و ترمو و پیشه 1 ) بازم درصده خیلی بالایی میگیرین و می تونین هر رشته ای که دوس دارین برین .
اگه به درصدهای کنکور دقت کنین متوجه میشین که اگه تخصصی هاتونو بالای 50% بزنین اونایی که مثله من تجربی هستن می تونن پزشکی قبول بشن یا هرچیزه دیگه که دوس دارن . دوستانه ریاضی هم که راحت مهندسی شونو قبول میشن .
خواستم فقط بهتون بگم که طمع نکنین برای درصدای خیلی بالا . به درصدای کنکورای سالای قبل توجه که کنین خودتون قشنگ متوجه میشین اونایی هم که الان دارن پزشکی و مهندسی می خونن درصدهاشون خیلی رویایی نیست !
من خودم ساله پیش هرچی می خوندم می گفتم کمه و بازم یه مبحثه دیگه رو شروع می کردم خوندن درصورتی که اگه فقط همون چنتا فصله انتخابیمو اگه می خوندم شاید منم قبول میشدم رشته ای که دوس داشتمو . شاید که نه , حتما قبول میشدم ولی خب ...
الانم که همه ی اساتیده الا تدریسایی که کردن راحت میشه باهاشون 60% کنکور رو پوشش داد . ولی بازم هرجوووور که خودتون فک میکنین بهتره عمل کنین من فقط نظره خودمو گفتم چون تجربه کردم میدونم که بدش خیلی پشیمونی میاره ...
امیدوارم بهترین استفاده رو بکنین ازین 8 هفته که تا کنکور مونده -
@دانش-آموزان-آلاء
دوستانی که همایش فیزیک ثبت نام کردن
من همین الآن زنگ زدم و گفتن پروفایل تکمیل باشه ( آدرس و ... ) امروز فیلم و جزوه رو می فرستند -
فیلم همایش چرا فرستاده نمیشه؟میشه یکی جوابگو باشه انلاین ک نشد ببینیم حداقل لینکشو سریعتر بفرستید واقعا عجله دارم من