Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
tedsmith در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کی گفته اخه تو دی وی دی رایت کنن؟؟؟؟
تو هر دی وی دی 2 ساعت فیلم جا میشه در نتیجه 6 تا دی وی دی لازمه که رایت کنن و این کار کلی طول میکشه...
کلی هم هزینه بر هست حتی ممکنه کیفیت فیلم ها به خاطر رایت با سرعت بالا بیاد پایین...
من یک پیشنهاد دارم برای مسولین الا شما میتونید با خرید فلش های 16 گیگ (که البته نیازی نیست خیلی گرون و مدل بالا باشد) این کار رو به سرعت انجام بدین.((که هزینش هم با هزینه ی دی وی دی ها برابره!!))دوست خوب آلاء قول داده که فیلما و جزوات رو به دست شما برسونه و میرسونه حالا هرطور که شده
لطفا شما هم تا زمانیکه فیلما به دستتون برسه درستونو بخونید و وقتتونو با انتظار و کامنت گذاشتن هدر ندین -
چهارشنبه که امتحان اول نهایی میباشد!!!!
بنابراین سه شنبه برای امتحان باید مطالعه شود!!!
پس تنها وقت برای دیدن فیلمی که 12 ساعت هستش فقط روز دوشنبه باقی میمونه
بعد از امتحانات نهایی امتحانات داخلی هم است ک خود این ها تا اخر خرداد زمان بر هستش و هم اگر اطلاع داشته باشید بعد این ها زمان جمع بندی توسط ازمون جامع میباشد پس 2 هفته تیر باقی میماندکه وقت این فیلم دیدن نیست مسلما. پس لطف کنین که فیلم همایش تا حداکثر دوشنبه صبح به دستمان برسد
با تشکر فراوان از توجهتون -
tedsmith در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چهارشنبه که امتحان اول نهایی میباشد!!!!
بنابراین سه شنبه برای امتحان باید مطالعه شود!!!
پس تنها وقت برای دیدن فیلمی که 12 ساعت هستش فقط روز دوشنبه باقی میمونه
بعد از امتحانات نهایی امتحانات داخلی هم است ک خود این ها تا اخر خرداد زمان بر هستش و هم اگر اطلاع داشته باشید بعد این ها زمان جمع بندی توسط ازمون جامع میباشد پس 2 هفته تیر باقی میماندکه وقت این فیلم دیدن نیست مسلما. پس لطف کنین که فیلم همایش تا حداکثر دوشنبه صبح به دستمان برسد
با تشکر فراوان از توجهتونآلاء به شما قول یک همایش باکیفیت و جزوه و پشتیبانی کامل رو داده و به قولش عمل میکنه...نه اینکه خودشو با برنامه های روزانه و امتحان و مدرسه شما هماهنگ کنه!!
به زودی براتون ارسال میشه -
ببخشيد ادمين من همايش ثبت نام كردم، براي اينكه برام با پست بفرستيد بايد تماس بگيرم مجدد؟
-
zeynab76 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشيد ادمين من همايش ثبت نام كردم، براي اينكه برام با پست بفرستيد بايد تماس بگيرم مجدد؟
اطلاعات پروفایلتون کامل باشه کافیه ...اگه لازم بود مسئولین با شما تماس میگیرن
-
یک سوال فنی : به انتخابات چه ربطی داره؟
-
بهاره آلا گفته بود که 19 اردیبهشت نه 21. آلا قول وتبلیغات همایش آنلایننننن داده بود نه همایش دی وی دی و ضبت شده. آلا قول داده بود روز بعد همایش لینک دانلود رو در اختیار شرکت کننده های همایش آنلاین بزاره نه اینکه دو روز گذشته و نداده هنوز. آلا وقتی میاد از یه ماه قبل همایش تبلیغ میکنه واسه آنلاین و فلان تاریخ اکثر این شرکت کننده ها بر اساس اون تاریخ و یا اون شرایط ثبت نام کردن . این شخص هم نمیگه که آلا با برنامه مدرسه و امتحانات من هماهنگ کنه. فقط می خواد که به حرفه یه ماه پیش تون عمل کنید .این انتظار زیادی نیست که شما اینجوری جواب میدین و کارای خیر آلا رو مثل پتک می زنین تو سر بچه ها
