زیست2
-
@First دوست عزیز این نمیاد ولی مثال نقض هست یانهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
fatemeh8181 من از اول بحث هی میگم با توجه به کتاب خودمون و گه نه من همه چیزاییی رو که میگفتید از نظر علمی قبول داشتم فقط از نظر کتاب نهههه
-
fatemeh8181 من از اول بحث هی میگم با توجه به کتاب خودمون و گه نه من همه چیزاییی رو که میگفتید از نظر علمی قبول داشتم فقط از نظر کتاب نهههه
@First الان این کتاب هست یانه
-
@First الان این کتاب هست یانه
fatemeh8181 هست ولی اگه هم نبود خیالی نبود چون ازش سوال طرح نمیشه
-
@First دوست عزیز این نمیاد ولی مثال نقض هست یانهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
fatemeh8181 در ضمن داشته پرده گوشم پاره میشد یکم آروم تر:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh8181 هست ولی اگه هم نبود خیالی نبود چون ازش سوال طرح نمیشه
@First به هرحال جواب قانع کننده ای واسه دوستانی که قبول نمی کردن
-
@First به هرحال جواب قانع کننده ای واسه دوستانی که قبول نمی کردن
fatemeh8181 اره دیگه
-
بحث خوبی بود امیدوارم بیشتر از این بحث ها داشته باشیم
-
fatemeh8181 اره دیگه
@First هرکس مخالفت کنه واقعااااااااااااااااااااا :angry_face: :angry_face: :angry_face: :angry_face:
-
@First هرکس مخالفت کنه واقعااااااااااااااااااااا :angry_face: :angry_face: :angry_face: :angry_face:
:face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes:
-

چرا جیم درست هست؟(و جواب کدوم هست؟)
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic در زیست2 گفته است:

دانش-آموزان-آلاءادمین
این تاپیک قفل بشه لطفا:cherry_blossom:
حس میکنم کمی بیشتر طول بکشه تبعات جانی داشته باشه:| -
@Mr-Fantastic در زیست2 گفته است:

دانش-آموزان-آلاءادمین
این تاپیک قفل بشه لطفا:cherry_blossom: