کار هر بخش،زیست2
-
سلام BaroBax!
من فصل یک زیست2 رو فهمیدم،ولی واسه حفظ کار هر بخش مشکل دارم(مثلا نخاع داخل فلان نقش داره ،تالاموس داخل فلان و...):expressionless_face:
اگه کسی جزوه نموداری واسه عملکرد بخش های مختلف مغز نوشته لطفا واسم ارسال کنه:rose:
اها راستی،اگه طبق زیست2 چاپ امسال باشه که خیلی بهترع
دانش-آموزان-آلاء -
سلام BaroBax!
من فصل یک زیست2 رو فهمیدم،ولی واسه حفظ کار هر بخش مشکل دارم(مثلا نخاع داخل فلان نقش داره ،تالاموس داخل فلان و...):expressionless_face:
اگه کسی جزوه نموداری واسه عملکرد بخش های مختلف مغز نوشته لطفا واسم ارسال کنه:rose:
دانش-آموزان-آلاء@mr-fantastic فیلمای صفر تا صد استاد موقاری و بگوش و ببین .قشنگ و دقیق توضیح میده ک هیچ تازه جدول تفاوت و تشابه و... هم میکشه و نمودار البت
-
@mr-fantastic فیلمای صفر تا صد استاد موقاری و بگوش و ببین .قشنگ و دقیق توضیح میده ک هیچ تازه جدول تفاوت و تشابه و... هم میکشه و نمودار البت
مهشید غضنفرآبادی در کار هر بخش،زیست2 گفته است:
@mr-fantastic فیلمای صفر تا صد استاد موقاری و بگوش و ببین .قشنگ و دقیق توضیح میده ک هیچ تازه جدول تفاوت و تشابه و... هم میکشه و نمودار البت
دیدم!
نموداری واسه عملکرد و تاثیر بخش ها به صورت یکجا نداشتن -
مهشید غضنفرآبادی در کار هر بخش،زیست2 گفته است:
دیدم!
نموداری واسه عملکرد و تاثیر بخش ها به صورت یکجا نداشتن@mr-fantastic خودت بکش پس! چون فک نکنم همچین نموداری باشه البت من هنوز زیست دو نرسیدم !
-
سلام BaroBax!
دانش-آموزان-آلاء -
سلام BaroBax!
دانش-آموزان-آلاء -
_Sajjad_ عکس بگیر پی وی براش بفرست یا همینجا
-
_Sajjad_ در کار هر بخش،زیست2 گفته است:
@mr-fantastic چجوری بفرستم؟
عکس بگیر همینجا بفرس که بقیه هم استفاده کنن
-