یه سوال زیست خفن ..!
-
هر کسی بتونه این سوال رو با دلیل منطقی جواب بده .. خب آفرین بهش ..! خودتون رو به چالش بکشید ..
آیا گفته زیر صحیح است یا غلط؟(در صورت غلط بودن دلیل بیارید)
مولکول های منشعب کربوهیدارت فقط در سطح خارجی غشاء دیده می شوند ..
@BlAcK-Wo_oLF
غلطه کربوهیدرات منشعب میتونه داخل خود سلول باشه.
نگفته کربوهیدرات غشا -
😐این الان سوال خفن شد
-
fatemeh8181 چه ربطی داره خوب ..! سوال در صورتی غلط بود که می پرسید فقط مولکول های کربوهیدرات منشعب رو غشاء دیده می شوند ..!
@BlAcK-Wo_oLF مگه نگفته گفته مولکول های منشعب کربوهیدرات فقط در سطح خارجی دیده میشه
-
@mitra-ism-rahmani وقتی میگه مولکول های منشعب فقط دیده میشه یعنی غیر منشعب دیده نمبیشه به قول استاد جمله برعکسشم معنی کنید
fatemeh8181 در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
@mitra-ism-rahmani وقتی میگه مولکول های منشعب فقط دیده میشه یعنی غیر منشعب دیده نمبیشه به قول استاد جمله برعکسشم معنی کنید
ببین نگفته در سطح خارجی فقط منشعب هست
گفته منشعب فقط در سطح خارجی هست
این دوتا زمین تا آسمون فرق دارن باهم -
@BlAcK-Wo_oLF
غلطه کربوهیدرات منشعب میتونه داخل خود سلول باشه.
نگفته کربوهیدرات غشاamirali ghaemi گفته ها ..!
-
amirali ghaemi گفته ها ..!
-
@BlAcK-Wo_oLF مگه نگفته گفته مولکول های منشعب کربوهیدرات فقط در سطح خارجی دیده میشه
fatemeh8181 من منشعب رو حذف کنم راضی می شی ..؟ اصلا نکته سوال اون نیست !
-
fatemeh8181 من منشعب رو حذف کنم راضی می شی ..؟ اصلا نکته سوال اون نیست !
@BlAcK-Wo_oLF اوکی
-
fatemeh8181 چه ربطی داره خوب ..! سوال در صورتی غلط بود که می پرسید فقط مولکول های کربوهیدرات منشعب رو غشاء دیده می شوند ..!
@BlAcK-Wo_oLF اره..... جمله درسته ...کربوهیدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه...ولی نا منشعب رو ممکنه توی غشا هم ببینیم...حالا چجوری :
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه -
بچه ها شکل کتاب کنکوره .........
-
@BlAcK-Wo_oLF اره..... جمله درسته ...کربوهیدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه...ولی نا منشعب رو ممکنه توی غشا هم ببینیم...حالا چجوری :
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهAmin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهشما بیا سوال فیزیک من را جواب بده خیلی ضروری احتیاج دارم
-
من سوال رو اصلاح می کنم که اشتباهات برطرف بشه ..!
"مولکول های کربوهیدارت چسبیده به غشاء فقط در سطح خارجی آن دیده می شوند ..
-
@BlAcK-Wo_oLF بلهخ
-
Amin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهشما بیا سوال فیزیک من را جواب بده خیلی ضروری احتیاج دارم
@mitra-ism-rahmani باش....منشنم کن...کاغز در دسترسم نیس ولی اوکی
-
Amin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
منشن کردم
-
H_R اگه نتونی جواب درست بدی معلوم می شه که خفنه ..!
-
@BlAcK-Wo_oLF این سوال بهتر شد .. حالا فکر کنید و جواب بدید ..