-
Ali1997 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بهاره آلا گفته بود که 19 اردیبهشت نه 21. آلا قول وتبلیغات همایش آنلایننننن داده بود نه همایش دی وی دی و ضبت شده. آلا قول داده بود روز بعد همایش لینک دانلود رو در اختیار شرکت کننده های همایش آنلاین بزاره نه اینکه دو روز گذشته و نداده هنوز. آلا وقتی میاد از یه ماه قبل همایش تبلیغ میکنه واسه آنلاین و فلان تاریخ اکثر این شرکت کننده ها بر اساس اون تاریخ و یا اون شرایط ثبت نام کردن . این شخص هم نمیگه که آلا با برنامه مدرسه و امتحانات من هماهنگ کنه. فقط می خواد که به حرفه یه ماه پیش تون عمل کنید .این انتظار زیادی نیست که شما اینجوری جواب میدین و کارای خیر آلا رو مثل پتک می زنین تو سر بچه ها
دوست عزیز من کار خیر آلاء رو پتک نکردم بزنم تو سر بچه ها و اصلا همچین قصدی نداشتم...بنده در جواب کاربرایی که به آلاء و مسئولین توهین کردن اینو گفتم بهتر بود اول پستای قبل تر رو هم میخوندید...نمیدونم چرا انقد زود قضاوت میکنید!
چندبار توضیح دادم که چرا همایشا آنلاین پخش نشدن
به هرحال من از طرف مسئولین از شما و تک تک عزیزانی که ثبت نام کردن عذر میخوام بابت تاخیری که پیش اومده باور بفرمایید تمام مسئولین در تلاش هستن که فیلم ها و پکیج همایش رو هرچه سریعتر برای شما ارسال کنن -
این پست پاک شده!
-
بنظرم این بحثا تموم شه بهتره! چون اتفاقیه که افتاده نه میشه الا رو مقصر دونست نه این بچه ها که منتظر موندن رو!
منطقی تر از همه اینه تو کانال یه پست بذارن و توضیح بدن! مطمىنا همه هم قبول میکنند! وگرنه اگه بخاطر انتخاباته پس چرا دیروز همایش انلاین اقای ارامفر بود! بنظرم اگه تو کانال الا یه اطلاع رسانی بشه بهتره! وگرنه تا صبح میشه اینجا بحث کرد و واقعا الان وقتش نیست! درستت برنامتون بهم خورده اما باور کنید یبقیه هم مثه شما برنامه داشتن و ریخته بهم برنامشون! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان بخش القا و القای الکترو مغناطیس کامل است یانه
-
@دانش-آموزان-آلاء
همایش ریاضی تجربی آماده دانلوده -
الا اول قول داده بود که تمام دروس رو قبل عید تموم کنه که به قولش عمل نکرد.....بعد قول داد که تمام دروس رو تا اخر فروردین تموم کنه که به قولش عمل نکرد....بعد قول داد که تمام دروس رو تا اخر اردیبهشت تموم کنه که بعید میدونم جز دیفرانسیل بقیه دروس تموم شه....کاش به قولامون عمل کنیم....کاش!!!!!!!
-
سلام....نمیدونم چرا ما ادما همیشه انقد توقعاتمون بالاست و چرا نیمه پر لیوانو نمیبینیم.واقعا خجالت اوره،،با این همه اساتید خوب و مجرب و این همه فیلم رایگان شماها برگشتید میگید فیلما کی تموم میشن؟چرا به قولتون عمل نمیکنید؟چرا فلانه بهمانه؟یعنی شماها همه درسا رو فولید گیر این فیلمید؟بابا چرا نمیفهمید اینا هم ادمن خسته میشن خب دارن تلاش میکنن.چرا انقد توقعتون بالاست؟بابا یکمم قدران باشید؟من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق.سپاسگزارم از تمام کسانی که شب و روز دارن تلاش میکنن در جهت عدالت اموزشی، و بسیار شرمنده از این همه نظرات به دور از انصافی.امیدوارم اساتید الا این پستارو نبیینن چون من دانش اموز به شدت ناراحت شدم چه برسه به اونا که شب و روز در پی ضبط فیلمن.اجرتون با اباعبدالله،یا علی