چقد عجیبه!
-
این رنگ ها رو وختی گرافیک کار میکردم تا حدودی میدونستم
این درس خوندن یه کاری باهام کرده همچی یادم رفتع:| -
اتاق مطالعه خاکستری رنگ
ماهیت خنثی این رنگ باعث میشود هنگام مطالعه نه چشمها خسته شوند نه تمرکز حواس بهم بریزد و نه محیط دچار یکنواختی شود. تفاوتی که اتاق مطالعه خاکستری با سفید دارد در به کارگیری سایر لوازم و دکوراتیو هاست. این جاست که باید مبلمان با رنگهای شاد، ولی نه در افراط در محیط به کار ببرید. پردههای سفید و ساده و فرش یا موکت بدون طرح نیز گزینههای دیگر برای استفاده در چنین اتاقی است. خاکستری هر چه به سمت روشنتر بودن تمایل داشته باشد بهتر است؛ چرا که نیاز به تزریق نور زیاد برای افزایش روشنایی محیط الزامی نخواهد داشت. رنگ خاکستری که بهترین در میان همه رنگهای پیشنهادی است، علاوه بر اتاق مطالعه رنگ مناسب محیط کار نیز است. تمرکز و از بین برنده ساختارهای منفی محیط، از ویژگیهای منحصر به فرد این رنگ است.مهشید غضنفرآبادی مرسی
-
@Sadaf-A سلام
آره خیلییییی تاثیر دارن.من خودم با رنگای تیره مخالفم که تو دکوراسیون اتاقم استفاده بشه.رنگای روشن بهم انرژی میدن و بهتر میتونم درس بخونم.رنگ بنفش و یاسمنی هم رنگای آرامش بخشین که معمولا تو اتاقای خواب استفاده میشه تا آدم بتونه راحتتر استراحت کنه@Behnaz-Hajizadeh پ مشکی بده..
-
مهشید غضنفرآبادی مرسی
@Sadaf-A از گوگل تشکر کن
-
@Behnaz-Hajizadeh پ مشکی بده..
-
این رنگ ها رو وختی گرافیک کار میکردم تا حدودی میدونستم
این درس خوندن یه کاری باهام کرده همچی یادم رفتع:|@Mr-Fantastic هعی...
-
@Behnaz-Hajizadeh پ مشکی بده..
@Sadaf-A من خودم عاشق رنگ مشکیم حس میکنم بهم انرژی میده
-
سلام بچها....
میخام ببینم که اگه وسایل اتاقتون رنگای تیره مثه مشکی یا و....
رو خوندنتون.،آرامش،تمرکز و خستگی... تاثیر داره؟؟!
ممنون میشم پاسخ بدین
@Sadaf-A در چقد عجیبه! گفته است:
سلام بچها....
ممنون میشم پاسخ بدین
البته نارنجی تا اونجایی که یادم هست داخل محصولات واسه القای حس ارزان بودن هم استفاده میشد -
سلام بچها....
ممنون میشم پاسخ بدین
البته نارنجی تا اونجایی که یادم هست داخل محصولات واسه القای حس ارزان بودن هم استفاده میشد@Mr-Fantastic مشکی کو پس..
-
رنگ مشکی میتواند ذهن خلاق برخی افراد را تحریک و آنها را حرفهایتر و پیچیدهتر نماید،
-
رنگ مشکی میتواند ذهن خلاق برخی افراد را تحریک و آنها را حرفهایتر و پیچیدهتر نماید،
مهشید غضنفرآبادی به به..... مرسییی
-
مهشید غضنفرآبادی به به..... مرسییی
@Sadaf-A اصولا افراد موفق و قدرتمند عاشق رنگ مشکین !
-
افرادی که رنگ مشکی یا سیاه را دوست دارند، بسیار جدی و محافظه کار هستند و خود را فردی دست نیافتنی میدانند.
زنان ثروتمند و موفق اغلب رنگ سیاه را انتخاب میکنند، چون میتواند به آنها حس ظرافت، پیچیدگی و اعتماد به نفس بدهد.
افرادی که به رنگ مشکی علاقه دارند، مستقل هستند؛ همه کارها را خودشان به تنهایی انجام میدهند و کمتر از دیگران کمک میگیرند.
این افراد بسیار خودخواه هستند و اعتماد به نفس بالایی دارند.
افرادی که در دوران نوجوانانی از رنگ مشکی استفاده میکنند، در واقع میخواهند استقلال و شروع یک دوره جدید در زندگی خود را اعلام کنند.
افرادی که رنگ مشکی را دوست دارند، به راحتی با دیگران ارتباط برقرار نمیکنند و دوستان زیادی ندارند. -
@Mr-Fantastic مشکی کو پس..
همون توازن رنگ واسه مشکی هم صادقع
نیگا کلا نمیشه گفت یه رنگ این تاثیرو میزاره ولی یه رنگ نمیزاره
بستگی داره واسه چی باشه
مثلا واسه کارت ویزیت چند نوع هست(براق و مات و...)
نسبت به اینکه اون بافتی که قراره این رنگ رو بگیره چطوره(مثلا زبرع،نرمع و...)این تاثیرات متفاوتع
بحثش مفصلع:| -
همون توازن رنگ واسه مشکی هم صادقع
نیگا کلا نمیشه گفت یه رنگ این تاثیرو میزاره ولی یه رنگ نمیزاره
بستگی داره واسه چی باشه
مثلا واسه کارت ویزیت چند نوع هست(براق و مات و...)
نسبت به اینکه اون بافتی که قراره این رنگ رو بگیره چطوره(مثلا زبرع،نرمع و...)این تاثیرات متفاوتع
بحثش مفصلع:|@Mr-Fantastic اوکی... مرسیی
-
@Sadaf-A اصولا افراد موفق و قدرتمند عاشق رنگ مشکین !
مهشید غضنفرآبادی صحیححححح
-
@Mr-Fantastic اوکی... مرسیی
-
مهشید غضنفرآبادی در چقد عجیبه! گفته است:
والا ما که ندیدیم
-
مهشید غضنفرآبادی در چقد عجیبه! گفته است:
والا ما که ندیدیم
ویرانی مطلق بعضیا شاید اینجورین
-
رنگ رنگه دیگه
سیاهو سفید نداره
البته من سیاهی رو ترجیح میدم